Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Vărsător

Ai încredere în viitor și lasă anxietatea deoparte. Fericirea vine odată ce scapi de stres și  îmbrățișezi inevitabilitatea schimbării. Cei din jur îți oferă sprijinul cu ușurință, în timp ce încerci ceva nou. Comunicarea în rețea prin intermediul grupurilor sociale ar fi avantajoasă pentru tine acum. Bazează-te pe carisma ta pentru a-ți face prieteni noi și ca să dedici ceva timp și atenție relațiilor existente. 

Te-ai gândit că este timpul să rezolvi anumite probleme, așa că zilele următoare pot aduce dezvăluiri și perspective care se dovedesc foarte utile. Cu un accent major pe Casa a 12-a, sectorul cel mai spiritual al temei natale, acesta poate fi un moment de reflecție. Și deși Venus este deja în semnul tău și te încurajează să ieși și să te distrezi, probabil vei căuta un echilibru între cele două – distracție și plimbare.

Ar putea fi o săptămână foarte revelatoare, datorită trigonului dintre conjuncția Mercur – Soare – Jupiter și Uranus. Pot ieși la lumină lucruri care te ajută să vezi viitorul în perspectivă, iar aceasta poate face toată diferența.

S-ar putea să vezi o fereastră datorată unei oportunități care nu a mai existat înainte, iar acest lucru îți poate stimula starea de spirit. S-ar putea să decizi să faci acest pas înainte sau să îți faci planuri înainte de a face acest pas, dar, indiferent dacă o faci sau nu, te poți simți plin de speranță.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Vărsător Relațional

 Pregătește-te să fii aruncat dintr-un loc într-altul sau pregătește-te să arați ce poți. Cu pasiune și perspective pozitive, aceste noi scenarii pot arunca o nouă lumină asupra viații tale. Gândește-te că paharul este pe jumătate plin și vei avea succes atât în carieră, cât și în relații. Având în vedere că sunt destule pe farfuria ta, ar fi mai bine să regândești pasiunea într-o nouă formulă romantică. Calm și optimism sunt cele mai bune perspective pentru tine în prezent. 

Ești gata să îți dezvălui sufletul în timp ce luna trece prin Pești, la mijlocul săptămânii. Patimile sunt agitate și ai vrea ca cineva să privească în adâncul sufletului tău. Doar că Luna  te îndeamnă să te mai gândești înainte de a acționa conform unui plan romantic. Asigură-te că ai toate piesele pe tabla de joc.

Luna este în Berbecul perceptiv în weekend, așa că vei vedea lucruri pe care ceilalți nu le văd sau nu le fac. Totuși, s-ar putea să nu dorești să îți dezvălui raționamentul încă.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Vărsător Profesional

 Ideile tale sunt bune, dar ele trebuie cizelate așa că cel mai bine este să ceri sfatul altora. Fă lucrurile împreună cu un partener. Nu este nevoie să reinventezi roata, mai ales atunci când ai resurse la îndemână ca să îți atingi obiectivele cu ușurință.

Ai o perioadă cu foarte multă energie! Oricine va fi la fel de entuziasmat ca și tine, va găsi în asta un sprijin suplimentar. Visele mari necesită o bază solidă. Este posibil însă să preiei prea mult, mai ales dacă speri să faci o impresie bună. Energia necesită o abordare directă și nu pe porțiuni. Este un moment bun pentru a crea contacte ca să îți asiguri poziția în cadrul unei organizații.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Vărsător Financiar

 Bugetele și provocările financiare vor beneficia de o analiză atentă și realistă. Săptămâna aceasta este despre banii și valorile pe care le posezi. Poate fi o săptămână astrală, deoarece îți apar în cale mai multe oportunități de a câștiga bani, aparent de nicăieri. Asta înseamnă că este posibil să fie nevoie să petreci mai mult timp la locul de muncă și să socializezi mai puțin. 

Ai o nouă direcție în viața profesională, datorită unei perspective schimbate. Acest lucru îți va duce la succes. Ține-ți mintea deschisă și vei găsi satisfacție în orice vine de la drum în această săptămână. Oferă-le celorlalți libertate de mișcare și ia-le în considerare nevoile și dorințele. Gândește-te că iei toate deciziile are trebuie și asigură-te că regulile rămân reguli și în realitate, nu doar pe hârtie. 

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Vărsător Sănătate

 Subiectul de discuție și hobby-ul preferat se rotesc în jurul mâncării. Îți place să mănânci și ai tendința să apelezi la mâncarea care îți place atunci când te simți stresat sau hărțuit. Întrucât vei avea parte de o mulțime de rețete exotice și un bufet alimentat continuu cu mâncare variată, vei fi în elementul tău. Pentru a compensa toate acestea, nu uita să mergi din când în când la sala de sport.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top