Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Taur

Imaginația ta ar trebui să zburde săptămâna aceasta. Ai în minte cuvinte, imagini, melodii sau orice altceva din media artistică care aleargă mai repede decât le poți urmări. Notează-le, înregistrează-le sau fă tot ce poți să ți le amintești altfel le uiți la fel de ușor. 

Soarele și Mercur în semnul Fecioarei și în Casa a 5-a, sectorul de petrecere a timpului liber, a iubirii și a creativității te-ar putea aduce într-o dispoziție mai ușoară și mai jucăușă. Cu toate acestea, pot exista și unele senzații stânjenitoare, datorate pătratului dintre Marte și Saturn.

Există ceva care trebuie discutat? Dacă trebuie să vorbiți despre o problemă-cheie cu cineva, știi că la început ar putea da dovadă de neîncredere și încăpățânare. 

Venus aflată în Casa a treia, sectorul comunicării și a gândirii, te-ar putea duce către cineva, în special dacă ești în căutarea unei/unui partenere/partener. Această persoană poate părea că oferă ceva special. Și s-ar putea să-ți faci un prieten foarte bun. Totuși, atunci când este vorba despre ceva mai angajat, ar putea fi înțelept să vă cunoașteți mai bine. Poți deveni obsedat de acea persoană, când te fascinează atitudinea detașată a acesteia.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Taur Relațional

Bucură-te de energia acestei săptămâni, mai ales dacă ești singur și cauți pe cineva care să îți împărtășește perspectivele optimiste asupra vieții. Intră pe o aplicație unde puteți întâlni oameni preocupați de același tip de activități pe care le practici și tu. Sau alătură-te unui grup de discuții pe teme de filozofie online. Atmosfera astrală îți permite acest lucru, așa că pur și simplu, fii tu, iar persoana potrivită va veni către tine.

Pătratul Marte-Saturn de la începutul săptămânii ar putea să blocheze însă, demersul romantic. Știu, este dezamăgitor să muncești susținut și eforturile tale să nu fie remunerate până la urmă. Dar nu înceți să încerci!

Trigonul Mercur-Saturn ajută la o orientare mai bună asupra lucrurilor, dar nu va atenua complet pesimismul. Ia partea bună a lucrurilor, dar fii prudent.

Lucrurile s-ar putea să nu fie exact cum ai planificat în timpul opoziției Venus-Pluto dar ce altceva ai putea face, decât să te lași dus de val. Vin vremuri bune.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Taur Profesional

În această săptămână energia devine mai stabilă. Ar trebui să te poți bucura de un răspuns pozitiv din partea colegilor și a superiorilor. Fă-ți timp și pentru cercetare. Relațiile în zonele de interes pot fi deosebit de utile. Dacă totuși dorești un alt loc de muncă, luni este o zi bună pentru a aplica la un nou loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți poziția actuală. Mijlocul săptămânii poate aduce oameni critici sau răutăcioși. Fii cât mai cooperant și răbdător. Poți ajuta oamenii să evolueze arătând ce este excelența.

Îți va fi greu să fii atent, este în regulă. Nu-ți asuma de facto nicio sarcină care îți impune să rămâi cu picioarle pe pământ și să fii practic deoarece nu poți fii atent prea mult asupra unui lucrur sau fapt care nu îți spune nimci. Nici măcar nu te deranja să o faci.

Este posibil să începi săptămâna ca un cal de curse care tocmai a ieșit din block start. O idee care ți-a venit cu o seară înainte sau la primele ore ale dimineții,  te stimulează să iei măsuri. Simte-te liber să pui în practică o idee inovatoare.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Taur Financiar

Ai în gând idei, gânduri și cuvinte despre sensul libertății. Dar, înainte de a duce vestea șefului tău și de a renunța la locul de muncă, ia în considerare ce poți face pentru a adăuga plăcere și creativitatea locului de muncă. Fă sugestii care pot duce la rezultate surprinzătoare și te vor putea conduce spre un nou proiect interesant. Acest lucru poate aduce nu doar mai mulți bani, ci și încrederea în sine.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Taur Sănătate

Săptămâna aceasta, comunicarea poate fi dificilă. S-ar putea să fii convins că ai  explicat cuiva o problemă și apoi vei afla cu stupefacție, că cealaltă persoană nu are idee la ce te referi. Este frustrant, de aceea este important să ai grijă să explici, să îi asculți și pe alții și să te asiguri că au înțeles despre ce este vorba. Amintește-ți, comunicarea este o stradă cu două sensuri! Circulă pe partea ta pentru a fi liniștit și păstrează-ți simțul umorului. Mișcarea regulată și o dietă sănătoasă te vor ajuta.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top