Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Scorpion

La trecerea dintre ani vei constata că ai o serie de noi oportunități, numai bune să continui ceea ce faci. Comunică-ți ideile, deschizându-te mai ales în fața colegilor dar și a familiei. O problemă cu fratele sau cu vecinul de alături poate provoca întârzieri dacă trebuie să pleci la drum. Nevoia de a face unele reparații este mai mult ca probabilă acum. Fii prudent, pe cât posibil cu cheltuielile, întrucât s-ar putea să ai parte de un decont care să te pună pe gânduri sau să apară cheltuieli neașteptate. 

Deși este minunat să ai idei, mintea ta ar putea fi copleșită de posibilitățile pe care le ai și perspectivele care ți se deschid. S-ar putea să fii foarte ocupat, dar așa trebuie să fie. Prezența Soarelui în Casa a 3-a a comunicării, te poate încuraja să găsești un alt drum de urmat, prin luarea câtorva decizii importante.

Întrucât este săptămâna sărbătorilor, reducerea listei de sarcini de pe hârtie poate fi un început bun. Dacă ții totul în minte, ar putea să fie și mai dificil să îndeplinești acele sarcini cheie. Redu orice activități care nu sunt necesare, deoarece acest lucru îți poate consuma mult timp și nu vei putea să te concentrezi asupra celor care sunt.

Ai nevoie de timp pentru a profita de o oportunitate care ar putea fi foarte specială. Ar putea fi o întâlnire sau o ofertă care deschide calea către altceva. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Scorpion Relațional

 Fii pregătit pentru lucruri neașteptate. Cineva este gata să treacă peste amintiri observându-te și va face, curând următorul pas către tine. Nu ezita; acționează cu pasiunea pe care o simți. Exprimă ce ai simțit în ultima perioadă. Împărtășește idei și observații. Acum, când știi cine ești și pentru ce te lupți, te poți concentra pe ceea ce te-ai străduit de mult să obții. 

Există multe lucruri sub acest exterior calm, când luna trece prin Pești, la mijlocul săptămânii. Cine ajunge să te cunoască cel mai bine înseamnă că este sincer și răbdător.

Trigonul Soarelui cu Uranus are un efect sensibil asupra ta și te face să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale. Ești dispus să îți asumi responsabilitatea pentru lucrurile care s-au întâmplat din vina ta, dar nu și pentru cele care nu sunt.

Luna în Berbec, joi și vineri, te ajută să fii ceva mai spontan decât de obicei, ceea ce îți face întâlnirile interesante. Ce se întâmplă când nu acorzi atenție lucrurilor care te-ar enerva în mod normal, ar trebui să fie distractiv să afli!

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Scorpion Profesional

Abilitățile tale de management sunt puternice, iar oamenii egoiști sau care insistă pe drumul lor sunt singura cale care te poate provoca. Fă tot posibilul să asculți și să ajungeți la un consens. Dacă nu poți, cea mai bună opțiune este să lucrezi independent și poți să îți îmbunătățești propriile abilități. Unele lucruri pe care ai dori să le depășișeti, pur și simplu, nu îți vor ieși în cale. Ai răbdare și fii atent la orice tentație de a face observații tăioase.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Scorpion Financiar

 Dacă ai așteptat un moment favorabil pentru a cere o promovare sau o majorare de salariu, acum este momentul să o faci. Energia se mișcă în favoarea ta, așa că profită de aceasta și solicită ceea ce știi că meriți. 

Aspectele sunt grozave nu numai pentru pentru realizarea scopurilor, dar și pentru activități fizice de pe urma cărora să iasă și ceva bani. Este de asemenea excelent pentru sublimarea acestor energii în schimbarea situației financiare în bine. Începe cu un plan serios de rambursare a datoriilor.

Poate este necesar să tai din nou cheltuielile pentru a păstra bugetul echilibrat. Consultă-te cu profesioniști bancari sau consilieri financiari pentru a vedea ce remedieri îți pot oferi. Între timp, caută modalități ieftine de a creștere a sentimentului de valoare de sine. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Scorpion Sănătate

Este acea perioadă a anului în care orice este posibil.  Dacă ți-ai propus să ieși mai mult sau să începi să faci exerciții de gimnastică spirituală – yoga, t ai chi, qi gong, acum este momentul pentru a începe. Ești gata să uiți toate promisiunile pe care ți le-ai făcut în schimbul unor satisfacții culinare de Revelion. Singura problemă este că poți exagera și anula toată munca pe care ai depus-o până acum. Bucură-te de savoarea gastronomică dar nu sări calul. Stabilește-ți o limită și te vei simți mult mai fericit.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top