Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion

Ai abilități naturale de leadership, iar săptămâna ar fi o ideală pentru a folosi acest talent. În trecut, este posibil să fi ezitat să înaintezi și să îți implementezi ideile. Dar succesele recente ți-au redat încrederea necesară pentru a-ți urmări obiectivele. Probabil vei constata că cei mai puternici îți susțin eforturile. Profitați la maxim de circumstanțe.

Concentrarea pe sectorul social continuă săptămâna aceasta și ar putea fi un apel pentru a te conecta cu prietenii, în special cu cei pe care nu i-ai văzut de ceva vreme. Dacă o faci, ai putea învăța ceva care aduce o oportunitate neașteptată sau care este într-un fel, în avantajul tău. Prietenii ar putea deschide ușile care duc la posibilități interesante, așa că merită să lași telefonul deschis. 

Vrei să o rupi cu birocrația din proiect actual? Aceasta ar putea fi cea care te împiedică să progresezi. Dacă există un mod de a simplifica lucrurile, atunci acest lucru te poate face mult mai puțin stresat.

Venus mai este Rac până la sfârșitul săptămânii, după care va intra în Leu. În același timp, s-ar putea să simți că este momentul să retrângi lista de contacte, în special cei cu care nu te mai înțelegi.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion Relațional

A vorbi poate părea un pic mai dificil astăzi, mai ales în ceea ce privește relațiile tale cele mai apropiate. Configurația planetară care se formează în ceruri aduce un sentiment de înstrăinare. Acest lucru se poate întâmpla pentru că fi ai fost preocupat mai mult de muncă, fie alte responsabilități și angajamente au făcut să fii mai puțin în preajma persoanei iubite. Deși se poate lăsa cu sentimente rănite, fă-ți timp să fii alături de ea/el și spune-i cum te simți.

Soarele este în fecioară, așa că bucură-te de atenția suplimentară pe care o primești. Ești obișnuit să ai mulți admiratori, dar există o spontaneitate încărcată pozitiv în aerul pe care nu îl respiri de obicei.

Mai vârstnicul tău stăpân planetar, Marte face un pătrat cu celălalt sătpân, Pluto, încă de la începutul săptămânii, punându-te la tușă când vine vorba despre rezultate potențiale. Uneori pare că cu atât încerci mai mult, cu atât eșuezi mai rapid.

Ești aproape disperat să faci ceva în timpul opoziției Venus-Saturn în weekend, ceea ce nu îți convine deloc. Unele lucruri sunt mai importante decât altele. Efectuarea unei auto-analize ar trebui să te ajute să le rezolvi.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion Profesional

Este un moment bun pentru a fi sincer cu tine însuți. Ești blocat într-un model nesănătos de colaborare? Ei bine, este o săptămână numai bună pentru a te schimba pe tine și situația ta. Luni sau marți este una din acele zile norocoase din această lună pentru a găsi un loc de muncă nou sau mai bun. O atitudine optimistă face timpul să zboare și ar putea aduce un ajutor neașteptat chiar atunci când ai nevoie. La sfârșitul săptămânii lucrurile vor evolua în logica evenimentelor sau orice altă ocazie socială legată de muncă.

Energia fizică este puternică, oferindu-ți capacitatea de a persevera prin proiecte lungi și destul de obositoare. Folosește-ți energia cu înțelepciune, în loc să o lași să se risipească. Preocupă-te de propria muncă în loc de munca altor oameni.

Ești într-o găsit într-o poziție care îți place, dar este posibil să te obosească direcția generală pe care strategia instituției sau a întreprinderii o impune. Simte-te liber să vorbești despre această problemă. Punctul tău de vedere va câștiga mult prin respect și considerație.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion Financiar

Mintea ta este infuzată, fără îndoială, cu idei noi despre cum să câștigi bani în această săptămână. Dar te-ai gândit vreodată să îți faci propria afacere pe care să o gestionezi cum vrei? Acest lucru este susținut excelent în această săptămână, la fel ca realizarea de noi relații care să îți poată facilita progresul financiar pe parcursul anilor. Aceasta poate însemna consilieri financiari, șefi, colegi și mentori. Cerul este limita, atât timp cât îți faci timp să le dezvolți așa cum simți.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion Sănătate

 Există emoții puternice care îți alimentează ascensiunea spre vârf și asta îți place! Intensitatea ta obișnuită este luminată de un tranzit jucăuș și asta te ajută în comunicarea cu ceilalți. Treci la esența problemei și discută cu prietenii pentru că vei face haz de necaz. Renunță la sentimentele care te vulnerabilitează și apreciază ce înseamnă să ai prieteni! Mișcarea te va  ajuta să răspândești această energie în corp.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top