Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Taur

Boala, fie cea pe care o resimți, fie cea care afectează o persoană iubită, poate să îți provoace unele stări de indispoziție. Fă ceva pentru bunăstarea ta, atât fizică cât și emoțională. S-ar putea să fie nevoie de o întâlnire pentru a sorta unele documente, poate una care va duce la o transformare a carierei pentru tine. 

Indiferent dacă ești pe drum sau stai acasă, săptămâna următoare poate fi ocupată cu neașteptate lucruri, de ultimă oră pentru petrecerea de Revelion. S-ar putea să iei legătura cu oameni din alte țări sau de alte culturi, sau poate cu rude care trăiesc destul de departe.

Știrile și conversațiile ar putea fi inspirate, iar acest lucru te-ar putea face dornic să purcezi la schimbările pe care le ai de ceva vreme în minte. Acestea nu sunt idei de tip inspirațional, ci considerente foarte practice pe care este posibil să le analizezi de ceva timp. Acolo unde, anterior, te-ai întrebat dacă ești capabil de acest lucru, acum un optimism reînnoit te încurajează să încerci.

Legăturile bune cu Venus și Uranus, pot deschide o ușă care îți poate aduce opțiuni excelente. Ceva ar putea face declic și vei înțelege că este timpul să faci o mișcare. De tine depinde ce fel de mișcare adopți.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Taur Relațional

Te-ai despărțit de realitate și acum ești gata să sari înapoi cu ambele picioare. Încă simți ceva că te solicită să te atragă, dar de altă natură. O schimbare se apropie rapid. S-ar putea să te simți suprasolicitat sau epuizat de obligațiile sociale sau alte întârzierii. Acum este un moment bun pentru a exersa îngrijirea de sine și pentru a arăta o grijă reală a cuiva important pentru tine. 

Cauți o conexiune adevărată în timp ce luna este în Vărsător la începutul săptămânii. Vrei onestitate de la oamenii la care ții și ești dispus să dai același lucru în schimb.

Luna face să vrei să mergi mai departe cu obiectivele romantice, dar fiabilitatea este cheia. Știi că lucrul bine făcut este cheia ca să câștigi cursa.

Luna în neconvenționalul Vărsător scoate în evidență latura cea mai ciudată a unei situații iar tu abia aștepți să te desprinzi. Cea mai bună întâlnire este cu cineva care să ți se pară la fel de ciudat pe cât ești și tu.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Taur Profesional

A merge cu fluxul îți poate crea mari probleme. Oamenii încearcă să te convingă că drumul lor este calea cea bună. Există mulți șarlatani în jurul tău, așa că ai grijă. Nu te angaja și nu promite nimic.

Ar trebui să te bucuri de o comunicare mai ușoară, cu mai puține detalii neplăcute și de un sentiment mai mare de încredere acum. Lucrează în rețea pe cât posibil. Chiar dacă locul de muncă nu este preferatul tău, vorbește de bine situația ta, iar colaboratorii te vor ajuta până la urmă. Concentrează-te pe relațiile bune cu clienții, chiar dacă acest lucru ți se pare greu. Această perioadă te poate duce la o decizie importantă în ceprivește cariera.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Taur Financiar

Ai noi oportunități să te ridici încă câteva ore sau să găsești un nou loc de muncă cu o salariu și beneficii mai bune. Activitatea din casa familie și distracției înseamnă că ești obligat să găsești acel echilibru delicat între muncă și viața privată pe care atât de mult te străduiești să o protejezi. Poți să o faci.

Te întrebi mai multe despre tine însuți/însăți și despre lume, în general. Poate fi o provocare care să țină pasul cu toate cerințele din fața ta. O schimbare de poziție sau de locație este o posibilitate reală în această săptămână. Acest lucru poate însemna un transfer sau un nou birou. Operațiunile pe scară largă, cum ar fi creșterea capitalului, vor avea un rol important în această săptămână. Stresul de acasă vă poate afecta performanța la locul de muncă. Stabilește ordinea priorităților pentru a evita oboseala.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Taur Sănătate

O să te distrezi foarte mult, așa că probabil vei mânca pe măsură. Pentru a-ți  menține greutatea la nivel norma, încearcă să nu guști prea mult în timp ce pregătești  diverse feluri de mâncare. Dacă practici acest lucru în fiecare zi, până după sărbători, te va ajuta să nu ai probleme cu greutatea sau determină pe altcineva să gătească pentru tine.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top