Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Leu

Ai încredere în intuiția ta, după cum o cere, un conflict sau o dispută. Cu oarecare diplomație, se poate ajunge la o soluție constructivă. Te simți plin de idei cele mai multe dintre ele, noi. Oferă-le celorlalți, șansa de a le cunoaște, dar conștientizează și cine îți dorește binele și cine nu, se afl la locul de muncă. Tu menține-te la rutina zilnică și continuă să muncești cum ți-e felul. Fă-ți timp și pentru dragoste deoarece merită. 

În sfârșit, după ceea ce poate părea o lungă perioadă de muncă asiduă, începi să vezi luminița de la celălalt capăt al tunelului. Prezența lui Jupiter în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, îți poate aduce oportunități care te inspiră și te reîncărcă cu optimism. Și îți oferă sentimentul de entuziasm în legătură cu viitorul. Trigonul dintre Uranus și tripla conjuncție Mercur –  Jupiter Soare, îți aduce oportunități și oferte care ar putea fi de fapt o reușită neașteptată chiar la început de an. Dacă ești pregătit să ieși în evidență acesta este momentul tău. Îți recapeți încrederea în tine și este posibil să te îndrepți către o nouă carieră sau să îți găsești un alt loc de muncă, după atâta amar de vrme în care te-ai îndoit de tine. Vei fii dispus să ieși din zona de confort pentru a beneficia de lucruri nebănuite.

Cum Mercur a intrat în Capricorn, în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, vei fii pregătit să îți faci planuri, astfel încât să poți face pași înainte spre ceea ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Leu Relațional

 Găsești o nouă aventură, o nouă relație, un nou sentiment. Ceva interesant este chiar după colț. Există destule în lumea care să te țină ocupat. Fă-ți ceva timp și pentru tine. Bucură-te de muzică, de o petrecere sau de o excursie. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să te regrupezi social. 

Luna din Berbec chiar la începutul săptămânii te face să pui câteva întrebări destul de pertinente pentru că nu te poți abține și ești curios cum îți vei gândi strategia pentru viitoarea cucerire. Asta te aduce într-o stare de spirit nouă, așa că vei dori să cheltuiești cât mai puțini bani pentru romantism. Este bine că știi care este diferența dintre a fi ieftin și a fi sensibil.

Luna, uneori, stupidă în Taur te face să vrei să joci farse în weekend unor prieteni, dar sarcasmul te poate pierde la final. Dacă vrei să faci pe cineva să râdă, fă-o lejer și fără ascunzișuri.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Leu Profesional

 Energia în acest moment poate fi provocatoare. Este posibil să nu ai recunoașterea pe care o meriți pentru munca bine făcută. Fă tot posibilul să fii jucător de echipă. Este un moment de excepție pentru soluții inovatoare și upgrade-uri tehnice. Caută modalități de a-ți îmbunătăți abilitățile. Amestecarea afacerilor și a plăcerii la adunările de după orele de muncă poate fi o distracție minunată. Fii sincer și poți face o impresie puternică dacă te comporți cât mai natural. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Leu Financiar

 Fii mai conservator cu banii tăi. Fii mai conștient pentru ce cheltuiești – mai ales la locul de muncă. În loc să ieși și să iei prânzul zilnic la local, începe să îți faci pachetul de mâncarea, de acasă. Economiile chiar dacă sunt mici, se acumulează rapid.

În această săptămână de asemenea, ești în dispută cu aspecte care afectează casa banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor. Ești forțat să mergi către o anumită zonă din viața ta care a fost lăsată nesupravegheată prea mult timp. Gândește-te ce trebuie să faci și cum să acționezi ca să câștigi bani și cât ai dori să câștigi în viitor.

Stai în afara disputelor săptămâna aceasta. Ridică-te deasupra frământărilor și continuă să muncești din greu respectând rutina zilnică. Investește în educație; citește și documentează-te pentru a dobândi o nouă abilitate sau pentru a o perfecționa pe cea existentă. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Leu Sănătate

Pari să fii cel care dirijează toate activitățile pe parcursul acestei săptămâni. Ești centrul atenției și toate privirile sunt concentrate pe fiecare mișcare a ta. De aceea, trebuie să stabilești un echilibru în ceea ce privește problemele de sănătate și distracția. Dacă prietenii și familia te văd că îți respecți dieta și te ții de exercițiile de rutină, este posibil să fie suficient de impresionați ca să facă la fel.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top