Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță

Găsești confort în discuțiile cu oamenii din jurul tău. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios. Nu trebuie să simți că ai nevoie să interiorizezi problemele tuturor. Fă un pas înapoi din orice situație care nu ți se pare potrivită. Conversația cu oameni noi poate fi extrem de stimulantă și plină de satisfacții. Fii prudent și nu-l permite să te blocheze noile experiențe.

Marte este în Casa a 7-a în sector relațional și  începe să încetinească pregătinu-se pentru retrogradarea de săptămâna viitoare. Luni, face pătrat cu Saturn și ar putea scooate în evidență o situație complicată. Este posibil să dorești o soluție instantanee, dar este posibil să nu o găsești. Uneori, singurul mod de a face față unor astfel de probleme este să renunți complet. Acest lucru permite lucrurilor să funcționeze singure. Rezultatul ar putea să te surprindă și să fie mai bun decât te-ai aștepta.

Venus face mai întâi un trigon cu Jupiter, și apoi cu Pluto aflați în Caa a 4-a a familiei. Ar putea izbucni conflicte cu membrii familiei cu privire la cariera ta. Ești realist în ceea ce speri să obții? Poate merita să îi asculți, deoarece ar putea vedea ceva ce tu nu vezi.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță Relațional

 Este necesar să discuți cu partenerul tău. Astrele sugerează că s-ar putea să nu dorești să faci acest lucru, dar efortul vă va ajuta să vă înțelegeți cu adevărat unii pe alții. Indiferent care este motivul înstrăinării, fiind deschis spre dialog, va fi un răspuns mai bun, chiar dacă acesta este adesea drumul mai dificil de urmat.

Viața sentimentală are câteva momente emoționante înainte cu Soarele care este acum în Fecioară, în subtila Casă a 12-a. Uneori momentele neașteptate sunt cele mai bune.

Trigonul lui Mercur cu Jupiter, de la începutul săptămânii, arată că te poți baza pe latura ta sensibilă, logică, dar asta nu este întotdeauna atât de distractiv. Fă tot ce poți pentru a rezolva problemele de comunicare, astfel încât să nu existe neînțelegeri inutile.

Trigonul Mercur-Saturn de la sfârșitul săptămânii se află, sugerează că destinul are un mod ciudat de a arăta că paza bună trece primejdia rea. Ai putea să nu crezi tot ce vezi acum.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță Profesional

Poate fi o săptămână foarte stresantă, dar chiar și evenimentele negative pot fi transformate în semințele unei schimbări pozitive. Este un moment bun pentru a găsi sau a aplica pentru un nou loc de muncă. Colaboratorii îți pot fi alături, în special, la mijlocul săptămânii. Fă tot posibilul să acționezi chiar dacă te simți leneș. Ai putea să te simți în schimb, bine dispus și cu chef de glume. Fii atent ce spui sau riști să fii văzut ca unul care se plânge de orice. 

Simte-te liber să îți asumi responsabilități serioase pentru a urca mai rapid în vârf. Ascultă sfaturile celor care au parcurs deja aceste etape. Cea mai bună abordare nu trebuie să fie neapărat cea care este cea mai evidentă. Se bazează pe experiența umană, nu pe manuale.

Ideile tale sunt oportune; deci, nu ezita să le transmiți celorlalți cât mai curând posibil. Mijloacele electronice sunt esențiale pentru răspândirea cuvântului. Trimite mailuri și SMS-uri. Vei primi răspunsuri la fel de rapide. Se înregistrează progrese.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță Financiar

 Săptămâna aceasta te zbați să plătești orice datorie. Te străduiești să scapi în cele din urmă, de acel sentiment de datornic și să găsești această eliberare prin achitarea integrală a unui credit vechi. Lucrezi pentru această realitate încet, dar sigur. Între timp, gândește-te la modul în care îți poți folosi creativitatea și intuiția în ce privește o investiție. Este posibil să ai câteva idei extrem de profitabile, în cele mai ciudate locuri, așa că fii deschis la modul în care vin.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță Sănătate

Încep să te irite condițiile dificile din timpul pandemiei dar și reacțiile unor prieteni. Poți câștiga o mulțime de perspective prin muncă dar poate trebuie să te concentrezi mai mult asupra corpului tău, în loc să reacționezi la comunicări greșite. A fi în formă și cu corpul tonifiat necesită timp și concentrare, iar acest lucru te poate avantaja în relații, deoarece îți dă timpul necesar pentru a reflecta la un conflict în timp ce ai grijă de tine. Dacă toată lumea ar avea mai multă grijă de sine, accentul s-ar muta pe ceea ce funcționează într-o relație, în loc să vorbească despre ce nu funcționează.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top