Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător. O săptămână dedicată familiei

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător. Viața de familie este cel mai prețios bun pentru tine săptămâna aceasta. Ceva îți iese în cale care face ca sentimentul de acasă să fie mult mai plin. Soarele, în Casa a 12-a a intuiției și abilităților psihice, face conjuncție cu Mercur retrograd, planeta comunicării.

În aceeași zi, Mercur îl atinge și pe Neptun, planeta experiențelor mistice. Ai putea primi un mesaj de la Univers. Mesajele pot apărea sub formă de numere precum 11 sau 22, totul este să le decodifici. Când se întâmplă asta, încearcă să-ți amintști la ce te gândeai în accel moment.

Luni, luna din Pești călătorește prin Casa a 4-a a familiei. Peștii dizolvă granițele și așa că ai capacitatea de a topi gheața între tine și ceilalți din familie. Acest lucru îi ajută să empatizeze cu situația ta și să înțelegi de unde vin.

Miercuri, Soarele din Scorpion capacitează Nodul Nord din Casa a 7-a a relațiilor. Este o idee bună să intri în legătură cu posibili mentori, colaboratori sau parteneri. Pe măsură ce întinzi mâna, gândește-te la un fir roșu care te leagă de ceilalți. Acest lucru te va ajuta să creezi legături neașteptate.

Joi, Jupiter din Casa a 2-a a banilor munciți trimite și el aceleași semnale Nodului Nord. Jupiter aduce noroc și extinderea oportunităților în casa de bani. Este vorba despre urmărirea visului tău. Deși poate dura ceva timp până să fie profitabil, făcând lucruri mici astăzi și angajându-te în acest proces, de fapt, porniți pe drumul împlinirii profesionale.

Sâmbătă are loc cea dea a doua Lună Plină din octombrie, cunoscută sub numele de lună mistică, în Taur. Este un eveniment asociat cu eliberarea pentru că este combinat cu puternica lună nouă aducătoare de dorințe. Primul pas este să încetinești și să te eliberezi de tot ce nu te mai ajută să mergi mai departe. Gândește, analizeză ce nu mai dorești în viața ta, pocnește din degete și spune-le „plecați”. La miezul nopții scrie-ți dorințele pe bucăți de hârtie și ascunde-le în locuri secrete din casă – într-un dulap unde îl vedeți când vă luați haina, într-un sertar pe care îl deschizi zilnic, sub pernă.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător Relație

Poate sună ciudat, dar zâmbește și lumea va zâmbi cu tine și flirtează și lumea va cocheta cu tine. Este păcat să îți irosești energia aiurea, mai bine ia în calcul o întâlnire întâmplătoare cu un cineva drag sau cu un prieten. Miercuri, ai prefera să petreci timpul singur. Fii atent la ceea ce are nevoie inima ta, mai degrabă, decât să socializezi și fă-te că nu înțelegi ce probleme au alții cu asta. Joi, va urma o schimbare dramatică de dispoziție. Vei simți imboldul iubirii și vei dori să o elimini. La sfârșit de săptămână comunici strălucit și te distrezi. Cine va fi alături de tine?

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător Profesional

Luni, o discuție cu un personaj cu autoritate îți va înfoia puțin penele, dar nu până la punctul în care să îți iei zborul. Ai prea multe de făcut la începutul săptămânii ca să visezi că zbori. Și oricum, tensiunile la locul de muncă nu sunt din vina ta sau a altcuiva. Sunt prea multe de făcut. Până miercuri sau joi, când lucrurile se vor așezat puțin, tu și șeful vă veți distra copios pe seama unor întâmplări fără nicio legătură cu munca. Vineri, vei fi un pic filozof și în acord cu imaginea de ansamblu. Subconștientul nu te va ajuta în weekendul, el lucrând la cu totul altceva.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător Financiar

Săptămâna pare să fie foarte bună în ceea ce privește problemele legate de finanțe și bani. Bani vor spori cu siguranță, dar nu sume uriașe, pas cu pas. Miercuri ar putea apărea un câștig frumos. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare. Dacă ești calm te va ajuta să accelerezi progresul. Nu lua decizii financiare bazate numai pe un impuls. În schimb astrele nu sunt favorabile pentru investiții în această săptămână. Chiar și un obiect de care aveți nevoie. Nu acum. Discutăm după 3 noiembrie. Cheltuielile în familie sunt la ordinea zilei. La sfârșitul săptămânii vei vedea, contul tău nu va sucomba!

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător Sănătate

Este recomandat să nu lucrezi în exces, nici tu: prea multe sarcini pot afecta negativ starea articulațiilor, în special cea a șoldurilor. Seara, pune o compresă caldă pe articulația dureroasă sau fă o baie în care să pui câteva boabe de ienupăr.

Citește Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top