Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Vin zile grele

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Vin zile grele

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. O relație care s-ar putea să se fi format recent s-ar putea să te aducă săptămâna aceasta, într-o stare de așteptare. S-ar putea să nu fii sigur în ce mod dorești să se dezvolte această nouă implicare. Nu te gândi prea mult la asta, deoarece lucrurile probabil nu vor deveni clare săptămâna asta.

Unele vise ciudate ți-ar putea stimula imaginația și poți începe noi căi de explorare. S-ar putea să te joci la un moment de-a detectivul. Ceea ce cauți probabil este în mintea ta. Nu te mira dacă afli lucruri noi despre tine de care nu ai fost conștient înainte. De asemenea, ai putea simți că îți sporesc facultățile psihice.
O primă impresie proastă poate duce la o oarecare stânjeneală pe drum, atunci când Mercur face pătrat cu Marte, marți. Comunicarea greșită, cu cineva nou, ar putea duce la formarea unei păreri greșite despre tine.

Conjuncția Soae – Venus are loc în Berbec. Dacă vrei ca orice tip de relație să aibă succes, investește în relația pe care o ai cu tine însuți/însăți. Cunoaște-ți valoarea și nu lăsa pe nimeni să încerce să o submineze.

Se deschide calea unor transformări majore. Deși este un moment de creștere, posibil să fii nevoit să faci câteva alegeri dure. La ce ești dispus să renunți pentru a merge mai departe?

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Relațional

Ai o oportunitate pentru tot felul de interacțiuni sociale. Există o mulțime de energie armonioasă în jur, excelentă pentru întâlnirea cu ceilalți și pentru a intra în contact cu cineva special. Nu este o zi pentru a sta închis în casă, dar având în vedere regulile, atunci ieși online la activități de echipă. Cu cât vorbești și cunoaști mai mulți oameni, cu atât mai bine.

Conjuncția Soare – Venus, în Berbec, arată că este rândul tău să lupți pentru ceea ce vrei. Nu fi un ușor. Merită însă să faci ce ai de gând.
Pătratul Mercur-Marte de la începutul săptămânii solicită să fii mai decis, să spui multe și dacă trebuie, să dai un pas înapoi. Uneori simți că nu poți câștiga, nu-i așa ?! Nimeni nu a spus că dragostea va fi ușoară.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Profesional

Nu vei putea gândi bine dacă te vei afla într-o poziție care aduce stres și pune presiune pe tine. Nu lăsa ca unele persoane să ajungă la tine în acest mod.
Protejează-te în loc să lași alți oameni să aibă impact asupra bunăstării personale indiferent cine ar fi. Asigură-te că ai un loc de muncă care rezonează cu sufletul tău. Este important să faci ceva în care crezi cu adevărat. Dacă simți că nu mai este asa, este momentul să îți cauți un alt loc de muncă.

Perioada aduce emoții conflictuale. S-ar putea să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar a sta agățat de succesele din trecut nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră. Sunt favorizate eforturile de marketing și întâlnirile cu echipa.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Financiar

Ești concentrat pe carieră, cum să te apropii de obiectivele tale și cum să faci bani. Îți dorești mai multă siguranță în acest moment și un salariu ca să poți trăi confortabil. Deși acest lucru îți poate cere să îți asumi mai multă responsabilitate sau să lucrezi mai mult timp, ești pe cale să îți atingi obiectivele. Vei avea ocazia să rezolvi și datoriile care s-au acumulat după un an de criză. Plătește-le în timp ce te ridici din nou.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Sănătate

Practicile de sănătate sunt un mod minunat de a te reconecta cu părțile pierdute din tine. Copilul meticulos care își rearanja sertarul de șosete în fiecare sâmbătă ar putea reapărea în timp ce te speli după ce gătești o masă hrănitoare. În minte ai și imaginea micului gimnast care sărea calul și care a avea o energie debordantă, în timp ce te apropii de parc pentru a alerga. Pe măsură ce practica devine o obișnuință, nu uita să îmbrățișezi, cu ușurință, părțile noi care apar în voi. Prin acceptare, nu prin judecată, obții integritatea.

Atenție însă că efortul continuu de a te distra te-ar putea epuiza. Și nu este doar asta. Alții sunt mai puțin îndrăgostiți de bucuriile vieții decât voi. Lasă un spațiu de o zi sau două pentru a-ți curăța câmpul de energie. Un pic de răsfăț va rezolva în curând lucrurile.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top