Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară

Chiar dacă nu urci săptămâna aceasta în avion, ți-ar place să o faci la un moment dat în viitor. Visele au revenit și ești confruntat cu albastrul sălbatic încă odată și care te poartă, probabil într-un loc exotic. Bucură-te de reverie, dar revin-o repede cu picioarele pe pământ. Se pare că uneori spiritul de aventură amortizează plăcerea vieții cotidiene mai banale, dar mai reale.

Concentrarea astrală de pe semnul tău sugerează că este timpul să te sărbătorești și să crezi în tine. Și, deși poate părea un pic egoist să-ți răsfăți nevoile și capriciile, poate fi foarte auto-afirmând acest lucru.

În același timp, este o oportunitate excelentă de a renunța la lucruri care pot fi mai mult o piedică decât un ajutor. Marte face un pătrat cu Saturn la începutul săptămânii, așa că s-ar putea ca un proiect creativ să se piardă pe drum. S-ar putea să-ți dai seama că este mai bine să îi pui punct acum decât să încerci să continui. Același lucru ar putea fi valabil și pentru o relație. Luarea acestei decizii te-ar putea elibera de obligații și te-ar pregăti pentru activități și relații mai stimulative.

Venus în Casa a 11-a, face unele aspecte puternice pe axa socială, astfel încât o relație ar putea părea mai importantă, dar, în același timp, s-ar putea să nu fie ceea ce pare. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară Relațional

Este o săptămână în care s-ar putea să te simți oarecum izolat de partenerul tău. Influxurile planetare scot la iveală ideea că ești de neatins de la un anumit nivel. Poate că nu durează mult, dar evidențiază o problemă de atitudine. Poate vrei să te ascunzi, dar ar fi mai bine dacă ai putea vorbi doar despre cum te simți. Acest lucru va regla decalajul.

Stăpânul tău planetar, Mercur este în semnul tău atunci când formează un trigon cu Saturn și cu Jupiter la începutul săptămânii. Unii s-ar putea să se întrebe de ce trimiți mesaje ciudate sau postezi lucruri criptice pe rețelele de socializare. Obiectivul final va fi dezvăluit la timp.

Opoziția Venus-Jupiter la începutul săptămânii te încurajează să continui să încerci. Chiar și când lumea pare că funcționează împotriva ta, mai ai opțiuni. Soarta este de partea ta.

O opoziție iritantă va fi între Venus și Pluto care face să cauți printre sentimentele tale. Tratează-ți emoțiile înainte să scapi lucrurile de sub control.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară Profesional

Sapă și găsește motive să fii fericit săptămâna aceasta indiferent cu ce te confrunți. Marți ar putea fi o zi norocoasă, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Mijlocul săptămânii te găsește mișcându-te în prea multe direcții simultan sau suportând ceea ce poate fi numit critică nedorită. Încetinește și fă tot posibilul să te concentrezi pe ce este mai important. Energia se echilibrează până la sfârșitul săptămânii și ai putea excela făcându-ți clienții fericiți sau contribuind ca parte a efortului de echipă.

Depuneți un efort susținut pentru a te alinia colectivului în loc să centrezi totul pe tine. O abordare egocentrică te va trage, cu siguranță, înapoi mai ales săptămâna aceasta. Vei câștiga respectul celorlalți dacă îi respecți cu adevărat pe ceilalți.

Pe de altă parte, se intensifică o dispută cu cineva cu care lucrezi. Unii se alătură acestia și începi să te întrebi cine sunt cu adevărat prietenii tăi. Ia în considerare motivele lor și fii deschis. Poate ar trebui să schimbi ceva la tine.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară Financiar

Săptămâna aceasta ești visător, imaginativ, ceea ce te face foarte atractiv pentru ceilalți. Cu toate acestea, ai grijă să nu dai impresia unui tip aerian sau mult prea intelectual. Mesajul poate trece peste capul unor persoane și tu chiar ai nevoie de el în staf, și personal și financiar. În același timp, te susține un aspect care arată că ești profesor prin natura ta. Ia în considerare modul în care poți împărtăși din cunoștințele tale cu alții pentru o sumă suplimentară de bani, precum și statutul de expert pe care îl aduce predarea.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară Sănătate

Va fi o săptămână explozivă, la propriu și la figurat. Ai atâta energie sexuală, asta aș spune că este cireașa de pe tort! Găsește rapid o modalitate de a te exteroriza. Eliberarea energiei sexuale este vitală pentru sănătatea adultului. Uneori este mult mai important să fii senzual decât sexul în sine! Echilibrează-ți libidoul canalizând aceasta energie în scopuri constructive.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top