Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Balanta

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Balanta

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Balanță. O comunicare intensă poate avea loc între tine și partenerul tău, posibil despre viitorul vostru comun. Discuțiile pot să conducă la unele evoluții pozitive, inclusiv la trecerea la următorul nivel programarea unei căsătorii. Dacă nu ești implicat acum, un prieten ar putea să îți prezinte pe cineva la o adunare socială. 

Un membru al familiei ar putea avea dificultăți în afaceri. Sensibilitatea te-ar putea determina să le simți anxietățile. Vei încerca să clarifici situația și să-i dai de înțeles că ești acolo pentru el sau pentru ea, dar trebuie să fii extrem de obiectiv cu privire la situație. Protejează-te psihic, poate înconjurându-te de lumină. Nu vei putea ajuta dacă ești stresat.

Pluto este retrograd în sectorul familiei. În următoarele luni, vei începe să reflectezi la copilărie și la efectul pe care îl are astăzi asupra ta. Ți-ai schimbat ideea despre familie și despre casă în ultimele luni. Sună-ți frații sau părinții ca să îți poți face o idee despre ce se întâmplă.

În cele din urmă, săptămâna se încheie cu o notă mai senină când Venus face sextilul cu Neptun, încurajându-te să investești în tine tot timpul și să îți propui câteva obiective de îmbunătățire. Începe să economisești banii, de exemplu.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Balanță Relațional

De obicei preferi o abordare mai subtilă și îți este greu să te ții pe poziție și să fii și ostentativ. Astrele sugerează că cineva apropiat ție a fost foarte solicitant și, pentru a nu fi înghițit de forța nevoii lor, va trebui să fii extrem de ferm și, eventual, grosolan. Deși acesta nu este stilul tău, există timp și loc pentru toate.

Pluto este retrograd în Capricorn, și aduce timp pentru vindecare. Dacă ai trecut printr-o despărțire dificilă în ultimele luni, încearcă să nu te gândești prea mult la lucruri din jurul tău. Conștientizarea o aduce doar timpul.

Sextilul dintre Venus și Neptun îți poate îmbunătăți foarte mult viața amoroasă. Care sunt visele tale cele mai îndrăznețe din perspectivă romantică? Unul dintre ele are șanse reale să se împlinească.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Balanță Profesional

Atacă obiectivele pe care le ai cu încredere și curaj. Ești susținut la fiecare pas. Încurajarea deschisă și sinceră din partea celorlalți este piatra de temelie a succesului săptămâna aceasta. Nu pune la inimă ce spun invidioșii. Folosește-ți conexiunile. Folosește-ți resursele. Profită de șarmul și de inteligența ta și poți avea totul. Tot ce trebuie să faci este să îți asumi puterea și să o folosești în avantajul tău. Starea de spirit este bună și totul decurge cum dorești.

Perioada poate aduce stări adânc îngropate la suprafață. Conflictele la locul de muncă pot fi îmbunătățite prin susținerea unui dialog deschis în care toate părțile simt că sunt auzite. Săptămâna este bună și dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Conexiunile cu comunitatea te vor sprijini. Energia susține cercetarea și rezolvarea misterelor. Fii răbdător cu ideile năstrușnice ale altor persoane. Antreprenorii găsesc sprijin practic pentru o planificare atentă.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Balanță Financiar

 În această săptămână, s-ar putea să nu prea mai ai bani din cauza planificării nerealiste. Cred că a sosit momentul să discuți cu un specialist în finanțe ca să înveți cum să-ți bugetezi resursele. Ar fi o șansă să faci o planificare realistă și să cheltui bani în funcție de buget. Nu întreprindeț niciun proiect nou deocamdată. 

Spre fârșitul săptămânii abia, vei avea temelia pe care să îți construiești securitate financiară. Activitatea din casa datoriilor face mai ușoară plata cu cardul de credit și a liniilor de credit. Poți câștiga mai mult și bugetează-i după cum dorești.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Balanță Sănătate

Tranzitele de săptămâna aceasta sunt excelente pentru cei orientați senzitiv. Corpul tău este templul tău și sunt câteva zile grozave pentru rugăciune! Încearcă să pregătești mâncarea de parcă ai fi un călugăr care sărbătorește plăcerii: fructe proaspete, au un gust mai bun, cereale integrale și aromele preferate. Corpul tău este un ornament sacru: lustruiește-l în interior și în exterior prin mișcare și băi de exfoliere – ovăzul și paiele tocate sunt un amestec excelent de pus în apă și de frecat pielea.

 Universul poate aduce emoții care să te pună într-o poziție vulnerabilă. Nu încerca să îți gândești logic sentimentele. Lucrează cu ele înainte de a-ți afecta corpul. Această perioadă ar putea fi intensă și te-ai putea simți epuizat, dacă nu te ocupi de sursa problemei. Păstrează-ți forțele, având grijă de tine.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top