Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie - 4 aprilie Taur. Urmează trei zile surprinzătoare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Urmează trei zile surprinzătoare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Transformarea interioară face probabil o mare diferență în felul cum comunici. Relațiile tale s-ar putea îmbunătăți, deoarece ești mai deschis și mai sincer fără a fi prea contondent. Se pare că ai o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor celor apropiați ție. Din păcate, acest proces ar putea implica și lăsarea unor prieteni vechi, în urmă. Nu te lupta cu ei.

Săptămâna aceasta poți avea niște urcușuri și coborâșuri emoționale nebune. Se pare că există un nor intens care se scurge în fiecare parte a săptămânii. Nu încerca să păcălești oamenii. Vor vedea chiar prin tine. Explozii de energie pozitivă vor ieși de nicăieri pentru a-ți reaminti de scopul tău important. Încercați să nu te împotmolești în greutățile săptămâni, încât să nu reușești să observi oportunitățile care apar.

Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni, marți, creând o posibilă tensiune în cercul tău social. Dacă sari direct la concluzii și lași emoțiile să înlocuiască rațiunea, ai putea strica prietenii importante și chiar imaginea de sine. Stai calm.

Vezi să nu te ia gura pe dinainte, vineri, când Soarele face conjuncție cu Venus în Berbec și în Casa a 12-a. O relație secretă, o iubire ascunsă sau un detaliu personal ar putea ieși la suprafață dacă nu ești atent. Alege cu înțelepciune persoanele în care ai încredere.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Relațional

Săptămâna aceasta, astrele îți aduc din nou acel sentiment ciudat de dunlu necaz. Ești încă cu mintea împărțită între muncă și o persoană dragă. Deși pot avea și febră din cauza confuziei, tot ce trebuie să faci este să îți asculți inima și apoi să acționezi. Dacă raționezi fiecare pas pe care îl faci, confuzia se poate agrava.

Începutul săptămânii aduce un trigon Marte-Saturn care îți dă mai multă încredere în obiectivele tale romantice. Dacă e cineva cu care vrei să fii, ce te oprește?
Soarele face conjuncție cu Venus și creează un mediu fermecător și romantic în care să începi o relație. De ce nu-ți place acest moment când totul este nou și plin de posibilități?!

Lună plină din Balanță te-a ajutat să îndrepți o situație cu un fost. Iertarea este sfântă, iar această nebunie corectată te ajută să rezolvi lucrurile fără ca vreunul dintre voi să simtă că a fost vinovat.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Profesional

Deciziile luate în ultimele săptămâni trebuie revizuite. Dacă au fost dificil de gestionat sau de finalizat, proiectele și negocierile sunt din nou pe drumul cel bun. Acum trebuie să îți reconstruiești și să îți reorganizezi, cu alți ochi o perspectivă mai clară. Chiar și cele mai bine planificate planuri vor fi spulberate, datorită acțiunilor neașteptate ale cuiva. O persoană cu care lucrezi sau pentru care lucrezi este la fel de previzibilă ca iluminatul. Această persoană agită lucrurile și face mai greu să acționezi.

Maniera atentă și rezervată îți va servi bine acum. Așteptă-te să vezi câteva rezultate de pe urma muncii. Perioadă pune un accent și pe sănătate. Aceasta poate include o discuție cu cineva de la resurse umane. Poate deschide ușile în orice ocupație legată de sănătate. Evită să analizezi prea intens orice situație dintre colegi. A aștepta perfecțiunea de la tine sau de ceilalți nu are niciun avantaj. Repară sau înlocuiește instrumentele care nu funcționează corect.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Financiar

Ai șansa de a vă face din locul de muncă un loc mult mai plăcut în care să stai opt sau mai multe ore zilnic. Munca ta atrage cu siguranță tipul corect de notificare, ceea ce te așează la coadă pentru un pachet de compensații extra. Această notificare adăugată poate fi transformată în avantaj. Nu există un moment mai bun pentru a controla datoriile decât acum.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Sănătate

Influxurile planetare induc ideea schimbării, așa ca o adiere. Să știi că obiceiurile nesănătoase nu vor dispărea decât dacă faci ceva tu ceva în acest sens. Cel mai important obicei de sănătate pentru tine este somnul. Somnul permite organelor să se odihnească, celulele să se regenereze și oferă mintii conștiente o pauză. Fă din somn o prioritate. În primul rând, adoră-ți patul! Fă-l refugiul tău de confort. Îți este permis să cheltui bani pe o saltea bună sau pe un set de lenjerie frumos! De asemenea, fă mișcare și suficient exercițiu fizic în timpul zilei, astfel încât să fii obosit la culcare.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top