Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Fecioară

Asimilezi constant lecții de viață și crești. Finanțele consistente îți servesc bine, ceea ce scoate în evidență spiritul practic. Adevărata bucurie și siguranță adaugă o profunzime și o împlinire vieții tale. Energia și planificarea sunt necesare pentru a rezolva problemele interne, dar efortul este bine cheltuit. Ai dobândit – și încă mai dobândești –  adevărata mentalitate în ce privește succesul. Este posibil să fi implicat în organizarea de evenimente de vacanță, iar acest lucru te va ține cu siguranță ocupat. Poate că regizezi sau participi la joaca de-a vacanța sau organizezi activități pentru copii. 

Poate fi un moment minunat pentru a te bucura de hobby-urile preferate sau pentru a lua în considerare crearea unei întreprinderi sau găsirea sentimentalismului de altă dată. De fapt, săptămâna aceasta poate aduce o întâlnire care are potențial sufletesc și care te face mai fericit.

Evenimentul care leagă totul este Luna din Berbec. S-ar putea să apară oportunități care dau un nou sens scopului tău care se pot materializa curând sau în următoarele luni, iar acest lucru te poate revigora. Ai o mulțime de opțiuni de socializare, în general, în această săptămână de sărbători care s-ar putea lăsa cu o scânteie de amor.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Fecioară Relațional

Cauți securitate emoțională. Totuși simți compulsiv, nevoia de a agita lucrurile. Este un semn bun. Fericirea acasă este esențială pentru tine. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor. Vei găsi multă bucurie și împlinire. Eforturile pe care le depui pentru fericirea casnică nu sunt pierdute niciodată. Orice gând neplăcut care îți subminează încrederea în tine ar trebui să fie rezolvat rapid. 

Viața amoroasă devine fierbinte sub intensitatea lunii din Berbec undeva la mijlocul săptămânii. Dacă există o chimie incontestabilă între tine și altcineva, este timpul să faci ceva în acest sens. Acest lucru te face să-ți dai seama de greutatea de a fi într-o relație și s-ar putea să simți că nu ești gata pentru un asemenea pas, ceea ce este în regulă. Nu renunța la presiunea din afară care încearcă să te depărteze de ideea de a face parte dintr-un cuplu.

Ei bine, influxurile lunare te vor ajuta să întâlnești o mulțime de oameni noi în weekend, dar nu totul se poate transforma într-o întâlnire romantică. Așa că, cel mai bun lucru este să te distrezi, să flirtezi și lasă-ți natura interioară să își urmeze cursul.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Fecioară Profesional

Stabilitatea emoțională pe care o dorești se va resimți la nivelul locului de muncă și va pune în scenă relații minunate cu ceilalți. Atitudinea înseamnă totul, deci fii sigur că rămâi pozitiv și conștientizezi ce vrei de fapt. Munca ta va fi eficientă și va avea impactant.

Simți toate acestea ca și cum o perioadă lungă de întârziere și dezamăgire începe să se schimbe, ca și cum ceața se risipește sau și se ridică un văl de pe ochi. Ia legătura cu clienții vechi sau surse de cunoaștere sau resurse materiale bine stabilite. Acesta este un moment numai bun pentru a merge mai departe în orice plan sau proiect. Sunt favorizate călătoriile și marketingul pentru a-ți extinde perspectivele. Evită să iei în serios orice dramă legată de locul de muncă și care nu te implică. Oamenii sunt uneori imaturi când sunt stresați. Gândește-te să-ți schimbi aspectul pentru a părea mai profesionist.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Fecioară Financiar

În acest moment, atenția trebuie să îți fie ațintită pe construirea carierei. Elaborarea unui plan pe cinci ani poate că nu este o idee proastă. Poți folosi mai ușor banii pe care îi dorești atunci când acest pas este finalizat.

Câteva idei noi și gândirea creativă sunt necesare pe acestșantier, întrucât întâmpini niște complicații neașteptate. Planurile de călătorie pot fi întârziate sau chiar anulate. Caută modalități simple, cu costuri reduse de a renunța la vise săptămâna aceasta, poate un spectacol sau un eveniment sportiv. Înainte de a lua orice decizie riscantă sau de a intra într-un joc financiar, discutați lucrurile cu un prieten sau un consilier de încredere. Este posibil ca unele conexiuni să se încheie, lăsându-te liber să urmezi noi oportunități. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Fecioară Sănătate

Săptămâna viitoare este destul de evident că trebuie să te odihnești. Acest lucru, mai mult decât orice, îți va face atât de bine, încât de pe urma lui va beneficia și sănătatea ta. Ai nevoie de câteva zile în care să te poți mulțumi și să faci ceea ce îți place.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top