Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Joi apare o schimbare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Joi apare o schimbare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. O problemă intelectuală se poate face confuz, iar citirea și cercetarea dezvăluie informații contradictorii. S-ar putea să auzi și niște lucruri care nu sunt chiar corecte. Nu este ziua în care să crezi tot ce citești sau auzi sau să încerci să înțelegi tot ceea ce te face confuz.

Mintea ta este puternică și concentrată astăzi. Drept urmare, probabil că te simți bine, din punct de vedere fizic.

Înțelegerile bruște ar putea aduce recunoaștere, fără a menționa respectul cuiva important pentru tine. Nivelul intuiției este ridicat și bun să te servească acum, în special în ceea ce privește munca și sănătatea.

Săptămâna începe cu o notă puțin agitată, când Mercur face pătrat cu Marte, marți. Emoțiile depășesc logica pe măsură ce te lupți să fii mai activ. Dacă nu-ți aduni gândurile, munca ta poate avea de suferit. Dă un pas înapoi și gândește-te înainte de a trece la acțiune.

Acasă este locul unde se află inima vineri, cu Soarele conjunct cu Venus în Berbec și în sectorul familiei. Este o zi minunată pentru a avea grijă de sinele tău, în timp ce petreci o seară minunată acasă, răsfățându-te. Sună-ți familia, pregătește o masă bună acasă și ia-o ușor.

Priviți spre viitor duminică. Acesta este un moment excelent pentru a te gândi la obiectivele pe termen lung și la deciziile pe care va trebui să le iei pentru a pune în practică cam tot ce gândești.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Relațional

Ar putea fi o săptămână minunată pentru tot felul de activități legate de relații instituționale și talente artistice de orice fel. S-ar putea întâmpla ca în timp ce promovezi arta altcuiva, dragostea să năvălească peste tine. S-ar putea să te simți ceva mai special la prima întâlnire și să remarci o apropiere excelentă și o compatibilitate naturală.

Atât Soarele, cât și Venus sunt în Berbec săptămâna aceasta, aducând vieții sentimentale mai multă emoție.

Apoi un trigon pozitiv între Marte și Saturn îți poate schimba întreaga perspectivă asupra iubirii. Nu li se întâmplă doar altora. Ți se poate întâmpla și ție.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Profesional

Este un moment bun pentru a te reloca sau a-ți schimba poziția în cadrul instituției. Chiar și cea mai mică schimbare poate avea un impact uriaș asupra vieții tale. Mutarea într-un nou oraș sau într-un alt birou poate face o mare diferență în atitudinea ta față de ideea de a merge la serviciu în fiecare dimineață. Cineva care tocmai ți-a cerut o favoare sau a solicitat informații despre un proiect are nevoie de un răspuns în timp util. Nu mai ezita. Acum este momentul să suni acea persoană sau să îi răspunzi la mailul. Promptitudinea în acest sens este o piesă cheie a succesului tău.

Este posibil să nu fie vizibilă în niciun fel evident, dar aceasta este o perioadă în care lucrurile încep să se transforme în bine. Dacă ai angajați, acesta este momentul pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare. Întreprinderile și locurile de muncă legate de meserii calificate sau de finanțe pot găsi nu doar angajați ci și resursele necesare. Vezi că te-ai putea pomeni cu o plângere. Ascultă cu atenție chiar dacă nu poți schimba nimic. Oamenii activi vor fi cei mai buni aliați ai tăi. Entuziasmul lor funcționează în favoarea ta.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Finanaciar

Îți asumi o poziție mai puternică la locul de muncă și te bucuri de un salariu pe măsură dar și de beneficiile asociate. Accentul cade pe sectorul de vieți și vise din trecut. Se întâmplă atât de multe în mintea ta inconștientă, încât poți fi surprins de câte idei grozave ai atunci când acestea ies la suprafață. Și ce strategii financiare ești capabil să pui pe picioare.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Sănătate

Cu cât ești mai sincer cu tine, cu atât vei avea mai multe ocazii de a-ți atinge obiectivele. Pe măsură ce cedezi îndoielilor pe care le ai cu privire la propria voință, găsești ca prin magie un grup de meditație sau pornești iar la plimbări lungi. Pe măsură ce vorbești deschis despre problemele tale cu mâncarea, vei fi la curent cu abordările și noile strategii din alimentație pe care altfel le-ar fi eludat. Ceea ce păstrezi înăuntru, din cauza fricii de ridicol sau expunere, nu va face decât să-ți înfrângă voința și să-ți provoace nefericire în cele din urmă.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top