Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021. Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Capricorn

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Capricorn. Schimbările de carieră sunt la orizont. Deși pozitive pe termen lung, evenimentele care au condus la schimbare pot părea catastrofale. Angajatorul ar putea să renunțe la afaceri în orașul în care ești sau să se mute într-o altă localitate iar tu să ajungi să faci naveta. Secretul este să intri în panică. Acceptă situația și mergi mai departe. În cele din urmă, te vei bucura că s-a întâmplat acest lucru. Succesul și norocul sunt pe drum.

Mergi mai departe, cu speranțe, marți, când Pluto retrograd în semnul tău se pregătește de lucruri mari. Când este retrograd, planeta transformării te încurajează să-ți revizui lecțiile de viață recente și să tragi o concluzie. Este o mare oportunitate de a examina perspectiva actuală asupra vieții și modul în care te deplasezi prin lume. Ce vibrații aduci cu tine?

În sfârșit, săptămâna se încheie cu o notă pozitivă, când Mercur face trigonul cu Pluto. Este un moment minunat pentru a începe ceva nou, pentru a-ți schimba aspectul și a-ți arăta individualitatea față de ceilalți. Mișcă-te printre oameni și vorbește cu încredere. Vei face cu adevărat o impresie de durată.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Capricorn Relațional

Dacă rămâneți pe același teren vechi în conversațiile voastre, atunci îți poate fi de folos să ieși și să te miști în noi cercuri, mai ales cu actuala mișcare astrală. Vei avea ocazia să întâlnești pe cineva care, cu siguranță, te încurajează să spui unele lucruri, în special de apreciere la adresa aspectului lor extraordinar și a atitudinii cool față de viață.

Pluton este retrograd în semnul tău, oferindu-ți o pauză de la propriile gânduri. Cu cât presezi mai mult în viața amoroasă pentru a fi ceva mai mult decât ești, cu atât mai bine.

Sextilul Mercur-Neptun aduce relaxare și reduce stresul, energie pe care o poți folosi cu adevărat. Dacă ai fost ocupat cu munca în ultima vreme, uită de asta și pierde-te într-o fantezie romantică amețitoare.

Trigonul Mercur – Pluton retrograd este un memento că ar trebui să iei în considerare sentimentele altor persoane un pic mai mult. A fi contondent, mai ales cu un fost, poate duce la sentimente rănite. Folosește tactul.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Capricorn Profesional

 Adopți o atitudine ușoară, destinsă aș spune. Vei avea probleme cu oamenii dacă nu o faci. Ai încredere că vei realiza mai multe dacă râzi și glumești cu oameni în loc să fii serios și încordat tot timpul. Sper că nu trebuie să te raportezi la locul de muncă pentru că, sincer, dai mai bine în modulul de relaxare decât în ​​cel de lucru. Fă o pauză mentală de la problemele legate de muncă. Știu, acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut.

Energia te agită. Cea mai bună decizie pentru a obține un loc de muncă sau pentru a lua decizia corectă este acum. După aceea, cel mai bine este să mergi cu fluxul. Este posibil să te simți mai leneș sau, în special, creativ și imaginativ. Cei cu cariere artistice se vor simți ca peștele în apă. Îți poți extinde baza de clienți. De asemenea, este favorizată călătoria în scopuri profesionale. Stabilește-ți obiective financiare pe termen lung.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Capricorn Financiar

 Aspectele din sectorul financiar și a valorilor îți oferă spațiu pentru a te dezvolta săptămâna aceasta. Provocarea vine de la faptul că nu te simți întotdeauna bine, deoarece efortul duce la asemenea rezultate. Ești împins să fii mai sociabil acum, consideră munca independentă ca o modalitate de a câștiga mai mulți bani și gândește-te cum să folosești politica de birou în avantajul tău.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Capricorn Sănătate

Mersul pe linia dintre exercitarea și conservarea energiei este o practică delicată care are nevoie de sprijinul unei diete sănătoase. Consumul excesiv de carbohidrați și grăsimi poate elimina vitalitatea din sistemul tău! Ia-ți câteva zile pentru detoxifiere. Încearcă să pregătești mese ușoare cu supe și salate pentru a-ți lăsa o pauză digestivă. În același timp, bea zilnic un ceai de plante din lemn dulce și verbină.

 Ceea ce se întâmplă va avea un efect semnificativ asupra modului în care te simți în săptămânile următoare. Cosmosul ar putea să-ți guverneze papilele gustative și să te încurajeze să mănânci tot ce arată grozav, indiferent dacă este bine sau nu pentru tine. Cu siguranță te încurajează să te delectezi cu mâncăruri gourmet noi și incitante. 

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top