Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Capricorn

Totul în viață înseamnă echilibru. Cauți acest lucru atât mental, cât și emoțional acum. Este posibil să fie necesar un anumit efort în timp ce încerci să stabilești o perspectivă calmă și pozitivă asupra vieții. Separă-te de situațiile saturate de bârfe sau conflicte. Fii atent cum îți alegi cuvintele când vorbești. Rămâi cu picioarele pe pământ și lucrează pentru a păstra liniștea acasă și la serviciu. A petrece un timp singur, îți va permite să iei legătura cu partea ta spirituală și creatoare. Caritatea sau comunitate fac un apel către tine acum. Te regăsești mai în ton cu universul, mai conștient de sinele tău interior.

Săptămâna aceasta ar putea aduce o oportunitate de aur calea ta, una la care poate ai visat în urmă cu ceva timă. Deoarece este și săptămâna sărbătorilor, este posibil ca întâlnirile și dialogurile pe care le ai, să fie foarte benefice. Amestecarea cu oameni dintre cei mai diverși te-ar putea implica în unele discuții fascinante care dețin cheia pentru evoluția pozitivă ulterioară.

Legătura dintre cele două planete foarte zeloase și categorice sum sunt Saturn și Pluto, sugerează potențialul de a avea loc ceva foarte interesant curân. Dacă ai îndoieli cu privire la capacitatea ta de a reuși prin felul în care dorești, acestea ar putea fi curând eliminate. Evenimentele care țin de oferte, oportunități sau întâlniri îți pot permite să vezi opțiuni care păreau imposibile acum câteva luni.

În același timp, ai o dispoziție foarte sociabilă în jur, datorată lui Jupiter în semnul tău și care face un trigon cu năbădăiosul Uranus din Taur pentru a te asigura că zilele următoare vor fi pline de lucrurile imprevizibile, dar bune.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Capricorn Relațional

Este posibil să ai nevoie de o gură de romantism. Eu aș zice să infuzezi energia pentru alte eforturi. Fii prudent și planifică totul în avans, dar rezervă-ți timp și spațiu și pentru îngrijirea de sine. Totodată păstrează distanța și caută răspunsuri și întrebări legate de relația pe care o ai. Pasiunea și curiozitatea te vor conduce mental în direcții interesante. Explorează pe deplin ceea ce vrei înainte de a face orice pas. Viața sentimentală se poate simți acum grevată de tot felul de complicații, însă acestea pot fi redresate. 

Energia provenită de la trigonul Soare – Uranus, la începutul săptămânii este suficientă pentru a te propulsa la nivelul următor. Dacă știi ce dorești, poți obține cu siguranță. Este tentant să începi o nouă relație, dar pentru a face acest lucru, mai întâi, trebuie să o închei pe cea veche. 

Există în schimb, pe 2 ianuarie o energie lunară tipică Berbecului, care te va ajuta să faci câteva planuri foarte interesante. Primele întâlniri sunt o surpriză plăcută atunci când arați care sunt ideile tale unice.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Capricorn Profesional

Ești veriga lipsă dintr-un puzzle important. Cineva va apela la opinia ta de cunscător cu privire la o anumită problemă. Dă-o fără a cere ceva în schimb pentru că ai dreptul la o opinie. Nu are sens să încerci să te ascunzi după degete.

Mulți dintre factorii care au întârziat sau au blocat mersul lucruriloe vor începe acum să se ușureze. Dacă te simți încă frustrat, s-ar putea să fie momentul să îți asumi un proiect mai mare sau mai ambițios. Este o perioadă foarte bună pentru călătoriile legate de muncă și pentru a face cercetări care să îți perfecioneze pregătirea sau educația. Pot exista însă conflicte cu clienții sau colaboratorii. Ar putea fi o chestiune de a asculta mai atent pentru a înțelege perspectivele.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta Universul îți îmbunătățește creativitatea, dar îți face munca un pic mai grea decât trebuie. În același timp, sectoarele care țin de comunicare, instituții, de trecut și lucruri neștiute sunt afectate. Vorbesc de Casa a 12-a. Nu este momentul să-l superi pe șef sau să îți manifești independența. Încearcă să vă înțelegeți.

Lucrează pentru a obține un echilibru adevărat în gândurile tale și viața reală. Rămâi același tip sobru și serios pe care îl știe toată lumea, evitând bârfele și stând deoparte de afacerilor altora. Comunică cu grijă și nu te concentra pe a fi corect în conversație. Fă incursiuni inopinate în relațiile profesionale și personale, dar fă-ți timp și pentru auto-reflecție.

Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020 Capricorn  Sănătate

Pentru că suntem într-o săptămână de sărbători, încearcă să nu exagerezi cu alimente prea grele sau grase. Dacă joci jocuri de societate cu familia, asigură-te că te relaxezi și te distrezi.

Citește horoscopul săptămânii 30 decembrie – ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top