Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Săgetător

Ești gata să te critici furibund, să îți separi personalitatea de fizic și sănătatea de imaginea pe care vrei să o proiectezi asupra celorlalți. Ești gata să te confrunți în oglindă și să încerci să intri în contact cu sinele tău interior. De asemenea, aruncă o privire obiectivă și foarte aproape, asupra relației tale, inclusiv a căsătoriei și a legăturilor apropiate. Examinează-ți câștigurile, dar evită orice mișcare sau investiții riscante în carieră acum. Încearcă să rămâi liniștit și să lucrezi pentru a obține un echilibru între sarcinile de acasă și cele profesionale.

În această săptămână de sărbători, este posibil să deveni conștient de acele lucruri care sunt cu adevărat importante în viață și de cele care nu sunt. În timp ce s-ar putea să fii fericit că ai prieteni și familia în preajmă, vei revela și calitatea relațiilor și dragostea pe care o aveți unul pentru celălalt, latura materială a acestei săptămâni de sărbători fiind în continuare prima pe listă.

Cu Marte în Casa a 12-a, în sectorul cel mai spiritual, s-ar putea să fii dornic să-ți faci timp pentru reflecție și să-ți reglezi deja conturile cu noul an care urmează foarte curând.

Evenimentul cheie din această săptămână este că miercuri ești deja în 2020, cu Soarele în Casa a 2-a, sectorul de resurse personală și mai face și o conjuncție cu Jupiter și un trigon cu  Uranus. Întâlnirile și evenimentele din această săptămână te-ar putea pune în legătură cu cineva care îți apreciază talentele și este dispus să plătească pentru ele.

În cele din urmă, cu Mercur este și el în Casa a 2-a, și te ajută la obținerea banilor în funcție de ce ți-ai propus în următoarele săptămâni.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Săgetător Relațional

Te simți fericit cu tine însuți, poate datorită noului aspect sau a plăcerii pentru bijuterii și haine. Cu toate acestea, relațiile pot avea nevoie de mai multă atenție sau de reparații. Te simți departe de cineva care, de obicei, ocupă un spațiu esențial în viața ta, poate un frate sau un coleg. 

Există un trigon Soare-Uranus la începutul săptămânii care încurajează schimbările atât timp cât ești pregătit pentru ele. A pleca dintr-un capriciu nu te va duce acolo unde vrei să ajungi.

Luna în Berbec, aduce un sentiment de spontaneitate. Îți plac întâlnirile neprogramate, de moment, pe care nu le-ai notat în nicio agendă.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Săgetător Profesional

Nu lăsa să treacă o ocazie specială. Cineva spune ceva întâmplător dar care poate să îți stârnească interesul. Nu lăsa această inspirație să moară. Notează ideea, număr de telefon sau datele de contact ale persoanei. Acesta este cel mare moment pe care l-ai așteptat. 

Perioada pare să fie foarte interesantă. Multe domenii care păreau că se desființează deoarece au suferit din cauza lipsei de resurse, vor începe, pe neașteptate, să arate progrese. Dacă ești atent și urmezi procedurile stabilite, cu inteligența nativă care te caracterizează, vei câștiga recunoaștere. Un flux energetic ușor, te împinge la aplicarea pentru un loc de muncă sau orice fel de job legat de prezentarea activa a intereselor tale de afaceri. Îți va fi mai ușor să îți prezinți produsele către un public mai larg.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Săgetător Financiar

Săptămâna este perfectă pentru o mentalitate transformatoare. Aspectele astrale cumulate în sectorul originii, adică în casa a 4-a,  stârnesc câteva sentimente interne. Este posibil să întâmpinați o anumită instabilitate în aceste domenii și trebuie să petreci timpul regândind sau dezvoltând un plan de recuperare. Asigură-te că ai timpul necesar pentru a face acest lucru.

Limitează-ți dorința de a te supraevalua. Caută-ți punctele forte ale personalității și valorifică-le. Fii clar în relațiile profesionale, deoarece amestecul între muncă și plăcere ar putea fi dăunător pentru tine acum. Aruncă o privire atentă la relațiilor tale și analizează cum te ajută să definești sinele interior. Forjarea de noi obligațiuni sau chiar înscrierea în parametrii definiți social de căsătorie, este demn de luat în considerare acum. În muncă, rămâi ordonat și sistematic.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Săgetător Sănătate

 Evenimentele din această săptămână te vor încuraja să încerci să scapi și să îți răsfeți papilele gustative cu mâncare din plin. Dacă poți gestiona consumul de delicatețuri sau dacă îți amintești că ai o digestie mai delucată, încercați să îți respecți rutina, chiar dacă presupune o bună parte din timp. Dacă pleci într-un climat exotic, vei putea să te relaxezi, ceea ce va face o lume bună în jurul tău.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top