Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni

Lucrurile pot fi dure și agresive săptămâna aceasta, dar asta nu înseamnă că nu poți progresa. Plutește o stare tensionată în aer care îi determină pe oameni să acționeze. Reține că este posibil să fii prins de această frenezie și să fii solicitat să iei poziție. Ai grijă ca punctul tău de vedere să nu fie unul fix și încăpățânat. Poți învăța câteva lecții ascultându-i pe alții.

Soarele și Mercur din Casa a 3-a a comunicării, te încurajează să-ți faci timp pentru a-ți reseta prioritățile. Cu dinamicul Marte în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor profesionale, o parte din tine ar putea fi dornică să iasă și să te amestece printre oameni.

Trigonul lui Mercur cu Jupiter poate aduce o idee care să îți revoluționeze credința pentru că îți va oferi o mai bună înțelegere. În plus, Mercur va părăsi pe 6 septembrie semnul de domiciliu și se va muta în Balanță, de unde lucrurile se vor vedea altfel.

Venus intră pe 8 septembrie în Casa a 2-a, banilor proveniți din muncă proprie, poate aduce tendința de a răsfăța pe cineva sau poate de a fi tu, cel răsfățat. Poate părea perfect pentru tine, dar și-ar putea pierde strălucirea odată ce te obișnuiești cu el.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni Relațional

Te simți izolat în ceea ce privește relațiile personale. Aspectele planetare te ajută să înțelegeți capacitatea de a relaționa cu ceilalți. S-ar putea să vă simți foarte critic, anumite defecte îți vor sări în ochi, chiar dacă este posibil să fi jucat un rol în acest sens. Poate că ar fi mai bine să-ți petreci săptămâna într-o reflecție liniștită, astfel încât să o poți vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Speri foarte mult să faci unele schimbări pe parcursul trigonului separant Mercur – Uranus la începutul săptămânii. Cu cât muncești mai greu, cu atât eforturile vor fi mai repede răsplătite.

Nu te simți la fel de harnic în timpul opoziției Venus-Jupiter, tot la începutul săptămânii, mai ales că forțele opozabile par să lucreze împotriva ta. 

Coincidențele te fac să zâmbești în timpul trigonului Mercur-Jupiter din weekend. Dacă te-ai gândit la cineva, nu ar fi neobișnuit să primești vești de la el. Un SMS sau un apel de la cineva din trecut îți va lumina săptămâna. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni Profesional

Unor oameni le place să păstreze controlul concentrându-se pe ceea ce nu este în regulă sau găsind frecvent erori. Încearcă să nu te dezechilibrezi la locul de muncă datorită atmosferei de la birou. Marți ai putea aplica pentru un nou loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți condiția profesională. Fă tot posibilul și acordă atenție detaliilor. Lucrurile se vor ușura până la sfârșitul săptămânii. Atitudinea optimistă este bună. Cei mulțumiți de sine, în mod obișnuit, nu dau vina, nu critică și nu îi înșală pe ceilalți, ci îi pe cei care o fac.

Îți va fi greu să te descurci cu oamenii din jurul tău. Starea de spirit care îi domină îi va face săritori, binevoitori dar oscilanți. Lucrează singur, dacă poți. În caz contrar, ai putea să o iei razna încercând să lucrezi cu oameni care nu gândesc ca și tine. 

Vei simți o legătură psihică importantă, în schimb, cu cineva care se va simți destul de profund legat de tine. Știi instinctiv ce gândește și simte celălalt. Cel mai probabil, această conexiune va duce la o descoperire importantă legată de activitatea ta.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni Financiar

 Săptămâna aceasta probabil că vei găsi mai multe surse de bani. Ca un magnet, aspectele te duc la locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a întâlni oamenii potriviți. Cu siguranță le vei face o impresie rxcelentă datorită felului tău de a fi. Dar faptele bune din trecut, sunt cele care aduc o contribuție cheie. Chiar dacă nu este evident imediat, ești condus în direcția financiară corectă.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni Sănătate

 O săptămână care ar trebui să fie una de acceptare pentru tine. Stai departe de conflictele cu prietenii, căci atmosfera astrală nu te va ajuta în ce privește comunicarea. Îți poate fi dificil să înțelegi ce se întâmplă, dar nu e de durată. Păstrează-ți sfaturile pentru tine și încearcă să te simți echilibrat și sigur pe tine. Mișcarea și dieta au o bună legătură cu acest lucru. De ce să mănânci ceva care să te facă să te simți mai rău?

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top