Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Leu

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu. Săptămâna aceasta ai putea fi în atenția publicului împreună cu niște prieteni apropiați și poate un/o partener/ă de suflet. Posibil să ții un discurs, să conduci un grup de discuții sau să fii în centrul atenției la o petrecere. Probabil că îi vei ține pe cei din jurul tău cu urechile pâlnie, cum se spune, datorită capacității tale oratorice care sunt foarte mari. Bucură-te de atenție și promite că dai înapoi ceea ce primești.

Vorbind despre îngrijirea de sine, folosește-l pe Pluto retrograd pentru a te concentra asupra sănătății și a stilului de viață. Pluto este în zona ta rutinelor cotidiene, încurajându-te să te uiți la obișnuințele actuale și să vezi dacă funcționează cu adevărat pentru tine. Ce poți face pentru a le îmbunătăți?

Sfârșitul de săptămână ar putea aduce schimbări în carieră atunci când Soarele se alătură lui Lilith în Taur. Aspectul are loc în sectorul carierei, determinându-te să schimbi viteza, indiferent dacă asta înseamnă să începi o afacere, să devii un influencer sau să mergi singur într-un proiect.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu Relațional

 Viitorul tău ar putea fi puternic reașezat de anumite evenimente. O poveste de dragoste are un impact profund asupra planurilor și obiectivelor tale viitoare. Poate că ai decis să faci într-un fel, și totuși ai descoperit că ceea ce se întâmplă de ceva vreme în lume, te-a determinat să reconsideri întreaga structură a vieții tale. Înainte de a lua o decizie, gândește-te bine. 

Sextilul Mercur – Neptun aduce o dispoziție spre visare și, odată cu aceasta, moduri de comunicare mult mai relaxate. Dacă ai vorbit cu cineva în fiecare zi, nu te alarma când mesajele se opresc brusc. Toată lumea are nevoie de o pauză din când în când.

Sfârșitul de săptămână aduce un trigon între conjuncția Nodul Nord cu Mercur și Saturn care aduce o focusare pe lucrurile serioase. Întoarce-te spre cineva pe care vrei să-l cunoști mai bine și să vezi ce se întâmplă. Poate duce la ceva incredibil de erotic.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu Profesional

Ar putea apărea tensiune legate de locul de muncă dacă lucrezi de acasă. Folosește mediul online în avantajul tău. Abilitățile tale de conducere vor fi esențiale în rezolvarea dificultăților care apar. Preia controlul cu o perspectivă mai sensibilă. Este mai bine să vorbești cu oamenii față în față decât prin telefon sau prin e-mail. Vei primi informații suplimentare în acest fel.

Stresul din ultimele săptămâni ar putea continua. O energie expansivă te poate face să te simți deosebit de anxios. Fă-ți timp pentru curățenie și pentru a face ordine în spațiul de lucru. Actualizează-ți scopurile și obiectivele. Fă liste noi. Toate aceste eforturi te vor ajuta să te simți mai centrat și mai controlat. Îmbunătățirea constantă a abilităților tale aduce beneficii pe termen lung. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu Financiar

Săptămâna ar putea să fie o provocare pentru tine. Simți că cineva te forțează să faci ceva împotriva voinței tale. Dar Universul încearcă pur și simplu să te împingă spre viața de familie și spre sentimentele care le ai. Acestea ar putea dezvălui ceva important despre cum să câștigi mai mulți bani pe termen scurt. Munca acasă ar putea fi o opțiune bună.

Posibil să pierzi bani sau obiecte de valoare în acest moment. Ia toate măsurile pentru a-ți proteja casa și proprietatea. Fii extrem de atent cu banii și bunurile materiale care sunt deosebit de importante pentru tine. Nu fi neglijent.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu Sănătate

Dând multă atenție la ce se petrece în politic, este ușor să deviezi de la programul zilnic pe care ți l-ai impus ca să îți păstrezi sănătatea și să profiți de numeroasele privilegii pe care ți le oferă societatea modernă. Ai ocazia să faci bilanțul a ceea ce ai și a modului în care le poți folosi la maxim. Anaizează-ți corpul, de exemplu. Poate face toate lucrurile pe care visezi să le faci, realist vorbind? Ia lucrurile pe îndelete.

 Viața arată mult mai ușoară acum. Ar trebui să te simți mult mai bine. Săptămâna aceasta ai putea să te simți obosit, dar îți vei reveni destul de curând. Influxurile astrale ți-ar putea crea, de asemenea, un sentiment de neliniște, dar și acest lucru va trece în scurt timp. Ar putea exista câteva zile intense și pasionale din punct de vedere fizic, așa că ai grijă de tine și nu-ți asuma riscuri inutile.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top