Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn

Prietenia s-ar putea transforma în dragoste dacă nu ești atent. O relație platonică s-ar putea transforma în pasiune și nimeni nu va fi mai surprins decât tine. Gândește-te cu atenție la locul în care doriți să mergeți împreună. Deși nu se mai poate întoarce la modul platonic, o poți opri dacă te simți inconfortabil cu noua dinamică. Continuă să fii aventuros mental și caută cunoștințe și idei noi, deoarece aceasta poate fi calea prin care îți poți îmbunătăți perspectivele. 

Ar putea exista o anumită rezistență la o idee pe care familia ta este dornică să o pună în aplicare. Întrebarea este: de ce te simți așa? O anumită reflecție și dorința de a vedea lucrurile din perspectiva lor ar putea aduce schimbarea de dispoziție.

Dacă Venus ajută la netezirea drumului în relațiile tale, poți observa că alții se folosesc de tactici și diplomație în relațiile cu tine.  

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn Relațional

 Este un moment bun pentru toate relațiile sentimentale, chiar dacă au fost în contradicție cu ceea ce îți doreai. Configurația planetară a săptămânii sugerează faptul că este mai distractiv decât de obicei și, de asemenea, pasionale. Este distractiv să fiți împreună când este posibil și să împărtășești aceleași lucruri și valori, să fiți sinceri și deschiși unul cu celălalt. Dacă vă întâlniți de ceva vreme, mergeți într-un lo nou, luați o pauză de la rutină și petreceți o zi minunată.

Marte din Berbec face un pătrat cu stăpânul tău planetar, Saturn aflat și el în domiciliu, ceea ce te-ar putea face să te simți neputincios să te ridici împotriva obstacolelor romantice cu care te confrunți. Pentru cineva obișnuit să aibă un răspuns la toate, acesta este un tranzit deosebit de frustrant.

Pe 1 și pe 2 septembrie, Venus este în opoziție cu Pluto, apoi cu Saturn, semn că poți lua piciorul de pe accelerație un pic, doar un pic. A lăsa lucrurile la voia întâmplării nu este ușor, dar uneori este cel mai bine.

Partea cea mai interesantă vine dinspre trigonul Mercur – Pluto și Mercur – Saturn, de la sfârșitul săptămânii. Ai putea să te așezi și să faci bilanțul, ce este bun, ce este rău într-o relație romantică viitoare, ai grijă însă că îngrijorarea fără motiv este o energie irosită inutil.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn Profesional

Mintea ta ar putea fii axată pe probleme de corectitudine. Este posibil să te simți mai ales stresat. Fă tot posibilul să fii calm și să îți concentrezi atenția asupra așteptărilor. Marți este o zi norocoasă dacă trebuie să începi ceva nou sau să aplici pentru un loc de muncă. Este posibil să descoperi diferențele dacă ești dispus să vorbești despre sentimentele și situația ta. Fii clar în ceea ce spui, în așa fel încât să îi poți câștiga pe alții de partea ta.

 Demersul întâmplător al cuiva va crea anumite fricțiuni în timpul dimineții de miercuri. Conflictul cu această persoană va fi destul de dificil de gestionat la toate nivelurile. Încearcă să nu faci mare caz din asta. Lasă-l să treacă și mergi mai departe.

Sfârșitul săptămânii poate aduce un momentul să explorezi niște idei și dorințe creative mai vechi. Asigură-te că ești într-o poziție care îți permite să te extinzi și să crești. Stagnarea este ca moartea pentru tine. Dacă te plictisești la cu ceea ce faci, atunci știi că este timpul să găsești altceva.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn Financiar

Te confrunți cu o sptămână în care nu dai importanță banilor. Aspectele indică mai de grabă, că-ți petreci vremea socializând, asociindu-te cu cineva și vizitând oameni de afaceri importanți. O mare parte din timp și atenția poate fi pusă pe aceste lucruri, încât este dificil să te concentrezi pe orice altceva. Din fericire, un aspect bun te ajută să te simți mai statornic în familie, lângă copii și un partener pe măsură. Pentru ei merită să cheltui!

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn Sănătate

 Astăzi s-ar putea să simți că te exprimi în cel mai puternic și mai clar mod în care știi să o faci, dar fii atent! Când a funcționat asta cu adevărat pentru tine? Uneori confunzi „clar” cu „agresiv” și „adevăr” cu „opinie”. Poți risca să speri pe cineva în acest fel. Este important să înveți să nu amesteci percepțiile cu înțelegerea faptului că realitatea fiecăruia este personală. Te poate ajuta să îți vezi propriile stări ca temporare și în flux.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top