Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Gemeni

Poate ai lăsat lucrurile să o ia razna pentru că inerția sau rutina te plictisesc. O problemă dintr-o relație te poate face să te simți complet blocat în ce privește interesele tale. Uneori odihna este necesară, deoarece s-ar putea să te simți extenuat. Trebuie să fii atent și să înțelegi o relație care este tulbure. Elimină blocajele și reținere doar ceea ce funcționează. 

Ce ți-ar plăcea cel mai mult să schimbi în jurul tău? Ai putea reflecta la acest lucru, mai mult, săptămâna aceasta. În mijlocul agitației din acestă perioadă festivă, ai putea avea idei și revelații care aduc schimbări majore sau care pot genera altele mai mici.

Acțiunile din această săptămână anticipează eclipsa parțialăe de Lună și Luna Plină din Rac, care are loc în Casa a 8-a, sectorul afacerilor personale, a resurselor partajate și legăturilor sufletești profunde, pe 10 ianuarie. Este locul în care energia ar putea fi blocată, împiedicându-te să experimentezi abundența și să împlinești relația. Această eclipsă poate fi catalizatorul care pune lucrurile în mișcare, încurajându-te să faci mișcare. Poate că te-ai ocupat de asta de ceva vreme, dar un impuls de moment și un eveniment întâmplător te-ar putea inspira să mergi și să lupți pentru asta.

Prezența lui Venus în Vărsător, într-un sector ampluu care acoperă de la călătoriile lungi și aventuroase, la studiile academice și credință și care ar putea aduce experiențe sociale noi și prieteni cu care dorești să relaționezi în viitor.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Gemeni Relațional

S-ar putea să simți că nu mai ai putere pentru un proiect recent pe care ar trebui să îl finalizezi sau ai o sarcină grea care generează mult stres. Fă-ți timp pentru a te reîncărca energetic și a relua acea pasiune cu care te apropi, de obicei, de viață. Evită cheltuielile excesive. Fă-ți din relații o prioritate, în schimb. Fii unul cu partenera/ul ca să te asiguri că sunteți amândoi cu adevărat mulțumiți. 

Trigonul Soare-Uranus, de la începutul săptămânii, te îndeamnă să mergi spre ceea ce vrei, dar nu o faci prea repede. Dacă te interesează cineva și dorești să te muți, planifică mai întâi.

Luna se mută în mijlocul săptămânii în Berbec, astfel încât s-ar putea să te potrivești foarte bine cu cineva care este demult cu ochii pe tine. Poți fi un iubit neliniștit, dar acum vezi ce înseamnă valoarea în planificarea viitorului.

Luna imprevizibilă din Berbec în weekend, face lucrurile interesante, mai ales dacă îți păstrezi mintea deschisă. Romantismul poate duce la multe momente ciudate dar le îmbrățișezi pe toate.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Gemeni Profesional

Imediat după Revelion, vei fi prins într-o situație dură la locul de muncă – blocat între două grupuri care cred că au dreptate: superiorii și colegii tăi. Se pare că cine are responsabilitatea nu dă atenție fondului problemei. 

Abilitățile de management sunt puternice, dar cei egoiști sau care insistă să meargă pe calea lor sunt singurii care te pot provoca. Fă tot posibilul să asculți și să creezi un consens de grup. Dacă nu poți, cea mai bună opțiune este să lucrezi independent, mai ales că este un moment norocos pentru învățat și pentru îmbunătățirea propriilor abilități. Dar unele lucruri pe care dorești să le depășești, pur și simplu nu îți vor ieși în cale. Ai răbdare și ține sub control orice tendință de a face observații tăioase.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Gemeni Financiar

 Săptămâna aceasta poți fi mai agitat ca niciodată. Universul îți schimbă perspectiva relațiilor majore, în moduri noi și interesante, și îți afectează casa emoțiilor interioare și viața de acasă. Poate vrei să te ascunzi sau să te retragi în lumea ta, dar ceva din interior îți cere atenția imediată. 

Este posibil să faci o achiziție la scară largă sau să închei o afacere mare încă de la început de an. Disută despre toate acestea cu partenerul sau cu tovarășii apropiați. Este posibilă o schimbare de peisaj sau chiar o relocare. Acest lucru îți poate oferi o perspectivă nouă și o șansă de a te simți auzit de colegi și subordonați, deopotrivă. Încearcă să te ridici deasupra frământării și detașează-te de bârfele și politica de birou.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Gemeni Sănătate

Ești mai agitat ca niciodată. Cum spuneam, Universul îți schimbă relațiile majore și îți afectează casa emoțiilor interioare și viața de acasă. Poate vrei să te ascunzi sau ca să te liniștești și atunci sfatul meu este să recurgi la atmosfera familială de acasă care este cu totul altceva.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top