Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Rac

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac. O activitate de grup ar putea implica o serie de oameni, inclusiv câțiva prieteni apropiați, care împărtășesc interesele tale intelectuale, filosofice sau spirituale. Cineva care te atrage ar putea alege să participe la această ocazie, alături de tine. Conversația va fi atât de stimulantă încât vei începe să visezi cu ochii deschiși. Pleacă repede acasă dacă se poate. Vei dori să-ți limpezești gândurile, astfel încât să poți dormi.

În altă ordine de idei, săptămâna începe cu o notă puternică, senzuală. Totul te încurajează să te exprimi fără teamă. Este o săptămână mare pentru pasiune, pentru trăiri intense și pentru a te simți din nou fericit. Dacă ai lucrat la un obiectiv, vei vedea rezultatele foarte repede. Dacă ai visat la o poveste de dragoste, dorința ți se va îndeplini.

În timp ce luni aduce distracție, marți te readuce cu picioarele pe pământ datorită lui Pluto care a retrogradat în sectorul parteneriatelor. Pluto te încurajează să te concentrezi și să-ți analizezi relațiile din trecut pentru a vedea ce a mers bine și ce a mers prost. 

Săptămâna se încheie cu o notă pozitivă atunci când Venus face sextil cu Neptun, duminică. Aspectul atrăgător este dat de cheful pentru aventuri, indiferent dacă te întâlnești, te îndrăgostești sau încerci ceva nou.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac Relațional

 Simți că este pe cale să se întâmple ceva destul de important. Dar acest lucru se va face numai dacă depui eforturi serioase în acest sens. Știi că există o problemă care acum trebuie rezolvată în ceea ce privește viața ta sentimentală pentru ca să poți merge mai departe și să treci la relații noi. Nu evita să discuți despre ce simți cu o persoană mai apropiată. Iubirea este acum înfășurată în mister, dar o poți descoperi folosindu-ți intuiția.

Pluto este retrograd și el, în Capricorn bineînțeles, chemându-te să te gândești la unele realități destul de dure. Ai făcut greșeli? Da. Ești gata să le îndrepți? Depinde de tine.

Trigonul Mercur-Saturn din weekend aduce subiecte importante care ar trebui discutate. Dacă ai cochetat cu cineva și ai încercat să păstrezi lucrurile la un nivel plăcut amândurora, va fi o schimbare clară de ton. Nu-i lăsa să evite răspunsurile la  întrebările dure.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac Profesional

Planificarea riguroasă este cheia. Făcută pe o bază solidă, astfel încât să fi într-o poziție bună pentru a face față evenimentelor neașteptate care vor veni, te va avantaja cu siguranță. Aceste evenimente vor funcționa în favoarea ta dacă ești pregătit pentru ele. Conversația constantă este tendința firească. Este posibil să te enerveze destul de mult bârfele celorlalți, care au foarte puțină influență asupra ta sau asupra a ceea ce faci la locul de muncă. Nu îți pierde cu vorbele rele ale unora.

Cu toate acestea, este posibil să te simți deosebit de social acum. Energia care a provocat neînțelegeri și întârzieri se relaxează undeva pe la mijlocul săptămânii. În același timp, concentrează-te pe menținerea programului regulat și pe muncă pentru a realiza ceea ce ai promis. Este un moment bun chiar pentru un team building printre activități relaxante și plăcute. Așteaptă-te să începi ceva nou. Pot exista confruntări cu ceilalți. Păstrează lucrurile simple atunci când emoțiile se intensifică.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac Financiar

Activitatea din casa moștenirilor și datoriilor arată că este posibil să te afli la capătul uneia sau alteia. Una însă, sigur, nu o poți controla. Dar dacă descoperi că trebuie să pui mai multă energie într-un plan de rambursare a datoriilor, te poate ajuta să câștigi mai multă responsabilitate în acea sector. Zâmbește. Este din ce în ce mai bine.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac Sănătate

A rămâne pe drumul cel bun este foarte important și vei constata că atunci când ești activ fizic, nu există prea mult stres în viața ta. Trebuie să-ți iei sănătatea fizică destul de în serios, altfel energia ta se va împrăștia. Conștientizează ceea ce înseamnă sănătos pentru tine vorbind cu prietenii despre mișcare, plimbări, drumeții. Fii deschis să încerci lucruri noi. 

S-ar putea să te simți în schimb, vulnerabil la dispoziția și bolile altor persoane. S-ar putea să simți durerea de cap a altcuiva, dar nu a ta, așa că ai nevoie de mult spațiu și timp pentru a-ți  reîncărca bateriile. Dacă poți face frecvent pauze scurte la birou și să fii singur, ar trebui ca totul să meargă ca pe roate.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top