Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Pești

Oamenii te văd adesea ca fiind timid și rezervat, dar știi să fii și ești foarte prietenos odată ce te relaxezi. Săptămâna aceasta ți se pare neobișnuit de ușor să interacționezi cu ceilalți. De fapt, te simți de-a dreptul gregar pe măsură ce vorbești și glumești cu majoritatea dintre ei. Această atitudine nouă, să fii sociabil, face minuni pentru imaginea ta. Trebuia să te relaxezi de ceva vreme.

Marte face un pătrat incomod cu Saturn aflat în Casa a 11-a, în sector social – prieteni, grupul de lucru, mediul în care trăiești, astfel încât s-ar putea să devină supărător că acorzi  atât de mult timp rețelelor de socializare sau activităților care nu sunt foarte productive. De fapt, a te opri poate fi o ușurare și îți poate oferi mai mult timp pentru a petrece cu cine îți place.

Relațiile sunt foarte concentrate și săptămâna aceasta ești încurajat să te conectezi cu ceilalți, în special cu cei care te fascinează. Acestea sunt persoanele care aduc un suflu de aer proaspăt în jurul tău și ale căror idei fac să freamăți de energie și emoție.

Când vine vorba despre romantism, totuși, ai putea fi prins într-o situație mai eterică, cu tendința de a pune pe cineva pe un piedestal și nu merită. Este posibil să nu vezi lucrurile la fel de clar ca cei care te cunosc bine. Ascultă-i!

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Pești Relațional

 Pari să fii foarte popular în acest moment, iar în relațiile apropiate există multă căldură. Dacă ai ceva de spus, fă-o încă de luni dimineață, deoarece acesta este momentul potrivit. Nu da înapoi; vorbește despre cum te simți cu o onestitate.

S-ar putea să fii nevoit să te confruntați cu anumite realități pentru care simți că nu ești destul de pregătit în timpul pătratului dintre Marte și Pluto, la începutul săptămânii și dintre Marte și Saturn din ultima parte a săptămânii. În ciuda eforturilor, pur și simplu, nu poți face ceva să se întâmple. Acceptarea este primul pas spre a merge mai departe.

Soarele continuă să fie Fecioară, ceea ce ar trebui să te ajute să ieși din cochilia ta. Timiditatea poate fi încântătoare, dar poate fi și directă și să te ducă exact la ceea ce vrei.

Opoziție Venus-Pluto ar putea încerca să te convingă să mergi după tipul greșit de persoană. Opozanțiile se atrag, într-adevăr, dar orice fel de relație dezechilibrată nu va dura timp îndelungat. E devine toxică.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Pești Profesional

 Luni este o zi puternică pentru a aplica pentru un nou loc de muncă sau pentru a începe ceva nou. Nu neglija detaliile și nu pune la inimă criticile ocazionale. Nu permite altor oameni să îți acceseze butoanele. Pregătește-te să ai experiențe neașteptate. Dacă lucrezi în vânzări, sfârșitul săptămânii este foarte bun pentru noi contacte. Cercetările la distanță pot aduce resursele necesare. Mai fă și câte o pauză să-ți tragi sufletul, dacă se poate. 

Marți dimineață este o zi ca și cum este o ultimă grabă pentru tine, în multe feluri. Folosește acest timp în avantajul tău, deoarece după-amiaza, unele persoane de care ai nevoie s-ar putea să nu audă ce spui despre ideile tale noi și inovatoare. Captează-le atenția la timp, în loc să îi lași să aștepte.

Pe urmă, educația este un proces care nu se încheie niciodată. Se pare că ești pe punctul de a dezvolta noi idei. Îi înveți pe alții și alții învață de la tine. Păstrează dialogul deschis și nelimitat. Toată lumea din jurul tău va avea de câștigat. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Pești Financiar

 Ești prins în mijlocul unei mari schimbări. În trecut, poate că nu ți-ar fi păsat cum te adresai altora, atâta timp cât ai reușit să avansezi pe scara ierarhică. În acest moment însă, universul te împinge spre o formă de exprimare mai diplomată, dar și mai serioasă. Aspectele evidențiază creativitatea, precum și familia cu exuberanță. Banii vin când arăți ce fel de om ești.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Pești Sănătate

 Tranzitul săptămânii mărește afecțiunea față de un partener, de copii, chiar și de animale de companie, deci orice vei face vei simți efectul acestei energii. Cu toate acestea, nu te aștepta să ți se mulțumească pentru asta! Uneori oamenii iau ceea ce le dai într-un mod care te face să te întrebi dacă știu într-adevăr cât de prețioase sunt sentimentele tale. Nu lăsa ca această constatare să inducă resentimente. Bea multă apă pentru că asta te ajută să îți păstrezi starea emoțională flexibilă.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top