Connect with us
Horoscop Minerva 26 aprilie-2 mai 2021

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie-2 mai 2021. Noroc pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec 

 Fii atent în interacțiunile de săptămâna aceasta, deoarece ești predispus să iei lucrurile într-un mod greșit și, astfel, să te înstrăinezi de o persoană dragă. Sentimentele tale sunt mult mai volatile decât în ​​mod normal, așa că poate ar fi mai bine să fii un timp singur pentru a face ceva special și să vă oferiți reciproc o pauză.

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur 

Tot ceea ce faci în următoarele luni va avea un impact creativ puternic. Săptămâna aceasta începe un ciclu care va scoate în evidență natura artistică și îți va cere să creezi cu culori, forme și modele în loc de cuvinte și numere. Imaginația ta este la vârf, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. Impresionează oamenii cu cât de bine poți rezolva o problemă folosind mijloace artistice și creative, în loc să faci lucrurile a la carte. Dă culoare prezentării tale. 

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni 

Săptămâna aceasta vei găsi Caută în sertare sau în cărțile de pe birou. Pot fi găsite acolo unde te aștepți mai puțin. Întoarce casa cu susul în jos dacă e nevoie, deoarece ești sigur că le vei găsi dacă le cauți cum trebuie. 

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac 

Configurația astrală actuală te poate încuraja să îți ascunzi gândurile și sentimentele mai profunde în spatele unui zid impenetrabil. Ai putea rămâne într-o dispoziție foarte introspectivă, care nu va ajuta la comunicarea dintre tine și partenera ta. Cu toate acestea, dacă poți să să spui câteva cuvinte, încearcă să le faci să fie delicate și calde, optimiste. 

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu

 Uneori, singura cale de ieșire dintr-o situație este de a obține ajutorul unei terțe părți. Astrele te încurajează să ceri ajutorul și sfatul cuiva care te poate îndruma spre o rezolvare cu succes a problemei. Este posibil să aveți amândoi tendința de a vedea lcrurile în negru. Sper că atunci când se încheie ziua, veți fi mai pozitivi.

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară 

 Poate că cineva ți-a subestimat capacitatea de a te enerva, crezând că, fiind un suflet atât de liniștit, nu vei spune nimic dacă încearcă să-ți manipuleze sentimentele. Cu toate acestea, astrele sugerează că săptămâna aceasta nu ai nicio dispoziție de care să se profite și chiar intenționezi să o demonstrezi. 

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță 

Melancolia îți poate amenința imaginea și te poate face să arăți prea serios. Astrele sugerează că vezi toate defectele și eșecurile din relația actuală, mai degrabă decât partea bună a lucrurilor. Asta te poate ajuta să te concentrezi și să te gândești la momentele bune pe care le-ați petrecut împreună; cel puțin te împiedica să te îngrijorezi.

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Balanță

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion 

Ai multe la care să te gândești. Cu felul tău de a fi, vei dori să ajungi imediat la miezul problemei și ești pregătit să-ți atragi partenera/ul într-o discuție mai profundă. Dacă ești prea serios, este posibil să nu ajungi nicăieri. 

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător 

Deși este stilul tău obișnuit să încerci să vezi imaginea de ansamblu și să găsești sensul cel mai profund, astrele sugerează să te concentrezi asupra unui detaliu care pare să fi determinant. Se referă la o caracteristică a relației actuale, pe care o consideri o preocupare majoră. Nu te opri prea mult pe asta; doar încearcă să o vezi în perspectivă.

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Capricorn

Astrele sr putea să îți îndulcească considerabil săptăâna când ești invitat la o masă cu cineva elegant și bine informat. Acesta este doar modul în care îți place să petreci timpul: câștigând și mâncând în compania celei care te face să uiți de tine și care are și influență. 

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător

Astrele te aduc săptămâna viitoare în situația de a te asocia cu cineva care îți împărtășește dragostea pentru idealuri și estetică; cineva care este capabil să aibă o conversație plină de spirit fără a fi suprarealist; cineva care apreciază fascinația ta pentru neobișnuit. Și dacă ajungeți să vă simțiți atrași unul cu celălalt, nu sta pe gânduri.

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești 

Astrele din această săptămână una ideală pentru a găzdui o petrecere și pentru a invita oamenii din jur pentru a-i cunoaște mai bine. Deși s-ar putea să nu te regăsești în strânsoarea unei îmbrățișări, ai putea, totuși, să constați că te atrage foarte mult echilibrul și eleganța unei persoane, despre care ai vrea să știi mai multe.

Citește integral Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Pești

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top