Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie - 4 aprilie Rac. Urmează zile fabuloase

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Urmează zile fabuloase

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Există o tendință mai mare de a încălca regulile săptămâna aceasta și să intri într-un tărâm nou – o nouă mentalitate sau mod de viață. Astăzi, această tendință se concentrează, deoarece izbucnirile emoționale atrag atenția asupra schimbărilor. Inima ta vrea într-un fel, în timp ce creierul tău vrea altfel. Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna. Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte.

Pe urmă decizii, după decizii săptămâna aceasta. În timp ce s-ar putea să îți faci griji cu privire la o alegerea dacă a fost corectă sau nu. Ai putea să faci deloc alegeri când Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni. Acest aspect creează conflicte între ceea ce dorește inima și ceea ce este o alegere „sigură”.

Cu toate acestea, vei avea încredere atunci când Soarele face conjuncție cu Venus în sectorul carierei, permițându-ți să te ocupi de anumite treburi pentru a merge mai departe. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o pauză la serviciu, ia-ți o zi liberă, dacă este posibil.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Relațional

Există o calitate minunată a grijii profunde și a angajamentului pasional cu privire la relațiile tale săptămâna aceasta. Ai ajuns la un moment în care simți că ai dori să faci ca aranjamentul să fie și mai sigur sau să reiei în vreun fel anumite obiceiuri. Procedează cu încredere! Poate că în cărți este o lună de miere sau chiar o a doua lună de miere.

Venus face parteneriat cu pasionalul Berbec toată săptămâna. Te determină să fii hotărât să obții ceea ce vrei. La urma urmei, de ce ar trebui să fii singurul care nu este alături de persoana viselor sale ?! Preia controlul și mergi pe linia asta.

La începutul săptămânii să ai grijă deoarece ai de a face cu un pătrat Mercur-Marte care poate duce la confuzie și dezamăgire. Cineva care ți-a plăcut a interpretat greșit ceva ce i-ai spus sau a postat pe FB. Găsește o modalitate de a repara lucrurile fără a face o afacere prea mare din asta.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Profesional

Dacă ești în căutarea unui umăr pe care să plângi, s-ar putea să fie cam ca atunci când cauți acul în carul cu fân. Concluzia este că nu vei găsi cu ușurință ceea ce dorești. Încearcă să ai muzică în apropiere în timp ce lucrezi. Alege ceva care să fie liniștitor și relaxant. Dacă muzica nu este permisă la locul de muncă, ascultă la căști. Astfel face pace cu restul lumii în timp ce lucrezi și va face ca ziua să treacă mult mai ușor.

Perioadă poate aduce multe emoții conflictuale. Este posibil să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar agățatul de succesele din trecut nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră. Eforturile de marketing și întâlnirile cu echipa sunt favorizate. Oprește-te și fă-ți niște calcule și planuri. Nu îți fie teamă să renunți la o poziție care nu mai funcționează pentru tine.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Financiar

Ține strâns frâiele cheltuielilor financiare. Ar trebui să încetezi cu ce este neesențial și să rămâi doar la plata facturilor și a ratelor. Nu alerga să cumperi noul aparat electrocasnic sau gadget electronic pe care l-ai văzut, deoarece mâine vei dori să îți fi economisit banii. Săptămâna aceasta este cel mai bun moment pentru tine de a face investiții în proprietăți. Trebuie să fiți extrem de prudent cu investițiile tale și să nu iei nicio decizie neprevăzută. Deciziile grăbite pot afecta câștigurile pe care le aștepți. Este un moment bun să te gndești la noi investiții. Toate eforturile din această săptămână vor aduce îmbunătățiri considerabile în finanțele tale.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Sănătate

Timiditatea poate fi uneori o problemă pentru tine. Iar alții confundă timiditatea cu încrederea! Este posibil să nu-ți recunoști nici măcar tu timiditatea dacă ai fost așa toată viața. Dacă dorești să încerci un alt fel de mișcare, dar îți este frică să o faci singur, roagă un prieten să o încerce cu tine! Sau găsește o aplicație în care poți cere unui antrenor să îți explice diferite exerciții și cum le-ai putea face cel mai bine.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top