Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Balanță

Ai noi oportunități, deși s-ar putea să nu te simți capabil să faci ceva în aceste momente, pentru că ești îngrijrorat doar de bani sau de facturile rămase neplătite. Fă o pauză și încearcă să îți limpezești mintea ieșind mai mult, petrece mai mult timp afară – plimbă-te, mergi în parc, savurează atmosfera unei ceainării sau a unei cafetării ori mergi la diverse spectacole. Petreci Revelionul alături de rude apropiate. Încearcă să stabilești un echilibru în relațiile voastre. Fii deschis la oportunitățile legate deeducație care îți pot ieși în cale. Te-ar ajuta să îți perfecționezi o serie de talente sau să descoperi altele noi.

Vor fi o mulțime de activități la locul de muncă pe parcursul acestei săptămâni, iar acest lucru ar putea fio șansă de a petrece și ceva timp cu prietenii și familia. Odată cu Soarele din Capricorn ajuns în Casa a 4-a a familiei și a eredității și care face un trigon cu Uranus și conjuncție cu Jupiter și Mercur, scena este pregătită pentru conversații, dialoguri spumoase, întâlniri și oportunități fascinante.

Evenimentul cheie din această săptămână este bineînțeles, Revelionul, sărbătoare care poate duce la legături interesante și poate aduce o explozie de optimism și emoție. Poate că cineva îți va face o ofertă pe care nu o poți refuza, deoarece deschide brusc lumea într-un mod neașteptat.

În plus, cu Venus în Vărsător, în Casa a 5-a, romantismul, creativitatea și distracția sunt la ele acasă, așa că există și mai multe motive pentru care ai putea savura evenimentele de vacanță și a accepta diverse întâlniri. 

Dacă ești singur, șansa unei relații romantice este foarte mare, mai mult, acest lucru poate spori încrederea în tine, cu atât mai mult cu cât Mercur în Capricorn poate aduce soluții practice la problemele cheie.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Balanță Relațional

O mică escapadă este exact ceea ce ai nevoie. Împreună cu partenerul îți asumi sarcina de a avea grijă de rudelor cu probleme. Fă o pauză, și mergi la un spectacol împreună ca parte a unei nopți dintre ani. Să nu îți pară răi dacă cheltui banii pentru probleme practice, cum ar fi reparația unui autoturiem sau la domiciliu. 

Energia explozibilă a trigonului Soare – Uranus, la începutul săptămânii, te face să îți amintești că orice este posibil. Dacă nu ești mulțumit în acest moment, așteptă puțin penru că lucrurile se vor regla. 

Luna în Berbec, la sfârșit de săptămână, îți amintește că ești unic. Pentru a-ți găsi sufletul pereche, lasă-ți adevărata natură să se exprime. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Balanță Profesional

Sunt necesare schimbări neașteptate la un proiect la care lucrezi. Fii flexibil. Va trebui să integrezi ideile altor persoane cu privire la modul în care această sarcină ar trebui să fie finalizată. Ai încredere că schimbările făcute vor fi într-adevăr cele mai bune. Nu te lăsa mânat de resentimente, zâmbește și mergi mai departe. 

Este o perioadă foarte bună pentru chestiuni juridice, contracte și acorduri. Poți fi diplomat, dar în același timp nu uita să adaugi și linia ta personală. Nu de alta, dar a venit momentul pentru a fi recunoscut și pentru a-ți extinde baza de clienți. Dacă ai nevoie de ceva, nu ezita să ceri. Fă tot posibilul pentru a evita să fii judecat într-o situație sau o relație profesională care nu funcționează așa cum ai dori.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Balanță Financiar

Trebuie să faci față câtorva provocări săptămâna aceasta. Relațiile sunt esențiale pentru succes, iar Universul te împinge spre ele într-un mod deloc subtil. Socializarea este în primul rând distractivă, dar te poate pune în legătură cu clienți și beneficiari noi și importanți țo care ar putea fi surse financiare serioase în viitor.

În schimb, evită întreprinderile riscante, în special dacă te aștepți la plată sau la compensații. O persoană atentă te poate ajuta cu reparațiile mașinii sau ale casei. Fii cât de generos îți poți permite.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Balanță Sănătate

Viața socială arată destul de impresionant în această săptămână. Se pare că vei fi pe deplin angrenat. Sărbătorile aduc nu doar o notă festivă ci și multă oboseală așa cî vezi cum gestionezi momentele. Nu îți fă prea multe griji cu privire la dietă și la exercițiile fizice, deoarece vor fi momente în care vei avea o pauză, chiar, și de activități noi, menite să te readucă în circuit. Trebuie doar să mergi cu fluxul și să te relaxezi. Acest lucru este cu siguranță foarte bun pentru sănătatea ta nu doar organic ci și mental.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top