Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător

Impulsurile creative ar putea părea blocate cu toate că încerci să ajungi cu lucrările la termenul limită. S-ar putea să simți nevoia să te pregătești de ceva, în timp ce muza ta pare să fi plecat în vacanță. Dacă termenul este oficial, mai bine telefonează celui care răspunde de proiect și solicită o prelungire a termenului de predare.

Soarele se concentrează pe Casa a 8-a, sectorul activelor comune, finanțelor și afacerilor mari, deci este un moment bun pentru a te organiza și a face ajustări cheie. Analizarea detaliilor te poate ajuta în luarea deciziilor înțelepte și evitarea oricăror erori. Dacă nu ești decis ce trebuie să faci în continuare, Universul te încurajează să îți asculți intuiția. Poate fi un ghid neobișnuit.

Venus se află în Casa a 6-a a stilului de viață până pe 6 septembrie, după care va intra în domiciliu, în Balanță. Îți va fi cam greu să reziști tentației de a te răsfăța. Dacă există ceva ce dorești cu adevărat, ai putea fi tentat să tragi câteva sfori și să obții rezultatul pe care îl vrei.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător Relațional

 Săptămâna aceasta este posibil să experimentezi un sentiment intuitiv puternic despre cineva pe care crezi că îl cunoști. S-ar putea să realizezi că ești legat de această persoană într-un mod deosebit de apropiat și că o cunoști la un nivel profund. Acest lucru îți poate afecta atitudinea, care, dacă anterior era detașată, acum poate deveni mult mai apropiată. Vei simți o căldură pe care nu ai mai simțit-o până acum.

 Pe măsură ce Soarele își continuă drumul prin Feioară Prin Casa a 8-a a intimității, așteaptă-te ca lucrurile bune să îți vină în cale. Nivelul tău de încredere este ridicat, dar nici cu vanitatea ta nu mi-e rușine. 

S-ar putea să regreți o decizie sentimentală în timpul pătratului Marte-Pluto, la începutul săptămânii sau a pătratului Marte – Saturn, de la sfâșitul săptămânii, mai ales dacă simți că tu ai dat totul iar celălalt mai nimic. Efortul nu este niciodată, irosit chiar dacă rezultatul nu este întotdeauna ceea ce ai sperat.

Există multă incertitudine și în trigonul dintre Soare și Uranus în același timp, dar nu într-un mod rău. Deși nu știi ce e la colț, nu ești prea îngrijorat de asta. Iei lucrurile așa cum sunt.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător Profesional

 Persoanele care instigă la confruntare și provoacă tensiune, de obicei, se confruntă cu propriile controverse. Dacă se întâmplă acest lucru, luni este o zi foarte puternică pentru un nou început sau să faci o descoperire într-o situație stresantă legată de muncă. Nu te opri la nivelul altcuiva. De asemenea, o zi norocoasă pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Cere ajutor dacă simți că ești prea încărcat. Privește jumătatea plină a paharului și așteaptă-te ca lucrurile să se stabilizeze până la sfârșitul săptămânii.

O abordare mentală în timpul dimineții de luni va da loc unei abordări mult mai intuitive în cursul după-amiezii. Pliază-te pe ambele aspecte ale relației profesionale. Poți beneficia foarte mult de aceste două canale de învățare și înțelegere.

Lucrați cu acei oameni care sunt la fel de dedicați și pasionați ca tine. Vei învăța foarte mult de la ei și poate chiar ajustă propria perspectivă de dezvoltare. Ideile îți sunt împărtășite. Ascultă-ți intuiția cu atenție și vei învăța.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător Financiar

 Săptămâna aceasta te gândești pe ce să te concentrezi. Acest lucru este și mai important, cu aspecte care sunt în Casa a 12-a, o casa subtilă, care vorbește despre emoțiile interioare. Pe măsură ce te gândești unde să te stabilești, te gândești și unde vrei să fii peste cinci – zece ani. Un aspect favorabil ajută ca munca să devină mai creativă și mai plină de satisfacție. Tot ce trebuie să faci este să pui planul în mișcare și banii vor veni.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător Sănătate

 Având în vedere capacitatea ta de a vedea ambele părți a unei situații sau a unor lucruri, săptămâna aceasta te vei simți nițel extremist în sensul că oscilezi între cele două extreme. Folosește-ți energia pentru a fi pregătit pentru nevoi neprevăzute: aprovizionează-ți frigiderul cu alimente proaspete și sănătoase, urmează regulile legate de sănătate și fă-ți ordine în dulapul de medicamente din baie, astfel încât să ai la îndemână ceea ce ai nevoie în caz că ai vreun puseu de boală. Dacă te simți pregătit, te vei simți mai în siguranță. De asemenea, aceasta nu este o zi bună pentru a lua sau a încălca angajamente.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top