Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Berbec

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec. Clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu simți frică sau îndoială în timp ce te ocupi de ele. Această nouă atmosferă este probabil produsul angajamentului reînnoit. Recompensează-te pentru realizările tale, cu toate mijloacele. Ar trebui să aștepți câteva zile înainte de a lansa să sărbătorești totuși. 

Săptămâna începe cu o notă intensă, dar rejuvenantă, în sectorul intimității. Este o zi bună pentru a întări legăturile în relațiile intime și a vă apropia și mai mult. Moștenirea unei sume de bani sau obținerea unui ajutor financiar este, de asemenea, posibilă.

Meticulozitatea ta naturală ar trebui să te servească bine. Va fi important să ai informații exacte pentru discuțiile de mai târziu. Orice proiect nou început acum va avea succes, mai ales dacă este implicat scrisul, vorbirea sau o altă formă de divertisment. Nu îți face griji cu privire la posibilul eșec.

Aruncă și o privire sinceră asupra imaginii publice și a reputației pe care ți-ai creat-o în ultimele luni. Pluto retrograd în sectorul carierei, te încurajează să-ți examinezi obiectivele pe termen lung. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec Relațional

Te poți relaxa împreună cu soția sau iubita și veți găsi o mulțime de situații care să vă amuze. Speri și la un pic de tandrețe. Ar putea fi modalitatea de a atrage pe cineva cu un simț al umorului hiperdezvoltat. Ceva ce ai evitat până acum, trebuie abordat pentru a putea merge mai departe. Potențialul unei transformări totale este mare.

Pluton face un trigon cu Mercur și cu Venus dându-ți multe de gândit. Există ceva din trecutul tău pe care îl regreți cu adevărat? Iartă-te pe tine sau persoana care ți-a făcut rău ori pe amândouă. Este esențial pentru a merge mai departe.

Sextilul dintre Venus și Neptun te poate ademeni într-un loc confortabil pentru viața ta sentimentală. Este în regulă să visezi ce vrei, chiar dacă ai șanse foarte mici să-l materializezi, dar visarea te face fericit.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec Profesional

Energia condensată și intensă din ultimele zile începe să se disipeze. Ai ajuns la o viteză prea mare și musai să acționezi frâna. Nu te lupta cu asta. În schimb, acceptă faptul că încetinirea vitezei acum este cea mai bună soluție. Cineva din viața profesională, bănui că un coleg va merge astăzi să se bată pentru tine, iar acest lucru va face diferența dintre cei care vor să te ajute și cei care te duc cu vorba. Dintr-o dată, o situație care părea complet lipsită de sens devine o mare promisiune. Colegii tăi sunt mai activi decât crezi.

Micile neînțelegeri, întârzieri sau disfuncții din fluxul muncii, vor începe să dispară. Vei face un salt în orice zonă care necesită rapoarte scrise sau vorbite. Acesta este și un moment bun pentru eforturi de marketing. Posibil să găsești un sprijin puternic pentru imaginația ta. Așteaptă-te la relații de lucru bune. Lucrurile ar putea deveni mai stresante mai târziu. Planurile proprii pot fi limitate sau contestate. Săptămâna aduce sentimente puternice.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec Financiar

Probabil te afli într-un cadru spiritual mai plăcut, cu activitate în casa expresiei și aspectului personal. S-ar putea să te gândești să îți schimbi modul în care te prezenți celorlalți și care implică niște eforturi financiare din partea ta. Presupunerea unui comportament profesional înseamnă că poți obține un nou loc de muncă, dacă vrei sau te poți muta la un alt serviciu în instituția în care lucrezi. Banii și cheia pentru o nouă vestimentație executivă vin odată cu noul birou.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec Sănătate

Destul de des te plângi că nu știi pe cine să asculți mai întâi. Nu există bine sau greșit, dar tu, printre alte semne, ești adesea păcălit să crezi că este așa. Problema principală pentru tine este acceptarea incertitudinii din viață. Pentru a te ajuta să dobândești securitate în această lume nesigură, este important să te bazezi consecvent pe mișcare, indiferent dacă te plimbi, faci drumeții sau exerciții fizice. Beneficiul este atât psihologic, cât și fizic. Coerența și disciplina te vor elibera!

Orice neînțelegeri asociate cu sănătate ar trebui să înceapă, treptat, să se disipeze. Dacă au fost întârzieri în obținerea rezultatelor la testele PSR, vei primi în curând vești. S-ar putea să fii nevoit să îți ușurezi programul și să te ocupi mai mult timp pentru a face mișcare și a te relaxa. Asumă-ți responsabilitatea pentru modul în care te simți.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top