Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac

Ia vezi, bătălia pe care o dai săptămâna aceasta este a ta?  Plutește o mare tensiune în aer care ar putea izbucni atunci când te aștepți mai puțin. S-ar putea să privești detașat războiul care ar putea să urmeze. 

Casa a 3-a, sectorul dialogului și a gândirii poate aduce șansa unor oportunități care se deschid pentru tine. A știi anumite informații și a avea idei noi poate funcționa bine, deoarece este posibil să le folosești în avantajul tău.

Însă te-ai putea vedea la începutul săptămânii cu cineva care are o atitudine refractară și care te împiedică să înaintezi. S-ar putea să fie nevoit să faci orice este necesar, indiferent de calea aleasă.

Există oportunități sentimentale cu Venus în semnul tău până pe 6 septembrie. Acest lucru ar putea aduce un partener pe termen lung sau dacă ești în căutarea cuiva special există influențe care te pot încuraja să te implici prea mult, în detrimentul tău. Cheia pentru a profita la maxim de aceste influențe este discernământul și logica bine țintită.

Deoarece Venus se opune lui Pluto de cum intră în Leu, ai dori ceva sau pe cine ar putea să se ridice. Cu toate acestea, dacă obții ceea ce dorești, este posibil să nu fii atât de mulțumit precum ai sperat. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac Relațional

Faci față configurației planetare a săptămânii mai bine decât majoritatea oamenilor. Ai o atitudine detașată față de relații ceea ce îți oferă o perspectivă mai amplă a ceea ce se întâmplă de fapt. Nu trebuie să petreci timpul meditând, deoarece acest lucru se întâmplă de la sine pentru tine. Totuși, este posibil să nu fie un moment deosebit de vesel. Ar fi mai bine să mergi și să petreci singur un timp dacă ai șansa asta.

Profită de energia fierbinte și îndrăzneață a Soarelui în Fecioară. Dacă ieși în afara zonei de confort, se deschide o lume cu posibilități romantice!

Viața sentimentală întâlnește o mulțime de denivelări pe drum datorită pătratului Marte -Saturn de la începutul săptămânii, dar ești pregătit pentru orice provocare. Dacă cineva vrea să-ți pună la îndoială motivațiile, ești mai mult decât fericit să le arați contrariul.

Sfârșitul de săptămână este plin de tensiuni grație opoziției dintre Venus și Pluto. A petrece prea mult timp gândind poate duce la câteva momente destul de triste așa că mai bine ia o pauză. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac Profesional

Săptămâna aceasta, dacă îți poți vedea clar drumul, este momentul să acționezi. Ar trebui să îți regândește viața profesională pentru a reduce stresul. Ai unii colegi dificili la birou sau un șef neglijent care înrăutățește lucrurile. Este mai bine să acționezi decât să suferi în tăcere. Mijlocul săptămânii este bun pentru îmbunătățirea relațiilor publice. Fii sincer și nu exagera dacă vrei cele mai bune rezultate. Femeile îți pot fi de ajutor.

Capacitatea de a executa mai multe sarcini deodată va fi un atu cheie pentru evoluția ta. Claritatea mentală, obișnuința de a sări de la un lucru la altul cu ușurință e ceva de care ar trebui să fii mândru. În timp ce majoritatea este în tabăra opozabilă, vei fi cel care va negocia și va rezolva conflictul. 

Curând te vei confrunta cu o problemă dificilă care pare imposibil de rezolvat, dacă dai dovadă de încăpățânare te blochezi, cel mai bine este să iei lucrurile cum sunt. Nu fii sfidător sau încăpățânat. Mergi doar cu fluxul și vei dizolva cu succes orice blocaj întâlnit.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac Financiar

În această săptămână ești mai de grabă să cheltui decât să economisești. Vrei să te schimbi. Vorbim acum despre  ceea ce transmiți și de creativitate, în timp ce iei în considerare modul în care te regăsești în lume. Te gândești cum să te îmbraci pentru meseria care o dorești mai degrabă decât cea pe care o ai. Aspectele sunt puternice la nivelul Casei a 10-a, a carierei. Este crucial să faci impresie bună, astfel încât să poți crește oportunitățile de a face bani la timp.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac Sănătate

Aspectul săptămânii aduce un sentiment emoțional care nu poate fi tratat în pauza de prânz. Pe de altă parte, transmiți emoțiile și încerci să observi ce simți. Nu trebuie să fie o diferență mare sau o confruntare cu cineva, doar observă ce simți apoi notează-l în jurnal personal. Înțelegerea emoțiilor este mult mai ușoară dacă ești relaxat, faci mișcare și bei multă apă!

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top