Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Rac

Întâlnirile înaine de revelion sunt inevitabile, deoarece ele sunt legate de o afacere sau poate de un litigiu în urma unui accident. S-ar putea să fie momentul să iei o decizie importantă legată de viața profesională. O schimbare de peisaj ar fi în ordine. Cântărește cu atenție toate oportunitățile și discută opțiunile pe care le ai cu soțul / soția sau partenerul/partenera. Reglează rapid problemele cu cei care nu îți doresc binele și, în schimb, concentrează-te asupra celor care depind de tine – subordonați, copii, animale de companie. Ai muncit din greu, așa că fă o pauză și bucură-te de un joc sportiv sau distrează-te cu cei dragi.

S-ar părea că primiești apeluri și solicitări de ajutor, din partea tuturor, iar acest lucru te menține foarte ocupat. S-ar putea părea chiar că îți cheltui toată energia pentru alții și ești implicat constant în discuții, sarcini și negocieri. Totuși, fă-ți timp să te bucuri și să te răsfeți, deoarece ai nevoie să îți reîncarci bateriile.

S-ar putea să te simți mai plin de energie în urma unei întâlniri sau a unei legături care te determină să te simți mult mai optimist și mai plin de speranțe. Această persoană ar putea fi  forța benefică din viața ta, încurajându-te să mergi înainte și îți poate oferi oportunități perfecte.

Acest început de an te poate ghida să intri în cercuri noi, iar acest lucru ar putea fi crucial pentru evoluția ta viitoare. Mutarea lui Mercur în Capricorn crește șansele de discuții pozitive și colaborări utile pe viitor.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Rac Relațional

Trebuie să iei o serie de decizii legate de muncă sau de relație. Urmările unui accident sau o vătămare poate determina întîlniri pentru a pune în regulă o serie de acorduri legale. Ai multe griji în minte și ai face bine să le discuți cu cei mai apropiați, în special cu partenerul și familia. 

Luna începe săptămâna în Vărsătorul original când vei știi cum să îți ascunzi emoțiile și ceea ce gândești. Povestește-te câte ceva cu un prieten de încredere, dar cu nimeni altcineva.

Există, de asemenea, un trigon influent între Uranus și conjuncția Mercur – Jupiter – Soare care contribuie la intensitatea emoțională de la începutul săptămânii și crește nevoia de independență. Este un moment bun pentru a face lucrurile în felul tău înainte de a-ți pierde statutul social.

Luna ambițioasă din Capricorn de mai târziu, îți amintește de toate lucrurile pe care le-ai lăsat neterminate și ești hotărât să finalizezi anumite lucrări, de fapt, îți controlezi propriul destin.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Rac Profesional

Informații neașteptate vor veni astăzi de la un colaborator. Acordă atenție acestui mic șir de cunoștințe. Sfaturile pe care le obții la locul de muncă te vor ajuta extraordinar de mult atunci când decizi să mergi spre ceva nou sau să-ți întinzi propriile aripi.

Este un moment bun pentru a face o impresie pe măsură care să releve creșterea superioară. Fă tot posibilul să fii pregătit de o manieră profesională. Una calmă, veselă și nepărtinitoare poate câștiga un loc mai bun în orice proiect de grup sau zonă de responsabilitate comună. Cineva poate face ceva ce tu percepi ca fiind nedrept. Este posibil să te simți mai degrabă dezamăgit. Ciocolata te poate ajuta! Caută să înțelegi de ce este nevoie de compromis.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Rac Financiar

Săptămâna aceasta este despre cum încerci să rămâi echilibrat și sănătos. Studiază tainele Universului pentru informații despre locul în care ai ajuns – săptămâna aceasta vorbim despre Casa comunicării, în mod special. Nu lăsa stresul financiar să te preocupe până la punctul de a claca. Continuă să lucrezi din greu și să respecți rutina zilnică care îți servește bine. Mulți depind de tine, inclusiv subordonații, copiii și animalele de companie. Fii atent la nevoile lor. Nu ignora bârfele de la birou. Ai o șansă să le dai cu tifla, dacă trebuie.

Profiturile afacerilor și câștigurile sunt rezultatul eforturilor personale, așa că ceilalți vor  observă etica muncii și spiritul revigorant, optimist, care te caracterizează.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Rac Sănătate

După toată munca grea pe care ai depus-o în ultimele săptămâni, poți avea șansa de a petrece câteva zile mâncând, bând și relaxându-te. Fiind tipul sportiv, nu este posibil să adopți obiceiuri proaste. Îți poți permite să te răsfeți capricios ca o primadonă și să te bucuri de ofertă diversă de alimente gourmet. Profită din plin de această șansă pe care o ai, deoarece vei reveni la birou în curând.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top