Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Săgetător

A sosit timpul să fii mai flexibil în toate demersurile tale. Lucrurile se schimbă rapid și, dacă nu ești pregătit să te schimbi odată cu ele, vei rămâne în urmă. Fii conștient de atmosfera fluctuantă din jurul tău și pregătit să faci ajustările interioare necesare care te ajută să te încadrezi mai bine în mediul extern. Nu te teme de schimbare.

Soarele din fecioară face un trigon frumos cu Uranus din Taur și evidențiază Casa a 10-a, sectorul carierei și a obiectivelor profesionale în această săptămână, așa că acesta continuă să fie un moment în care poți evolua în ce privește ambițiile personale. Rămâi la curent cu noile informații, deoarece oportunitățile pot veni din cele mai neașteptate surse.

Venus se va afla până duminică în Casa a 8-a,  într-o zonă mai intensă și mai profundă, ceea ce te-ar putea ajuta să închizi o afacere care nu mai merge sau să câștigi un contract important. Dar nu promite mai mult decât poți oferi.

În cele din urmă, ar putea fi o șansă extraordinară și de aceea vei fi tentat să manipulezi circumstanțele, astfel încât să poți obține ce vrei. Ai mare grijă!

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Săgetător Relational

Ai un sentiment incomod și incert în legătură cu relațiile tale. Vrei să te izolezi și să rămâi singur ca să gândești iar și iar, lucrurile. Aspectele planetare fac să vezi numai defectele parteneriatelor tale, dar nu trebuie să te agăți de acest lucru. Poți face câte ceva pentru a schimba modul în care te simți. Este nevoie este un pic de curaj pentru a vorbi din suflet.

Există multă emoție în aer, în timp ce Soarele călătorește prin Fecioară. O decizie spontană ar putea duce la un eveniment care se îți schimbe viața. Nu te ascunde, spune ce gândești!

Trigonul Mercur-Saturn, apoi Mercur – Pluto și Mercur – Jupiter arată fără ascunzișuri că va urma o perioadă foarte agitată, de consum și de edificare asupra trăirilor tale. Dacă vrei să spuni, să trimiți un mail sau să postezi ceva pe FB, fă-o fără însă să te preocupe comentariile celorlalți. 

Opoziția Venus-Pluto și Venus – Saturn, de sâmbătă, 5 septembrie, cere să te gândești de două ori la o implicare sentimentală, dar să reziști nevoii de a cere părerea prietenilor și familiei. Cel mai bine este să te bazezi pe propriile instincte dacă este posibil.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Săgetător Profesional

 Puteți fi deosebit de sensibil în această săptămână. Luptele dintrei cei aflați în poziții cheie sunt exact atitudinile pe care ar trebui să le eviți. Canalizează aceste sentimente în acțiuni pozitive, semnificative. Consolidarea abilităților pe care le ai va aduce mai mult succes viitor. Luni este o zi puternică pentru a aplica pentru un loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți starea actuală. Capacitatea de a vedea cum să îmbunătățești lucrurile este la valori maxime. Socializarea la birou și cu clienții ar trebui să îți îmbunătățească spiritul.

Nevoia de a lua în considerare alte perspective, te atrage în mai multe feluri săptămâna aceasta. Acordă-le celorlalți mai mult credit și considerație decât ai face-o în mod normal. O minte deschisă este un atu în plus pentru tine.

Se pare că există tensiuni oriunde întorci capul. Ideile rigide ale altor persoane stau în calea progresului personal. Însă, nu este cel mai bun moment pentru a face presiuni asupra oamenilor sau pentru a-i convinge de ceva în care nu cred. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Săgetător Financiar

Aspecte armonioase dau un impuls de energie Casei a 8-a casa care reglementează lucrul cu banii altor persoane, investițiile partajabile, taxele și datoriile. Acest lucru ar putea însemna că primești un bonus sau dividende sau că este nevoie de mai multă atenție pentru a primi ceea ce ți se cuvine. Oricare ar fi situația, ai rezistență și perseverență pentru a câștiga banii de care ai nevoie și multe altele.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Săgetător Sănătate

 Aspectele de săptămâna aceasta îți subliniază natura visătoare. Astăzi este o zi bună pentru a fi creativ, pentru a comunica cu prietenii și pentru a-ți oferi timpul necesar să înțelegi ce simți legat de sănătatea ta și de un diagnostic. Nu trebuie să știi întotdeauna răspunsul corect, dar te ajută să știi ce simți. Să ai grijă de tine înseamnă să consumi cele mai bune produse disponibile, să bei multă apă și să te odihnești suficient stabilindu-ți o oră de culcare. Mișcare ajută și ea în aceeași măsură, mai ales înainte de culcare.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top