Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Câteva zile dificile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Câteva zile dificile

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Este o săptămână de noi începuturi. Poți începe un nou ciclu de emoții și înțelegere care te ajută să dezvolți calitatea și profunzimea relațiilor tale. Reține că toate nivelurile relațiilor tale vor fi afectate într-un fel. Fă-ți timp pentru a lua în considerare faptul că ești la linia de start. Concentrează-te și aliniază-te cu obiectivele tale dar și cu oamenii care te pot ajuta să le atingi.

O serie de posibilități profesionale și personale diferite și neașteptate s-ar putea să te facă un pic confuz cu privire la calea pe care dorești să mergi. S-ar putea să te confrunți cu o alegere de un anumit fel, dar nu ești foarte sigur de direcția pe care vrei să o iei. Nu te grăbi. Nu este necesar să faci totul într-o zi. Așteptă câteva zile, ia în considerare opțiunile tale și apoi ia decizia.

Lucrezi la propria îmbunătățire atunci când Soarele face conjuncție cu Venus în Berbec. Această conjuncție te încurajează să investești într-o rutină pentru propria îngrijire. Pune-te pe primul loc.

Săptămâna se încheie cu o notă intensă, care te face mai emoțional în timp ce cauți singurătatea. Ai grijă de tine, dar nu închide lumea. Ți-ai putea face mai mult rău decât bine.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Relațional

Prietenii se pot întreba unde te afli cu relația. Influxurile astrale te fac să te întrebi și tu. Pari să fii intens implicat în încercarea de a atrage atenția cuiva, topindu-te sub privirea ei și simțind cum îți tremură genunchi când vorbește. Prietenii își doresc să ieși din asta, întrucât pur și simplu nu ești tu să îți petreci majoritatea timpului privind în depărtare.

Venus din Berbec te aduce într-o dispoziție pasională. Dacă te-ai săturat să așteptați ca ea/el să facă prima mișcare, las-o baltă! Mai bine fă tu prima mișcare. Inițiativa este puterea ta.

Atenție însă că abilitățile de comunicare nu sunt cele mai bune acum deoarece Mercur face pătrat cu stăpânul tău planetar, Marte și s-ar putea să spui ceva ce mai târziu vei regreta. Evită să folosești sarcasmul. Cuvintele tale ucid!

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Profesional

Starea de spirit generală se îmbunătățește foarte mult săptămâna asta, iar acest lucru va face mult mai ușor să te ocupi de atitudinea imatură a unora dintre colegi. Bineînțeles, vei fi mai răbdător, deschizând astfel ușa unor relații mai bune cu cei din jur.

Ești frustrat de ușile care se închid în fața ta? Nu fii!! Sunt mesaje din subtil care te conduc în direcția cea bună. Unele lucruri nu ar trebuie să se întâmple, adică să accepți starea de fapt și să continui. Ușa potrivită se va deschide la momentul potrivit.

Conflictele pe care le întâmpini vor avea rezultate bune. Fă tot ce poți pentru a identifica problema și pentru a găsi soluția. Oamenii vor fi mai cooperanți atunci când se simt în siguranță. Unele lucruri care au fost sursă de frustrare vor începe în cele din urmă să se schimbe. Concentrează-te pe detaliile tehnice ale oricărei sarcini. Gândește de două ori înainte să acționezi din invidie sau cu resentimente față de un coleg de muncă. Spune-le și celorlalți că sunt apreciați.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Finanaciar

Săptămâna aceasta stabilești strategii cum să îți dezvolți ceva pe cont propriu și cum să ajungi la un public mult mai mare cu produsele sau serviciile oferite. Pentru aceasta va trebui să faci publicitate. Explorează toate opțiunile pentru a folosi cuvântul pentru a vorbi despre ceea ce ai de oferit. Vei vedea cum ideea va da roade pe termen lung.

Săptămâna aceasta îți vei umfla destul de mult buzunarul. Pentru medici, terapeuți, chirurgi și oricine lucrează în domeniul medicinei, este o săptămână excepțională. Oamenii care s-au pensionat recent sau cei care urmează să se pensioneze nu trebuie să se îngrijoreze prea mult de viitor, deoarece șansele de a continua, ca și consultanți, este forte mare.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Sănătate

Orice ai făcut ieri în ceea ce privește hrana și mișcarea s-ar putea ca astăzi să nu meargă. Încearcă să îți modifici comportamentul și fii conștient de nevoile corpului tău. Ia în considerare formele de mișcare la care nu te-ai gândit niciodată: gândește-te de ce toate acestea – există probleme corporale care te împiedică să te bucuri mișcare, nu îți place mișcarea? Aspectul te ajută să testezi noile profunzimi. Profită de amintirile din copilăria timpurie pe terenul de joacă.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top