Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Berbec

Calmul și autocontrolul aduc beneficii, atât pentru tine, cât și pentru mediul familial. Vei avea parte de niște sclipiri extraordinare de intuiție dar și idei. În anumite privințe, se pare că pur și simplu nu poți face rău. Impactul acestor succese se resimte profund atât în ​​viața de familie, cât și în relațiile personale. Călătoria și tehnologia sunt acum favorizate. 

Această săptămână de sărbători care se va încheia duminică, pe 6 ianuarie, cu ziua Sf. Ion, după care va urma o eclipsă parțială de Lună, pe 10 ianuarie, te-ar putea determina să faci modificări care probabil vor avea impact în lunile următoare. Concentrarea puternică de planete din Casa a 10-a, sectorului carierei și a obiectivelor se intensifică și ar putea continua accentul pe crearea unui impact mare și atragerea atenției asupra ta.

Conjuncția multiplă care îl aliniază pe Jupiter, Soare, Mercur cu Saturn și Pluto, ar putea fi un moment memorabil, deoarece te încurajează să faci o mișcare îndrăzneață. S-ar putea să nu se întâmple imediat, dar evenimentele ar putea lucra împreună pentru a-ți oferi oportunități, iar acestea pot fi demne de reținut. Ceva neștiut te poate face să speri foarte mult cu privire la viitor și la ceea ce probabil vei întâlni.

Și cu Venus continuându-și călătoria prin Casa a 11-a, sectorul tău social, este o ocazie bună de a lăsa trecutul în urmă și de a te distra alături de prieteni și familie.

Înainte de noul an, pe 29 decembrie, Mercur se mută în Capricorn, iar acest lucru te-ar putea inspira să dai formă planurilor tale.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Berbec Relaţional

Fii calm și concentrat și vei suporta bine relațiile romantice, viața de familie și cele profesionale. Toate proiectele se dovedesc favorabile în această fază. Cu perspectiva de care ari nevoie, faci alegerile potrivite. Abilitatea ta intelectuală te ajută să te orientezi în direcția cea bună. Călătoria și comunicarea sunt vitale și te pot ajuta să te întărești legăturile și contactele sociale puternice. Socializează cu prietenii sau urmează un curs de specializare sau un hobby. Este și un moment favorabil pentru romantism. Hrănește-ți pasiunile, urmează-ți visele, nu există imposibil!

Luna în originalul Vărsător la începutul săptămânii, te poate arăta seducător sexy. Persoana asupra căruia îți concentrezi atenția este un individ norocos.

La începutul săptămânii trigonul lui Mercur cu Uranus, în semne de pământ, ar trebui să te împământeze oarecum. Profită de încrederea în sine ridicată.

În weekend există o lună interesantă în semnul tău, te va ajuta să faci câteva inovații romantice. Cum te simți a fi un pionier al iubirii? Poate că vei știi numele noii tale descoperiri!

Horoscop Minerva 30 decembrie- 5 ianuarie 2020 Berbec Profesional

Colegii sunt foarte duri la locul de muncă săptămâna aceasta, așa că ai grijă. Nimeni nu vrea să dea vina pe tine pentru situația dificilă care a apărut. Fii diplomat, dar încearcă să nu înșeli. Acceptă-ți vina pentru partea de care ai fost responsabil.

Poți fi un ocean de calm în acest moment, chiar dacă emoțiile curg sau zvonurile zboară pe lângă tine. Ar putea exista provocări cu privire la dorința ta de a lucra independent. Evită să faci o schimbare fără să te consulți cu alții. Responsabilitățile față de familie pot necesita ajustări la locul de muncă. Nu ezita să soliciți ajutor dacă ai nevoie. Accidentele sunt posibile dacă conduci cu viteză sau încercați să faci prea multe simultan.

Horoscop Minerva 30 decembrie- 5 ianuarie 2020 Berbec Financiar

Este o săptămână de confuzie, deoarece mai multe aspecte tensionate se ciocnesc. Efectele din casa a 10-a, asupra Casei a 6-a, necesită mai multă atenție înainte de a te putea muta și pentru a face banii pe care îi dorești. Verifică programele de educație pe care angajatorul tău le va plăti și care te interesează în mod deosebit.

Așteptă-te la un bonus sau o creștere a poziției sociale. Posibil să faci Revelionul în străinătate. Această călătorie poate aprofunda ideile spirituale și îți poate oferi o adevărată cale. Fii pregătit pentru orice complicații și pregătește-te din avans. Ia măsuri speciale pentru a evita pierderea, furtul sau accidentele. Tot acum este posibilă transformarea carierei, dar s-ar putea să te coste mai mult decât face.

Horoscop Minerva 30 decembrie- 5 ianuarie 2020 Berbec  Sănătate

În ultimul timp, ai tendința să fii nepăsător când vine vorba despre sănătate. S-ar putea să fii singurul care încă mai contează pe arderea de calorii și să face jogging la șase dimineața. Nu-ți strica ziua fiind prea strict. Îți poți permite să te relaxezi puțin și să te dedici câtorva dintre pasiunile tale.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top