Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. O veste bună vine miercuri

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. O veste bună vine miercuri

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. Există o cantitate extraordinară de energie săptămâna aceasta care așteaptă să fie dezlănțuită. Știi în ce te bagi înainte de fluierul de deschidere a arbitrului. Efectele acțiunilor tale se vor repeta pentru o perioadă de timp. Acestea fiind spuse, continuă să cauți soluții. Poate că există o problemă care nu mai poate fi ignorată.

Atitudinea unora față de tine s-ar putea schimbe. Este posibil să nu fii sigur ce înseamnă acest lucru. Te schimbi, iar unora dintre prieteni le place ceea ce devii, alții se pot simți mai puțin confortabil. Nu poți opri ce se întâmplă. Va fi un proces pozitiv, pe termen lung. Poate fi dificil acum. Fii cu prietenii tăi și cu tine însuți.

Dacă te simți plictisit sau blocat într-o rutină din viața ta de zi cu zi sau dacă te simți lipsit de trsnsparență, atunci ar putea fi de vină Mercur, stăpânul comunicării, care face un pătrat cu energicul și dinamicul Marte, și creează sentimentul de incertitudine. Dacă simți că ești blocat, întreabă-te ce anume pune piedică.

Soarele ace conjuncție cu Venus în sector partenerial. Dacă te simți blocat, partenerul sau iubita te poate ajuta. Lasă garda jos și permite-ți să îți simți emoțiile. Dacă dorești o schimbare, s-ar putea să o manifești, mai ales sub formă de noi oportunități.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. Relațional

Săptămâna aceasta ai putea oscila între Înger și Demon. Ai sentimente intense pentru o anumită persoană, dar preferi să păstrezi tăcerea legat de toate acestea. Nu vrei să fii văzut în altceva decât o poziție de putere și de control. Influxurile zilei pun întrebări cu privire la cine glumește. A fi vulnerabil este o parte a încrederii în celălalt.

Există un trigon de control între Marte și Saturn, Micul și Marele Benefic, la începutul săptămânii, care pot determina debutul unor relații serioase pe termen lung. Punerea în aplicare a unui plan realist te va ajuta.

Conjuncția Soare-Venus, din mijlocul săptămânii, exteriorizează adevărata iubire și îți aduce multe exemple de cupluri la care să privești. Bunicii tăi sărbătoresc o aniversare majoră sau cel mai bun prieten al tău se întâlnește cu aceeași femeie de foarte mult timp? Asta ar putea fi ceva de gândit. Deci de ce să nu accepți o invitație de la cineva care în mod normal nu este genul tău? Cine știe ce s-ar putea întâmpla atunci când ai o minte deschisă!

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. Profesional

Nu îți fie frică să inițezi ceva nou. Începe un proiect sau o idee pe care o crezi importantă și colegii te vor urma automat. Vei beneficia de un mare sprijin în aproape orice, așa că continuă cu ceva în care crezi. Gândirea ta este creativă, bine fundamentată, stabilind o rețetă pentru succes la locul de muncă. Nu te lăsa intimidat de invidioșii care cred că știu mai bine decât tine ce vrei doar pentru că au făcut acea muncă de mai multe ori decât ai făcut-o tu.

S-ar putea să te confrunți cu un puternic sentiment de nedreptate referitor la o decizie nedreaptă. Nu lăsa ca asta să îți strice ziua. Alții au nevoie de tine pentru că ești organizat și știi ce vrei. Lucrurile întârziate se vor limpezii curând și lucrările vor începe, în cele din urmă, să avanseze. Ai o comunicare mai bună cu clienții, superiorii și furnizorii. Este posibil să te simți deosebit de împrăștiat. Discută cu cineva de încredere dacă trebuie să alegi între două opțiuni deopotrivă de atractive.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. Financiar

Când vorbim despre finanțe înseamnă că am intrat în lumea cifrelor și trebuie să învățăm să ținem evidența cheltuielilor, deoarece ești predispus fie să fii la limită cu banii, fie să nu știi să administrezi ce ai și chltuielile curg șuvoi. Poate ți se pare ciudat că ai ajuns să iei iar bani de la bancă, dar în realitate ai cheltuit pentru multe produse și servicii inutile. Aș spune că săptămâna este una bună pentru a începe să înveți să-ți folosești banii. Parteneriatele sunt favorabile oamenilor de afaceri. De asemenea, este posibil să primești o ofertă nouă și neașteptată, mai ales dacă lucraezi în industria modei. Dacă dorești să investești în criptomonede, inițiază-te în domeniu.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. Sănătate

Când te simți pierdut, ca și cum nu știi ce-ai vrea, rămâi la rutina ta. Cu îngrijirea adecvată a corpului – mâncare bună, proaspătă, multă apă și mișcare, subconștientul te va îndruma spre ce ai de făcut. Creează-ți un model personal, previzibil. Respiră conștient. Un antrenament de bază de tipul gimnasticii spirituale – yoga, t ai chi, qi gong sau, pur și simplu, meditație, te va ajuta să îți liniștești mintea. Mesajele sunt ascunse în interiorul tău și le vei înțelege atâta timp cât te pregătești să primești.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top