Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie - 4 aprilie Gemeni. O săptămână de vis

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. O săptămână de vis

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. Un entuziasm sporit pentru proiectul tău preferat te poate duce într-o nouă direcție. Ai putea chiar decide să îți schimbi cariera pentru a te consacra pe deplin la ceea ce ai descoperit că iubești cel mai mult. Sănătatea fizică, emoțională și spirituală ar trebui să fie foarte bună acum. Calitatea vieții probabil se va îmbunătăți. Lasă-te dus de val.

Săptămâna va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune.

Dacă vrei să mergi mai departe săptămâna aceasta, este important să vorbești clar și să spui exact la ce te referi. Mercur face un pătrat cu Marte, creând situații tensionate în legătură cu modul în care te prezinți lumii. Dacă dai prea multe informații sau spui ceva inexact, ai putea face prima impresie greșită. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult.

Cu toate acestea, sfârșitul de săptămână te ajută odată cu conjuncția Soare – Venus din Berbec în sectorul prieteniei. Te încurajează să te vezi cu prietenii și, dacă este posibil, să faci mișcări îndrăznețe, care împing lucrurile în favoarea. Fără riscuri, fără recompense!

Aruncă zarurile plăcerii duminică. Indiferent dacă alegi romantismul, creativitatea, copiii sau divertismentul, ascultă-ți intuiția și inima înainte de a decide.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. Relațional

Poți să faci ce vrei, cu o singură condiție: să spui persoanei apropiate adevărul despre o problemă pentru care te simți vinovat. Dacă vorbești, acasă sau într-o atmosferă privată și confortabilă, vei descurca lucrurile. Apoi, poți merge mai departe și te poți bucura de relație.

Trigonul Marte – Saturn la începutul săptămânii te face să crezi că poate, poate, obții ceea ce vrei până la urmă. Sigur, ceea ce dorești s-ar putea schimba de la o zi la alta, dar deocamdată speranța este vie și aștepți cu nerăbdare să te miști.

Pătratul Mercur -Marte de la începutul săptămânii aduce obstacole în comunicare și te împiedică să flirtezi cât ai vrea. Citește de două ori mail-ul sau SMS-ul înainte de al trimite. Greșelile stupide de ortografie nu sunt chiar atât de amuzante acum.

Conjuncția Soare – Venus îți amintește că sufletul tău pereche este acolo. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai iubit, pregătește-te ca acele sentimente familiare să reapară.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. Profesional

Influxurile planetare ți-au provocat o mare confuzie mentală în ultima vreme, dar vestea bună este că atmosfera se va schimba în curând. Astăzi lucrurile care s-au dus înapoi sau au fost în pauză îți vor relua mersul înainte. O schimbare majoră ar putea avea loc, o schimbare de care vei beneficia mai mult decât crezi. Chiar simți că energia se schimbă. Acum este momentul să scapi de ce nu mai ai nevoie, ca să poți începe cu forțe proaspete și noi.

S-ar putea să fii deosebit de ocupat. Curiozitatea și dorința de varietate sunt puternice. Profită la maxim de orice oportunitate de a-ți extinde baza de clienți. Un fel de energie ciudată poate inspira situații extrem de plăcute. Este excelent pentru team building și rezolvarea problemelor. Emoțiile pot rula în culise. Ar fi înțelept să ignori bârfele de la birou.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. Financiar

În această săptămână îți aduni cei mai apropiați prieteni, mentori, parteneri sau virtuali parteneri pentru informații financiare și asistență. Poate fi la fel de simplu ca o idee de afaceri lansată la micul dejun sau sfaturi despre un nou plan de afaceri complicat, la birou. Orice ar fi, te îndrepți spre un nou moment de creativitate. Nu ești singur de ceea ce faci acum. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, însă. Împrumuturile care susțin extinderea casei sau schimbarea apartamentului sunt favorizate.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. Sănătate

De multe ori te întrebi unde este localizată intuiția, acel sentiment inexplicabil sau voce interioară care îți spune ce trebuie să faci sau, în unele cazuri, îți trimite cunoștințe vechi, imemoriale. Este mai mult decât centrul ființei tale: funcționează pentru a te echilibra. Pentru a face alegeri corecte în viață trebuie să conștientizezi căile către această zonă interioară. Pentru a-ți păstra instinctul viu și fericit, acordă atenție în mod special, sănătății ficatului. Se recomandă roșii proaspete și alimente care să susțină activitatea acestuia.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top