Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Pești

Te așteapți să fii recompensat substanțial. Ești în vârf când vine vorba de putere și glorie, dar asigură-te că mai iei și decizii financiare înțelepte. Câștigurile reale necesită timp real. Ține cont de asta. Acasă, lucrează pentru liniște și adoptă o poziție neutră asupra unui subiect sensibil. Fii calm și meditează pentru a rămâne echilibrat cu tot ceea ce te confrunți acum. 

Orice ai face în această săptămână de sărbători, se pare că vei fi ocupat din mai multe puncte de vedere. Fă-ți timp pentru tine, să te bucuri de răsfăț și îngrijire de sine, deoarece acest lucru poate face lumea diferită.

S-ar putea să fii ocupat să organizezi și să participi la evenimente festive și să menți totul funcțional, indiferent dacă faci parte dintr-un grup, organizație sau comitet. Acesta este un moment în care talentele și abilitățile tale pot fi observate, ceea ce te-ar putea susține în mod benefic. Cineva poate fi gata să îți ofere o idee de afaceri și dornic să discute despre cum puteți lucra împreună.

Această influență inspirată te-ar putea propulsa într-o direcție nouă și interesantă. În zilele următoare, s-ar putea să fiți gata să începi să faci lucrurile să meargă.

Dacă ai planuri de călătorie energia lui Marte te va încuraja să explorezi un teren nou, așa că ai șansa să te bucuri de câteva drumuri speciale.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Pești Relațional

Poți simți viața sentimentală ca fiind una zbuciumată în prezent, deoarece apar probleme și sfârșitul unei relații pare iminent. Dacă o despărțire este inevitabilă, folosește-o ca motiv pentru a întâlni oameni noi. Farmecul tău ar putea atrage atenția cuiva interesant, poate chiar cineva la care te gândești acum doar ca la un prieten. 

Logica este pe punctul forte în timpul trigonului dintre Uranus în Taur și Soarele în Capricorn, în prima parte a săptămânii. De obicei te bazezi pe intuiția ta, dar acum bunul simț este unul dintre cei mai puternici aliați ai tăi.

Sentimentul reînnoit de speranță te însoțește la mijlocul săptămânii cu Luna în Pești, apoi în Berbec, este un semn care să îți amintească să nu te miști prea repede. Aștepți să se întâmple multe așa că ai răbdare și lasă-le să se întâmple în mod natural.

Dacă vrei să lași partea sălbatică să irumpă în timp ce luna călătorește prin Berbecul ofensiv în weekend, nu mai avea rezere cu privire la cineva. Încrederea este absolut imperativă înainte de a fi dispus să lași garda jos.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Pești Profesional

Obiectivele care țin de carieră și pe care ți le-ai stabilit acum câteva luni ar trebui să fie implementate acum. Începe să faci cercetări și să cauți sfatul celorlalți pe care îi cunoști și știi că te pot ajuta pe această cale. Oamenii sunt mai mult decât dispuși să te ajute în acest moment.

Asigură-te că nu vei lăsa stresul să amplifice conflictele la locul de muncă. Fă tot posibilul pentru orice misiune. S-ar putea să te simți neliniștit și atunci îți sugerez o pauză de la rutina obișnuită. Un șef sau un client dificil îți poate demola și planurile cele mai bine puse la punct. Este înțelept să nu iei prea personal reacțiile negative ale acestora. Spune ce crezi cu adevărat. Îți poți aduce o contribuție importantă la orice efort al echipei.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Pești Financiar

Este o săptămână grea pentru tine. S-ar putea să simți încolțit să mergi într-o direcție anume și așa și este. Va trebui să-ți faci prieteni noi la locul de muncă, să găsești un mentor sau să-ți lărgești căutarea pentru un alt loc de muncă, astfel încât să poată veni mai mulți bani în viitorul apropiat. Rezultatele urmează să apară relativ curând.

Este momentul să te bucuri de recompensele tuturor lucrurilor tale. Analizează cu înțelepciune investițiile și nu te amăgi cu ideea îmbunătățirii veniturilor săptămâna aceasta. Nu îți permiți ispite cu fior emoțional, precum legătura pasională sau acțiunea sălbatică, nu. Evită argumentele sau conflictele de acasă. Rămâi calm și fii gata să faci compromisuri cu prietenii, colegii, prietenii sau cu persoana iubită. Folosește orice oportunitate pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Pești Sănătate

Atenția este concentrată pe ea în această săptămână. Dacă ai o problemă de sănătate, atunci fii mai grijuliu cu tine.  Nu exagera și nu înrăutăți simptomele. Nu ai nevoie de mâncare din abundență pentru a te simți bine și pentru a te distra. Nu uita să râzi și să petreci în aer curat. Și ce este mai important, fii amabil. Este bine pentru tensiunea arterială.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top