Connect with us
Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020. Vine o săptămână plină de schimbări

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020. Vine o săptămână plină de schimbări

Săptămâna aceasta poate fi liniștea dinainte furtunii. Două evenimente astrologice marchează începutul de toamnă: intrarea în retrogradare a lui Marte, pe 11 septembrie, și revenirea în mers normal a lui Jupiter, pe 12 septembrie. Sunt foarte curioasă ce va aduce ziua de 11 septembrie, când energiile retrograde a celor două planete se vor suprapune, cea marțiană extrem de puternică, cea jupiteriană mai atenuată deoarece urmează să se echilibreze a doua zi. 

Pot izbucni conflicte cu anvergură mondială, accidente teribile, erupția unor vulcani, cădere de avioane, decese de pe urma bolilor cardiace și de ficat, probabil complicate de ceea ce ni se va servi oficial, Covid 19. O zi extrem de delicată…În timp ce Rusia, China și America își dispută deja celebrul vaccin, la răsărit se ridică din nou o forță belicoasă care poate antrena un conflict major interregional – Marea Neagră, mă gândesc la Turcia.

Toate semnele sunt susținute să-și găsească alt loc de muncă în cazul în care nu au sau vor să-l schimbe pe cel care îl au. În special semnele de Foc și de Aer simt acest lucru, dar și semnele de Apă și cele de Pământ, mai aes Capricornul.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Berbec

S-ar putea să te confrunți cu o mare frustrare dacă încerci să lupți cu circumstanțele actuale. Soluția este să iei așa cum e orice situație în care te afli și să profiți la maxim de ea. Vorbește și chiar dacă pare că nu faci față poziției tale, este o modalitate de a îmbunătăți lucrurile. Ai talente grozave de care să fii mândru și recunoscător, așa că nu le abandona gândind că nu îți sunt de niciun folos. Creează-ți propria realitate. Deși săptămâna poate începe dificil, există șansa unor întâlniri interesante și oportunități romantice care îți pot stimula starea de spirit.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august- 6 septembrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Taur

Imaginația ta ar trebui să zburde săptămâna aceasta. Ai în minte cuvinte, imagini, melodii sau orice altceva din media artistică care aleargă mai repede decât le poți urmări. Notează-le, înregistrează-le sau fă tot ce poți să ți le amintești altfel le uiți la fel de ușor. 

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august- 6 septembrie 2020 Taur

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni

Lucrurile pot fi dure și agresive săptămâna aceasta, dar asta nu înseamnă că nu poți progresa. Plutește o stare tensionată în aer care îi determină pe oameni să acționeze. Reține că este posibil să fii prins de această frenezie și să fii solicitat să iei poziție. Ai grijă ca punctul tău de vedere să nu fie unul fix și încăpățânat. Poți învăța câteva lecții ascultându-i pe alții.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac

Există oportunități sentimentale cu Venus în semnul tău până pe 6 septembrie. Acest lucru ar putea aduce un partener pe termen lung sau dacă ești în căutarea cuiva special există influențe care te pot încuraja să te implici prea mult, în detrimentul tău. Cheia pentru a profita la maxim de aceste influențe este discernământul și logica bine țintită.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Rac

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu

Păstrează lucrurile pozitive și vei descoperi că energiile agresive ale zilei funcționează mai degrabă pentru tine și în locul tău. Nu încerca să lupți cu oamenii care sunt atât de încăpățânați încât refuză să vadă o altă perspectivă. În același timp, tu trebuie să rămâi deschis la punctele de vedere ale altor persoane.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Leu

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară

Chiar dacă nu urci săptămâna aceasta în avion, ți-ar place să o faci la un moment dat în viitor. Visele au revenit și ești confruntat cu albastrul sălbatic încă odată și care te poartă, probabil într-un loc exotic. Bucură-te de reverie, dar revin-o repede cu picioarele pe pământ. Se pare că uneori spiritul de aventură amortizează plăcerea vieții cotidiene mai banale, dar mai reale.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță

Găsești confort în discuțiile cu oamenii din jurul tău. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios. Nu trebuie să simți că ai nevoie să interiorizezi problemele tuturor. Fă un pas înapoi din orice situație care nu ți se pare potrivită. Conversația cu oameni noi poate fi extrem de stimulantă și plină de satisfacții. Fii prudent și nu-l permite să te blocheze noile experiențe.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion

Ai abilități naturale de leadership, iar săptămâna ar fi o ideală pentru a folosi acest talent. În trecut, este posibil să fi ezitat să înaintezi și să îți implementezi ideile. Dar succesele recente ți-au redat încrederea necesară pentru a-ți urmări obiectivele. Probabil vei constata că cei mai puternici îți susțin eforturile. Profitați la maxim de circumstanțe.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Săgetător

A sosit timpul să fii mai flexibil în toate demersurile tale. Lucrurile se schimbă rapid și, dacă nu ești pregătit să te schimbi odată cu ele, vei rămâne în urmă. Fii conștient de atmosfera fluctuantă din jurul tău și pregătit să faci ajustările interioare necesare care te ajută să te încadrezi mai bine în mediul extern. Nu te teme de schimbare.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august- 6 septembrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn

Prietenia s-ar putea transforma în dragoste dacă nu ești atent. O relație platonică s-ar putea transforma în pasiune și nimeni nu va fi mai surprins decât tine. Gândește-te cu atenție la locul în care doriți să mergeți împreună. Deși nu se mai poate întoarce la modul platonic, o poți opri dacă te simți inconfortabil cu noua dinamică. Continuă să fii aventuros mental și caută cunoștințe și idei noi, deoarece aceasta poate fi calea prin care îți poți îmbunătăți perspectivele. 

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător

Impulsurile creative ar putea părea blocate cu toate că încerci să ajungi cu lucrările la termenul limită. S-ar putea să simți nevoia să te pregătești de ceva, în timp ce muza ta pare să fi plecat în vacanță. Dacă termenul este oficial, mai bine telefonează celui care răspunde de proiect și solicită o prelungire a termenului de predare.

Citește integral: Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Pești

Oamenii te văd adesea ca fiind timid și rezervat, dar știi să fii și ești foarte prietenos odată ce te relaxezi. Săptămâna aceasta ți se pare neobișnuit de ușor să interacționezi cu ceilalți. De fapt, te simți de-a dreptul gregar pe măsură ce vorbești și glumești cu majoritatea dintre ei. Această atitudine nouă, să fii sociabil, face minuni pentru imaginea ta. Trebuia să te relaxezi de ceva vreme.

Citește integral: Horoscop 31 august-6 septembrie 2020 Pești

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top