Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. O săptămână de coșmar

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. O săptămână de coșmar

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. Fă-ți o ceașcă reconfortantă de ceai, apoi fă un duș fierbinte sau o baie cu spumă. Pe scurt, răsfață-te. Poate că fără să vrei le crești tensiunea oamenilor din jurul tău. Fii conștient de acest lucru și fă-ți o notă mentală pentru a îndepărta gunoiul pe care alții îl aruncă asupra ta. Ești un individ sensibil.

Dacă cineva încearcă să te critice, nu-ți fie teamă să aperi. Alți oameni nu se vor teme să-și spună părerea deci nici tu nu ar trebui. S-ar putea să simți că cineva te împinge de la spate. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție de la tine. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și explică afirmațiile în loc să fii pur și simplu scurt.

Mercur face un pătrat cu Marte. Comunicarea greșită în cercul tău social ar putea crea un conflict major la care nu te aștepți. Poate că nu erai la fel de aproape de cineva pe cât ai crezut inițial.

Păstrează-ți mintea deschisă atunci când Soarele face conjuncție cu Venus în Berbec și în sectorul filozofiei. Este o moment bun pentru a te bucura să citești despre o nouă cultură sau o perspectivă complet diferită de a ta. Indiferent dacă ești pe drum, citești sau vorbești, concentrează-te pe educație. Dacă trebuie să iei o decizie, folosește logica, raționamentul și discută cu alții pentru a face alegerea corectă.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. Relațional

Îți poți arăta aprecierea față de acea persoană specială din viața ta cumpărând ceva frumos pentru casă. Indiferent dacă împărțiți o casă sau nu, fă acest cadou – posibil o piesă de artă de bun gust, o sculptură sau ceva din altă țară. Acest lucru nu numai că va menține interesul pentru dragostea dulce, ci vă va face să te simți foarte bine.

Soarele, lumina ta călăuzitoare, este în tranzit prin Berbec săptămâna aceasta, astfel încât încrederea ta se ridică la noi niveluri. Nu există nimeni de care să-ți fie frică să te apropii. Mergi înainte.

Conjuncția specială Soare-Venus care se menține până dincolo de a doua jumătate a săptămâni, îți va arată latura pozitivă a iubirii și cât de mare și de apreciată poate fi o ființă într-o relație angajată pe termen lung. Caută inspirația cuplului fericit în imaginea unor persoane cunoscute. Dacă ai fost nerăbdător să avansezi cu o situație romantică, uită-te de unde vine cealaltă persoană. Dacă nu este pregătită pentru iubirea ta, dă-i spațiu, nu o/îl sufoca.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. Profesional

O mică piedică în drum se dovedește a fi o afacere mai mare decât te-ai așteptat. Această grămadă se transformă de fapt într-un munte, deoarece opoziția continuă să câștige putere. Este un semn că ar trebui să îți ajustezi perspectiva și să fii flexibili. Dacă ceva funcționează fără probleme, atunci lasă-l să meargă. Nu are sens să încerci să întrerupi fluxul atunci când totul pare să funcționeze bine împreună.

Energia susține săptămâna aceasta, contracte și alte acorduri legale. Oamenii vor dori să audă ce ai de spus. Dacă ai dorit să călătorești sau să studiezi pentru a-ți îmbunătăți cariera, este momentul să faci un plan real. Fii dispus să lucrezi în culise. Vei fi recunoscut pentru eforturile tale mai târziu. Mulți se vor simți mai puternici și mai optimiști pe măsură ce timpul trece.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. Financiar

Sectorul financiar este evidențiat în această săptămână. Modul în care vezi rolul banilor în viața ta este pus în discuție, la fel ca și înțelepciunea celor mai recente planuri legate de bani. Este momentul să pui la îndoială totul – chiar și ceea ce ai cumpărat acum câteva luni convins că a fost minunat. Semnele încurajatoare se referă la puterea ta de câștig, în timp ce efectul oricăror știri dezamăgitoare sunt atenuate. Ești pe drumul cel bun în orice sens.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. Sănătate

Când întâmpini rezistență internă la practicile zilnice de sănătate, oprește-te imediat. Ai voie să mânci orice dorești și să îți petreci timpul cum dorești. Vor fi zile în care vei găsi potrivit să stai pe canapea și să te uiți la televizor. Ce este important? Să te abții să judeci. A doua zi este posibil să îți dorești să bei multă apă pentru a curăța acumularea de mucozități cauzată de lactate sau pentru a aborda alte efecte ale comportamentului tău alimentar. Învață să faci lucrurile fără să judeci.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top