Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță. Nu te lăsa prea prins de latura emoțională a vieții. Păstrează lucrurile ușoare și mențineți-le în mișcare. Piatra care se rostogolește nu înțepenește. Din păcate, destule locuri din tine sunt anchilozate. Ridică-te și pune-te în mișcare. Fă exerciții de adaptare. Un pic de efort va face să scapi de multe dintre ele. Nu ezita. Ești gata să faci pasul.

Săptămâna începe cu oportunități de dragoste și pasiune, când Venus din Berbec face sextil cu Saturn din Vărsător și face ca toate partenerele tale să fie senzuale și foarte cochete. Deși ar trebui să fii discret, ar putea fi o zi pasională dacă ești isteț și știi cum să pui problema în legătură cu asta.

Cu toate acestea, nu uita să ai grijă de tine când Soarele și el în Berbec face sextil cu același Saturn din Vărsător, miercuri. Ești încurajat să stabilești limitele în relațiile de orice fel, dar mai ales în relațiile amoroase. Nu te lăsa amăgit de plăcere încât uiți de tine și de prioritățile tale. Echilibrul este cheia.

În cele din urmă, sâmbăta ar putea aduce atât dragoste, cât și război, în funcție de ceea ce spui. Mercur este în Berbec, în sectorul parteneriatelor, ceea ce poate crește încrederea și îndrăzneala atunci când vine vorba dspree relații. Dar poate crea și conflicte dacă forțezi lucrurile. Folosește cuvintul țintit, cu subânțeles. Nu uita, ești un iubit, nu un luptător.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță Relațional

S-ar putea să te surprindă modul în care te implici. De fapt, ești pregătit să lupți, pentru a câștiga persoana care ți-a făcut inima să bată mai tare. Înseamnă că ai și mai multă putere la-ndemână decât crezi. Ești atât de prins încât vei face aproape orice pentru a avea prima întâlnire și multe altele după aceea. Continuă să gândești clar și corect chiar și atunci când cei din jurul tău sunt iraționali.

Soarele, cât și Venus sunt în Berbec, aducându-ți câteva surprize interesante în calea ta. Deși ai putea ezita să te implici la început, ce rău ți-ar face o escapadă? A trăi la marginea societății poate fi distractiv din când în când.

Mercur este și el în Berbec, așa că ești gata să treci direct la subiect. Dacă ai jucat din greu pentru cineva, îi vei surprinde în weekend cu sinceritatea ta.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță Profesional

Ți-e frică să spui ce ai în minte, pentru că știi instinctiv că alții nu vor fi de acord cu ceea ce crezi. Dar este vital să știi ce cred alții. Și cum lucrezi tot de acasă, vei jongla cu apelurile telefonice, mailurile, documentele de serviciu, cu familia, cu șeful care nu te slăbește, cu problemele maritale ale colegului de muncă, cu grămada de rufe de pălat și alte 1.000 de alte lucruri. Uimitor este că vei face totul cu grație și o încredere incredibile.

Dar, pentru că există un dar, este o perioadă bună pentru munca în rețea sau preluarea conducerii la serviciul pentru clienți. Orice afacere cu accent pe dreptate sau pe frumusețe se va bucura de oportunități extinse. Ceea ce este evident pentru tine poate să nu fie însă, evident și pentru altul. Asigură-te că toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine. Optimismul și imaginația ta sunt puternice. Este un moment excelent pentru a găsi fie un serviciu mai bun fie o poziție mai bine plătită.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță Financiar

Săptămâna este bună pentru a cumpăra sau a vinde o casă, un teren sau un apartament, așa că, dacă ți-ai făcut temele cu privire la o proprietate pe care ai dorit să o achiziționați sau de care să scapi, o poți face săptămâna aceasta. Verifică cu atenție toate documentele, întrucât o săptămâna bună nu te poate scapă și de toate erorile care pot apărea într-o tranzacție complexă.

Pe de altă parte, unii dintre voi se pot confrunta cu unele pierderi, deci evitați să vă asumați orice risc fără să vă gândiți mai întâi la detalii. Bursa nu vă va aduce profit. Ai încredere în propriul instinct și nu urma orbește sfatul altcuiva. Posibil ca investițiile pe care le faci săptămâna aceasta să nu vă fie profitabile.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Balanță Sănătate

Săptămâna aceasta se pare căești atent la ceea ce consumi. Urmând sfaturile medicului, vei evita o problemă majoră de sănătate. Dacă ai probleme cu fluctuația tensiunii arteriale, mare – mică săptămâna aceasta lucrurile se mai liniștesc. Cu toate acestea, pacienții cu diabet pot prezenta o creștere a indicelui glicemic deși respectă regimul de viață.

Pe de altă parte, trebuie să te revitalizezi și să îți rejuvenezi corpul. Poți face acest lucru abținându-vă de la a consuma produse fas food sau sucuri carbogazoase. Mai bine bea mi multă apă și crește aportul de fructe și legume. De asemenea, fă mișcare în mod regulat.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top