Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu

Păstrează lucrurile pozitive și vei descoperi că energiile agresive ale zilei funcționează mai degrabă pentru tine și în locul tău. Nu încerca să lupți cu oamenii care sunt atât de încăpățânați încât refuză să vadă o altă perspectivă. În același timp, tu trebuie să rămâi deschis la punctele de vedere ale altor persoane.

În această săptămână se pune accentul pe semnele umane și cele materialiste, așa că s-ar putea să fii gata să arunci o privire mai atentă asupra resurselor tale. Aceasta poate fi o șansă să iei în considerare talentele și abilitățile tale și să vezi dacă le folosești la maxim. Vei face o analiză serioasă a ideii cum îți poți îmbunătăți veniturile, iar acest lucru ar putea implica asumarea unor responsablități la locul de muncă sau găsirea altui loc de muncă ori alte contracte part-time care se potrivesc mai bine nevoilor tale curente.

Cu Mercur în Casa a 2-a a banilor proprii, cu Jupiter care se pregătește să revină în mers normal, poți absorbi multe informații noi fiind dispus să asculți sfaturi și să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

În sfârșit, Venus în Casa a 12-a, cel mai sensibil și subtil sector al unei teme natale, poate fi un apel să te gândești la tine și să vezi ce-ți dorește inima. Ce vrei să faci cu adevărat mai departe? 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu Relațional

Atmosfera este săptămâna aceasta este una de veselie și distracție. Un plan bun ar fi să îți petreci serile cu persoana iubită sau să te distrezi alături de alți prieteni, dacă este posibil. Atmosfera este prea bună pentru a fi singur. Muzica și vinul pot curge, dar vei găsi o modalitate să le faci față.

Pe măsură ce Soarele petrece încă o săptămână în semnul Fecioarei, ai mai multe ocazii romantice decât ai putea să le faci față. Poate nu trebuie să alergi doar după una!

Ai câteva lucruri interesante pe care să le aștepți cu nerăbdare în timpul trigonului Soare-Uranus în prima parte a săptămânii, mai ales dacă ești în plină schimbare. Schimbarea statutului pe rețelele de socializare provoacă agitație.

Începe opoziția stresantă Venus-Pluto care te poate face să te simți confuz. Ar trebui să-ți asculți instinctele sau prietenii. Poate că o combinație a ambelor este cea mai bună soluție.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu Profesional

Stresul emoțional te-ar putea face să te comporți într-un mod atât imatur, cât și prost. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să fii mai apropiat de rutinele familiare. La fel, luni sau marți, sunt zile norocoase pentru a căuta sau începe lucrul un nou loc de muncă. Concentrează-te pe rezultatele practice. S-ar putea să faci și ceva ore suplimentare. Fii pozitiv și arată că ai spiritul deschis și vei avea momente bune, indiferent ce faci. O atitudine îmbunătățită poate genera rezultate surprinzătoare și binevenite.

Impulsul recent de încredere va fi zdruncinat de o informație neașteptată. Încearcă să nu îți ieși din formă din cauza asta. Realizează că această agitație sporadică este doar o fază trecătoare. Nu-l lăsa să te domine în niciun fel. Soluțiile vor veni prin emoții și nu prin logică și rațiune. Combate orice tendință de a-ți fi milă de cine nu trebuie și nu trata cu înțelegere orice persoană conflictuală, și vei vedea cum dificultățile cu care te confrunți se vor topi cu ușurință. Ai încredere în instinctul tau.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu Financiar

În această săptămână te confrunți cu unele decizii legate de bani. Deși de obicei ești destul de priceput când vine vorba despre finanțe, aspectele te pot face confuz, ca și cum te-ar orbi ceva. Verifică de câteva ori cifrele înainte de a investi, la fel cum ar trebui să îți verifici și propria matematică, mai ales atunci când îți verifici contul. Ceva nu se va lega acum, deși aspectele te asigură că ești bine ancorat în realitate și stabil.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu Sănătate

 Aspectul de astăzi îți subliniază natura emoțională. S-ar putea să te simți puternic față de cineva și să te simți respins dacă nu aveți o legătură reciprocă. Poate vrei să îi spui cum te face să te simți, dar să nu îți poți găsi cuvintele. Încearcă să faci câteva exerciții de respirație profundă în timpul zilei. Numără până la zece în timp ce inspiri și până la douăzeci în timp ce expiri și lasă toate sentimentele negative, tensiunea și resentimentele să curgă odată cu expirația.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top