Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Câteva zile de pomină

29.03.2021
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Câteva zile de pomină

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Posibil ca oamenii să fie puțin supărați pe unele dintre acțiunile sau cuvintele tale recente. Remarca neobișnuită pe care ai făcut-o acum câteva săptămâni te ajunge din urmă. Ceea ce ai putea considera că o luptă prietenoasă și plină de suflet poate afecta efectiv emoțiile sensibile ale cuiva, mai ales săptămâna aceasta. Gândește înainte de a vorbi. S-ar putea ca alții să nu aibă o vanitate la fel de dură pe cât vor să creadă și să arate.

Apropie-te de cineva nou și pune umărul la o cauză mai mare decât propria ta avansare. Aliază-te cu oamenii oferind sprijin în loc să-l ceri. Dă mai mult de la tine și vei descoperi că pe termen lung vei primi mult mai mult decât ai fi cerut vreodată. Fii generos cu cei din jurul tău și găsește obiective colective care vor aduce beneficii tuturor.

Iubirea și munca se luptă și îți atrage atenția când Mercur face pătrat cu Marte. Nu lăsa ca visele tale sau gândurile despre partener să te distragă la muncă. Ar putea duce la unele consecințe grave. Fii atent la viața profesională și iubește viața cât mai clar posibil.

Din fericire, sfârșitul de săptămână îți oferă posibilitatea de a fi cu partenera/ul ta/tău după o săptămână stresantă când Soarele fafe conjuncție cu Venus în Berbec și în sectorul intimității. Acest lucru te încurajează să fii tare și să creezi legături în mod spontan, pasionat și entuziast. Fi îndrăzneț. Ar putea fi o noapte care să vă transforme complet relația.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Relațional

Trecutul pare să se întoarcă cu o notă de nostalgie, pe măsură ce un prieten sau o fostă relație reapare. Aceasta ar trebui să fie o experiență destul de interesantă și probabil că aveți multe de discutat și mai multe în comun acum decât în trecut. Ceea ce se întâmplă după această întâlnire poate fi un nou capitol al unei povești de iubire în curs de desfășurare.

Începutul săptămânii aduce un trigon Marte-Saturn care îți sugerează să îi urmezi îndemnul! Dacă ai pierdut mult timp așteptând să se întâmple ceva, fă prima mișcare.
Stăpânul tău planetar, Mercur, fac un pătrat cu Marte la începutul săptămânii, astfel încât s-ar putea să e ia gura pe dinainte și să spui ce ai în minte. Poți încerca să o dai pe glumă, dar odată ce ai spus-o nu ai cum să o retractezi.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Profesionl

Începe o perioadă în care, din punct de vedere profesional și a carierei, te vei simți mult mai provocat. Vei întâmpina obstacole în această perioadă și vei realiza că trebuie să îți ajustezi felul de a acționa pentru a avea succes.

Maniera ta atentă și rezervată îți va servi bine. Așteaptă-te să vezi câteva rezultate din toată abnegația și munca ta. Această perioadă aduce un accent pe sănătate. Poate include discuția cu reprezentantul medical cu care instituția ta are contract. Poate deschide ușile în orice ocupație legată de sănătate. Evită însă analiza oricărei situații între colegi. A aștepta perfecțiunea de la tine sau de la ceilalți nu are niciun avantaj. Repară sau înlocuiește instrumentele care nu funcționează corect.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Financiar

Este o săptămână bună pentru a fi tu. Ai mijloacele și inspirația pentru a schimba ceea ce trebuie abordat. Vei atrage oportunități de a câștiga mai mult, de a-i influența pe ceilalți și de a-ți satisface nevoile financiare în mare măsură. Profită în timp ce această energie vă susține.

Munca pe care ai făcut-o va inspira pe cineva să te urmeze. Împărtășește-ți în mod liber sfaturile și ideile, astfel încât și ceilalți să beneficieze de instrumentele de gestionare financiară pe care le folosești în propria viață. Nu ai niciun motiv să ascunzi deciziile tale de bugetare și, dacă vorbești despre aceste informații, vei vedea că alții pot face la fel de bine ca și tine.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Sănătate

Consumul unei cantități necesare de apă este dificil pentru unii. Este nevoie de timp și de practică pentru a cultiva acest obicei. Iată câteva sfaturi: adăugați lămâie proaspătă în apă pentru a spori gustul și a vă stimula sistemul imunitar. Stabiliți-vă așteptări cât mai realiste: începe cu gândul că este la fel de ușor să bei două pahare de apă la fel ca unul. Și o ceașcă de ceai de plante înainte de culcare contează cu siguranță! Acest ritual nocturn te va hidrata și te va relaxa.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI