Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești. Grijă la Luna Plină

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești. Unul din multele tale talente, mai puțin cunoscut, va ieși la iveală spresurprinderea șefilor și a colegilor. Soarele, în Casa a 9-a a educației este conjunct cu Mercur retrograd. Dacă ești student sau într-un loc de muncă unde se lucrează în grup, este posibil să faci echipă cu cineva interesant. Ar putea fi un nou prieten sau chiar o relație sentimentală.

În același timp, Mercur îl talonează pe Neptun în propriul tău semn, un aspect extrem de creativ, care ar putea aduce unele lucrări cu mult peste ceea ce ai făcut până acum. Acest lucru necesită concentrare și probabil ceva mai multă liniște. S-ar putea să fie nevoie să îți faci spațiu și pentru asta, în programul tău ocupat.

Luni, Luna este în semnul tău și tranzitează Casa 1, casa încrederii în sine. Ești mai ușor de văzut în următoarele zile sau ceva de genul acesta. Este o energie foarte bună pentru relații. Dacă ești în căutarea iubirii, actualizează-ți profilul pe site-urile de întâlniri online. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, ai putea să te distrezi confortabil în dormitor.

Miercuri, Soarele din Scorpion trimite semnale către Nodul Nord aflat în Casa a 4-a a familiei. Cum aceste două energii se conjucă, ai oportunitatea de a face progrese mari către obiectivele visate. S-ar putea să simți că familia a fost atât un ajutor, cât și un obstacol în calea evoluției personale. Dar când te uiți mai atent, descoperi că piedica a ținut mai mult de alegerile tale.

Joi, Jupiter, în Casa a 11-a a prietenilor, se apropie de același Nod Nord. Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul solar și energia a este una de expansiune. Astăzi, s-ar putea să vezi diferite moduri de a-ți atinge obiectivul. Mintea ta este deschisă și realizezi ce îți este de ajutor în următoarele săptămâni.

Sâmbătă are loc cea de-a doua Lună Plină din octombrie. În același timp, Uranus din casa a 3-a a comunicării începe opoziția cu Soarele. Este o energie extraordinară. Ia în considerare ideea să scăpi de cât mai multe obiecte și gânduri inutile, astfel încât să poți primi ce va urma, cu brațele deschise.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești Relațional

Luni ar putea fi o zi nebun de ocupată, dar păstrează-ți calmul, mai ales când vine vorba de problemele inimii. Cineva ar putea încerca să te atragă într-o dramă romantică. Spune nu.

Miercuri, ai putea reconsidera ceva ce urma să faci sau să spui, dar nu ar fi mai bine să rezolvați acest lucru deschis fără ocolișuri? De joi până sâmbătă, calea către inima ta poate să nu fie clar marcată, dar timpul petrecut în căutarea iubirii este foarte bine investit. Duminica este un momentul să iei o decizie clară.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești Profesional

Relațiile sunt esențiale la începutul săptămânii. Desigur, relațiile sunt întotdeauna cheia atunci când vine vorba despre afaceri sau bugetele legate de birou și sunt cruciale luni. Află cu cine ai de a face și cu ce se ocupă cu adevărat.

Miercuri, ar putea să apară probleme legate de o altă relație profesională, o relație cu unul dintre colegii tăi de muncă. În loc să te concentrezi asupra a ce îți datorează ceilalți săptămâna aceasta, încearcă să ghicești ce ar putea crede că le datorezi tu. Ești într-o poziție de putere în aceste zile și poți ceda foarte mult fără a lăsa pe nimeni să treacă peste tine, mai ales vineri. În acest weekend, norocul este cu tine. Fii cu ochii în patru.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești Financiar

Săptămâna va fi una plină de incertitudini în ce privește banii, în special luni și marți. Te vei simți de parcă ți-ai pierdut simțul orientării. Vei fi într-o dilemă constantă cu privire la modul în care ți-ai putea crește fluxul financiar. Există o posibilitate distinctă de câștig financiar miercuri sau joi. În schimb, cheltuielile legate de familie ar putea crește. În rest, nu se întrevăd cheltuieli majore.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești Sănătate

Săptămâna este favorabilă pentru ameliorarea emoțională, acordă-ți timp hobby-uri și comunicării cu cei dragi. Este recomandat să începi o dietă alimentară bogate în fibre. Fibrele dietetice ajută la îmbunătățirea performanței tractului gastro-intestinal, ceea ce îți va permite să eviți probleme semnificative. În timpul trecerii lunii prin semnul vostru, și la tine ca și la Vărsători, picioarele sunt deosebit de vulnerabile: entorse și fracturi. Încearcă să alternezi perioadele de activitate fizică cu odihna.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top