Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Gemeni

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni. S-ar putea să fii cam indecis în privința direcției profesionale. Motivația ta a dispărut fără avertisment. Ce s-a întâmplat? Este posibil să fie nevoie să te implici în proiecte care au o rezonanță universală. Proiectele cu un domeniu restrâns care privesc doar interesele tale nu îți mai atrag atenția.

Descarcă de pe net cărți care îți pot fi de ajutor și cursuri de meditație, deoarece ești gata să descoperi cea mai înaltă versiune a ta. Be, chiar te încurajează spre o transformare majoră atunci când vine vorba despre obiceiuri, sănătate și productivitate. Acesta este un moment bun pentru a analiza ce obiceiuri funcționează pentru tine.

Continuă să lucrezi cu sinele superior acum că Pluto este retrograd în sectorul intimității. Această retrogradare permite să reflectezi asupra legăturilor intime pe care le-ai avut în ultimele luni. Ce trebuie să păstrezi și ce trebuie să eliberezi?

Pe măsură ce săptămâna ta se încheie, ai grijă de sănătatea mentală atunci când Venus este încă în trigon cu Pluto, încurajându-te să găsești obiceiuri bune pe care să le adopți. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni Relațional

Vibrațiile intense pe care le simți la începutul săptămânii nu te vor lăsa să le ignori! Cred că poți pune problema odihnei, odată pentru totdeauna, și apoi să mergi mai departe cu o relație nouă. Dar să uiți nu este la fel de ușor ca și iertarea.

O combinație captivantă Soare-Lilith în Taurul, în sectorul personalității te va conecta la  propriile dorințe și intenții. Hmmm. Ești interesat de ideea de consilier financiar, comerciant cu amănuntul, casier bancar sau funcționar la un supermarket? Poți găsi dragoste oriunde se lucrează cu bani.

Sextilul Venus-Neptun face ca romantismul să pară un vis. De ce este totul atât de tulbure? Așteaptă până când ceața se va risipi înainte de a spori prea mult speranțele.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni Profesional

Starea ta generală de spirit este puțin mai conservatoare decât de obicei, iar acest lucru nu ar trebui să te sperie. Sari pe fiecare oportunitate care apare. În schimb, ar trebui să privești totul cu un ochi mai critic. Fă-ți timp pentru a aduna fapte.

 O luptă pentru putere care a început de ceva vreme, va continua și săptămâna aceasta. Rolul Băiat bun sau Fată bună, nu este neapărat cea mai bună strategie. În schimb, trebuie să fii dur și să te lupți. Stai în picioare pentru tine și pentru satisfacerea nevoile tale.

 Unele dintre frustrările pe care le-ai simțit în ultimele săptămâni vor începe să se risipească. Totuși, trebuie să fii răbdător și metodic în abordare. Este un moment bun pentru orice situație care implică probleme de comunicare, marketing și transport. Ai idei bune, dar nu te aștepta să fii auzit. Ar putea fi o perioadă agravantă din anumite puncte de vedere. Încearcă să nu pui la inimă, bârfe sau critici.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni Finanaciar

Aspectele indică faptul că s-ar putea să te gândești la modalități mai creative de a câștiga bani, poate prin extinderea unui hobby. Arta  meșteșugărească va spori în importanță. Cu toate acestea, fii atent la cheltuielile tale sau s-ar putea să ceri iar bani împrumut de la unul și de la altul, cum ai obiceiul.

Birourile de arhitectură, angajații din bănci, bancherii și muncitorii din construcții vor avea foarte mult de lucru săptămâna aceasta și ca urmare le va crește și veniturile. Angajații cu salariul minim, în special cei tineri, vor mai primi bani și de la părinți. Dacă ți se cer bani împrumut, cere la rândul tău, o garanție.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni Sănătate

Atmosfera cerească de săptămâna aceasta te poate face foarte sensibil. Ești obișnuit cu atenția distributivă, dar nu ești întotdeauna sensibil la aceasta. Pentru a contracara reacțiile care te pot lua prin surprindere, nu uita de alimentație. Nu sări peste mese. Consumă alimente hrănitoare, care respectă papilele gustative dar și organele interne. Băutul apei te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ. Stai departe de zahărul procesat. Evită gustările dulci sau alte comportamente inconștiente.

Oricum te simți fericit și pregătit pentru orice. Singurele probleme pe care le-ai putea întâmpina provin din mintea voastră. Dacă creierul tău se simte obosit, corpul tău poate urma exemplul. Dacă mintea ta este neliniștită, și corpul tău va fi la fel. S-ar putea să fii mai predispus la o amplificare a instinctului mimetic când vine vorba despre bolile altora.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top