Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion. Un prieten sau o rudă ar putea fi bolnav, nu are un loc de muncă sau este afectat de altfel de probleme. Îți dorești să faci tot ce poți pentru a-l ajuta. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar te vei simți mai bine dacă știi că ai făcut tot ce ai putut pentru ea/el. Această persoană trebuie să se confrunte cu responsabilitățile sale, nu sunt sub controlul tău.

Abilitățile de comunicare ar putea avea nevoie de o oarecare îmbunătățire acum că Pluto este retrograd. Planeta se va afla în sectorul comunicării pentru următoarele cinci luni, încurajându-te să reflectezi la modul în care ai vorbit și ai comunicat cu ceilalți în ultima vreme. Ai făcut câteva alegeri proaste sau bune?

În cele din urmă, dacă te-ai confruntat cu probleme, duminica este ziua perfectă pentru a cere ajutor. Mercur este în trigon cu Pluto, clarificând gândurile și soluțiile atunci când le discuți cu un partener. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion Relațional

Mișcarea astrelor îți oferă toată energia de care ai nevoie pentru a atinge un anumit obiectiv. Viața amoroasă poate să nu mai fie niciodată aceeași, deoarece această misiune specială, privește o persoană importantă pentru tine. Probabil că multe obstacole v-au împiedicat să fiți împreună, unele au părut și inutile și nedrepte. Astăzi ești în măsură să faci ceva în acest sens.

Planeta stăpânul tău co-planetar alături de Marte este retrograd, așa că vei avea ceva de gândit serios de făcut. Când încerci să decizi între două lucruri cărora le dai aceeași importanță, folosește-ți experiența din trecut pentru a lua decizia potrivită pentru tine.

Trigonul Mercur – Pluto din weekend te încurajează să vorbești cu cineva despre gândurile și sentimentele tale cele mai profunde. Acest lucru nu vine întotdeauna ușor, dar este puțin mai ușor să-ți împărtășești secretele cu cineva în care ai încredere complet, cum ar fi un prieten foarte bun sau un frate.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion Profesional

Vei fi tentat să te aliniezi altor oameni, deoarece nimeni nu pare să fie pe lungimea dvs. de undă. Nu este exact cazul. Printre inadegvări, există o mare înțelepciune neașteptată. Cel mai bine este să îți păstrezi ochii deschiși în orice moment. 

Se petrec lucruri neașteptate. Energia susține oportunități extinse pentru călătorii de relaxare și educație. Aș spune că este un moment bun pentru a aplica la un nou loc de muncă. Atenție,  perioada te poate face să te simți mai empatic. Important este să nu spui ceva greșit. De asemenea, este un moment bun pentru a comercializa un produs sau un serviciu. Energia susține planificarea. Este posibil dacă ești conducător de unitate să faci ore suplimentare pentru a ține lucrurile pe drumul cel bun.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta îți recomand să iei în considerare mai multe opțiuni pentru investiții de viitor. Mergi mai departe și discută și cu brokerul de acțiuni. Dacă nu ești încă gata să intri pe piața bursieră, dar cauți să îți îmbunătățești opțiunile legate de locuințe sau proprietăți, săptamâna aceasta este una în care planificarea atentă vă poate aduce beneficii mari pe termen lung. Gândește-te la viitor și culege roadele deciziilor tale.

Cei care dețin afaceri proprii vor vedea, în sfârșit, profitul din toată munca depusă. Te sfătuiesc să nu împrumuți sau să nu dai împrumut bani săptămâna aceasta. Fii foarte atent când vine vorba despre probleme legate de bani ca să nu ai pierderi. Dacă vrei să închei un parteneriat, este un moment bun pentru a face acest lucru. Poți primi, de asemenea, ajutor neașteptat care poate ajuta mica ta afacere.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion Sănătate

Încearcă să vezi ambele părți ale situației. Fii blând cu tine însuți: amintește-ți că ceea ce îți spui și nu ceea ce spun alții, afectează cel mai mult modul în care te simți! Și te simți bine dacă te accepți așa cum ești și îți dă putere pentru a rămâne sănătos. Folosește această energie pentru a recunoaște și a aprecia ceea ce funcționează în viața ta. Dacă picioarele funcționează, folosește-le! Posibile accidente de muncă dacă ești grăbit.

S-ar putea să încerci să folosești puterea gândului pentru a forța lucrurile să se întâmple, dar această abordare este obositoare pentru mintea și corpul tău. S-ar putea să încerci să controlezi lucrurile fără să te gândești la consecințe. Este ca și cum ai da cu capul în perete. Atitudinea asta su siguranță îți va da dureri de cap.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top