Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Ce se întâmplă zilele următoare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Ce se întâmplă zilele următoare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Mintea ta ar putea fi confuză cu privire la bani. Acest lucru nu înseamnă neapărat că finanțele tale sunt cu susul în jos. Ai putea să te confrunți cu situații necunoscute în ceea ce privește viitorul tău financiar și, prin urmare, este posibil să nu fii în măsură să iei niciun fel de decizie. Simți că nu trebuie să o faci acum. Cel mai bine ar fi să aștepți câteva zile până când ești puțin mai concentrat pentru a lua în considerare opțiunile.

Așteptă-te să petreci o mare parte din săptămână, singur. Informațiile obținute din cărți sau videoclipuri, care implică poate istorie, filozofie sau religie, te pot inspira să privești mai profund un subiect și să îl transformi în propriul avantaj. Ai putea decide să faci o călătorie când se va termina cu restricțiile sau să te întoarci la facultate. Există, de asemenea, șansa de fi inspirat să scrii sau să îți exprimi altfel ideile și sentimentele.

Fii atent la cheltuieli atunci când Mercur face pătrat cu Marte. Este posibil să fii de acord cu planurile, dar după ce îți verifici contul bancar, este posibil să nu ai suficienți bani pentru a ți-l permite. Lasă bugetul intact și caută modalități mai ieftine de a face ce îți place.

Folosește-ți cuvintele pentru a-ți consolida relațiile atunci când Soarele face conjuncție cu Venus, în sectorul comunicării vineri. Vorbește fără teamă sau pauză și încearcă să găsești soluții responsabile pentru orice problemă.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Relațional

Prea mult din orice poate înăbuși atât dragostea, cât și întristarea, în timp ce lipsește foarte puțină pentru a face o seară înfricoșătoare, dar tandră. Astrele zilei aduc șansa de a ieși la o masă romantică cu o persoană dragă. Atmosfera va fi absolut încântătoare și poți fascina persoana care te interesează până la capătul Pământului și înapoi. Doar nu suprasolicita.

Combinația puternică dintre Soare și Venus în Berbec toată săptămâna asigură suficientă energie electrică pentru a declanșa un vulcan de sentimente. Dacă ești atras de cineva, nu refuza.

Începutul săptămânii aduce un pătrat Marte-Mercur care ar putea fi însoțit de o comunicare destul de dură. Spui ceva ce vei regreta mai târziu, mai ales în anonimatul relativ al rețelelor sociale. Este totuși un moment bun pentru a semna actele de divorț sau pentru a rezolva problemele legate de custodie.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Profesional

Fricțiunile vin din toate părțile și, din păcate, aceaste iritări vor crește doar pe măsură ce ziua trece. Cea mai mare parte a acestei dificultăți are legătură cu alte persoane, nu cu tine, așa că nu lua nimic personal. Fă-ți treaba și fii cât se poate de amabil. Ai ajuns destul de departe și ai o mulțime de înțelepciune de împărtășit. În multe privințe, ești un foarte bun profesor. Rețineți, totuși, că ai încă multe de învățat. Ai și profesori – oameni pe care trebuie să îi respecți în acest moment.

Este perioada care te poate aduce la o răscruce de drumuri în viața profesională. Se termină cu întârzierile și cu frustrările. Este timpul pentru acțiune. Planificarea și analiza detaliată a situației tale vor stabili cea mai bună bază. Ești deosebit de puternic la întâlnirile de grup și în logica evenimentelor.
Tolerează feedback-ul negativ din partea clienților sau a colegilor de muncă. De data aceasta este fantastic pentru orice început nou. În special sunt favorizate chestiunile legale, comerțul unor servicii sau a unui nou produs.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Finanaciar

În această săptămână se deschid tot felul de portițe financiare. Pentru a obține banii pe care îi dorești, trebuie să adori cu adevărat ceea ce faci. Ia în considerare aprofundarea cunoștințelor înnăscute prin ateliere și seminarii. Sectorul tău social se extinde. Ai toate contactele pentru a face saltul în vorbire, predare sau publicare. Rezolvă problema și vin și banii.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Sănătate

A fi deschis schimbării este copleșitor, dar și eliberator. Energia astrală face din acest moment unul bun pentru a te deschide la schimbări sau îmbunătățiri ale dietei. Dieta nu înseamnă doar „a slăbi” – înseamnă și a ști ce și când să mănânci. Înseamnă să te odihnești astfel încât organele tale interne să aibă o pauză și să îți organizezi programul de masă astfel încât să funcționeze cel mai eficient. Dieta ta este ceva de care ar trebui să te bucuri fundamental. Nu uita că puterea de a arăta cât mai bine rezidă în dieta care o urmezi!

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top