Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Fecioară

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară. O persoană nouă și interesantă, posibil cineva dintr-un loc îndepărtat, ar putea intra în viața ta săptămâna aceasta. Ați putea petrece ore întregi vorbind. Conversația te poate face conștient de noi domenii de interes pe care le consideri fascinante. Dacă urmărești sau nu această atracție depinde de tine, dar cel puțin te vei simți bine! Dacă te-ai ocupat de unele probleme private, este timpul să te exprimi. Vindecarea ar putea veni dacă ai cere ajutor sau a-i trata problemele emoționale din punct de vedere logic. Găsești modalități sănătoase de a-ți exprima nevoile.

Dacă continui să lupți cu acest lucru, Pluto retrograd îți va ține un curs de actualizare a expresiei de sine. Pluto se află în sectorul relaxării și a plăcerii și te încurajează să reflectezi la când te-ai exprimat ultima oară, când te-ai simțit creativ ultima dată, când ai găsit ultima oară plăcere în a te relaxa. Cum poți adăuga mai mult din acestea în viața ta?

Soarele conjunct cu Lilith în sectorul filozofiei și a metafizicii îți sugerează să cauți noi cunoștințe și aventuri, planificând o călătorie, să urmezi un curs sau să înveți ceva practic.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară Relațional

Profită de vreme și mergi în excursie împreună cu aleasa ta, sau poate vă întâlniți cu cel mai bun prieten la masa de prânz. Bucurați-vă de un spectacol sau un film online. S-ar putea să nu fiți pregătiți pentru emoțiile care le simți, dar, de asemenea, s-ar putea să nu le poți evita. Simte lucrurile pe deplin. Este în regulă să fii vulnerabil din punct de vedere emoțional doar ești om.

Conjuncția Soare-Lilith din Taur, la mijlocul săptămânii aduce ocazia de a te schimba în moduri mici, dar semnificative. Nu minimiza, fă doar o mică ajustare. Universul știe că nu este ușor pentru tine.

Sextilul dintre Venus și Neptun în weekend îți amintește că dragostea ar trebui să fie la-ndemână! Încearcă să nu ai idei preconcepute atunci când cunoști pe cineva nou. Ar putea fi partenerul de vis dacă îi dai o șansă.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară Profesional

Sensibilitatea și capacitatea ta incredibilă de a te acorda nevoilor altora este un atu mai mare decât crezi – mai ales săptămâna aceasta și chiar și atunci când lucrezi de la distanță. Găsești o piesă cheie a puzzle-ului profesional care se instalează atunci când te bazezi pe acest al șaselea simț numit intuiție în loc să te îndoiești automat de anumite lucruri. Munca te va implica puțin într-o călătorie mentală suplimentară. S-ar putea să gândești strategia de acțiune la celălalt capăt al Pământului, conexând diferite locuri din diverse orașe.  Este schimbare de peisaj pentru tine. 

Ai ocazia să iei decizii importante. Fii pregătit să accepți anumite pierderi inevitabile în muncă și preocupări personale. Descoperi că aceste probleme aparente și contracarări sunt deseori ajustări necesare. Lucrurile nu sunt atât de rele pe cât par. Acest lucru este valabil mai ales în cazul persoanelor care refuză cu încăpățânare să accepte o schimbare de structură la locul de muncă.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară Financiar

Ai putea să simți că Universul îți sprijină proiectele și obiectivele săptămâna aceasta. S-ar putea să ai nevoie să accesezi puterile de comunicare pentru a gândi și a obține ceea ce vrei, mai ales din perspectivă financiară. În altă ordine de idei, astmosfera astrală sugerează că imaginea datoriilor care le ai, este pe cale să se îmbunătățească semnificativ. Ai făcut multe lucrări bune, așa că bucură-te de recompense. Ai ocazia să-ți faci chiar o strategie de cheltuială și planuri de reorganizare a propriului buget.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară Sănătate

Ești cunoscut de majoritatea drept un om lent, în realitate însă, ai multă energie interioară, motiv pentru care sunt recomandate activități precum dumețiile și Pilates. Respirația profundă este ceea ce face yoga atât de benefică și mulți oameni nici măcar nu își dau seama de asta! Profită la maximum de ceea ce faci pentru exerciții de respirație profundă. Vei obține de două ori mai multe avantaje din astă. Te vei simți revigorat, fără a provoca un stres suplimentar asupra corpului. Dar, orice ai face, trebuie să îți păstrezi limitele și să nu lași pe alții să te obosească. Acest lucru este valabil mai ales în relații, care ar putea provoca mai multă tensiune ca niciodată. Trecei la miezul problemei, astfel încât să te simți încrezător și relaxat. Vizualizează-ți corpul plin de forță și energie vitală.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top