Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Ce zile bune urmează!

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Ce zile bune urmează!

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Nu mai sta pe proiecte și rutine vechi, bazate pe situații care au expirat demult. Reține schimbările care au avut loc în jurul tău și ajustează-ți planurile. Este un moment bun pentru a examina sincer situația. A fi agresiv în abordarea pentru îmbunătățirea lucrurlui și schimbare înseamnă să renunți la ceea ce nu îți mai servește. Mergi înainte cu curaj în loc să eziți.

S-ar putea să te confrunți cu o alegere. Te-ai putea gândi chiar la o mutare pentru a avansa în carieră, dar ai putea fi confuz cu privire la opțiunile pe care le ai. Putem vorbi de mai multe opțiuni. Sigur, contribuția membrilor familiei nu te va ajuta prea mult, în acest moment. Așteaptă câteva zile și apoi gândește-te serios la ceea ce vrei să faci.

Săptămâna începe cu o notă stresantă, când Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni, creând un conflict între familia ta și cea a partenerei/ului ta/tău. Deși s-ar putea să simți că îți este imposibil să nu iei parte la el, încerci să faci tot posibilul și să echilibrezi ambele părți pentru a construi un pod pentru mai târziu.

Din fericire, sfârșitul de săptămână devine mai bun atunci când Soarele face conjuncție cu Venus, în Berbec în sectorul iubirii, al relaxării și al creativității, făcând din ziua de sâmbătă o zi minunată pentru creativitate, romantism și distracție. Fă lucruri care te pasionează și fii egoist cu plăcerile tale.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Relațional

Ai toate șansele să faci o descoperire semnificativă în cea mai prețuită relație a ta, după ce ai stat luni de zile în spatele unui perete de sticlă. Venus în Berbec te susține toată săptămâna, făcându-te să faci lucruri îndrăznețe și spontane în numele romantismului. Îți bate inima? Aceasta ar putea fi dragoste.

Cuvintele s-ar putea să nu lucreze în favoarea ta în timpul pătratului Mercur-Marte de la jumătatea săptămânii, făcând comunicarea dificilă în cel mai bun caz. Te poate ajuta însă să scrii ceea ce dorești să spui.

Conjuncția Soare-Venus aduce o atmosferă reconfortantă vieții tale amoroase. Dacă ești de obicei nervos, în preajma cuiva care îți place cu adevărat, te poți relaxa și te poți bucura de petrecerea timpului alături de ea/el sub blândeea acestui aspect calmant.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Profesional

Săptămâna începe cu o notă destul de acră pentru tine și, din păcate, se va înrăutăți. Lucrează cu ceea ce rezonează cu tine în loc să lași pe altcineva să îți vorbească într-o situație în care numai la problemele lui să te gândești, când le ai pe ale tale. Ascultă-ți instinctele în loc să fii împins de la spate de oameni care susțin că știu ce este mai bine pentru tine.

În a doua parte a săptămânii, lucrurile încep, în sfârșit, să funcționeze în favoarea ta după ceea ce părea o perioadă lungă de începuturi false și dezamăgiri. Planurile de călătorie, instruire sau conferințe îți vor sprijini interesele carierei pe termen lung. Tolerează criticile, în special din partea persoanelor care nu împărtășesc abordarea ta idealistă și expansivă. Acesta este o perioadă excelentă pentru a face ceea ce îți place cel mai mult. Un flirt de birou ar putea lua locul central. Vezi dacă acest lucru este ceea ce cauți.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Finanaciar

Săptămâna aceasta ar trebui să fii atent și să nu semnezi niciun acor sau contract nou. Este în interesul tău ca un jurist să evalueze acordul înainte de a-ți pune semnătura. Dacă semnezi fără să știi în ce te bagi, vei regreta în viitor. Totuși săptămâna promite să fie una bună, în special pentru cei care lucrează în sectoarele bancar, vânzări și marketing. Ei își vor atinge cu succes și satisfăcător majoritatea obiectivelor. Cei din sectorul asigurărilor ar face bine să demonstreze interesul pentru vânzări. Este posibil ca aceste domenii să se dovedească profitabile în scurt timp.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Sănătate

Când ai propria ta practică de sănătate, este mai ușor să faci față obstacolelor de zi cu zi. Dar parcă prea des, lăsăm obstacolele să ne determine practica de sănătate. Dacă ar exista o modalitate de a avea perspectivă atunci când ai cea mai mare nevoie ! Există! Păstrarea disciplinei este cel mai bun mod de a depăși confuzia care se instalează atunci când mersul devine greu. Când toate celelalte nu reușesc, o baie fierbinte face minuni atât pentru corp, cât și pentru minte!

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top