Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur. Nu risipi energia care o ai! O poți folosi mai bine decât majoritatea, așa că nu ezita să începi devreme și să continui până târziu. Nu mai contempla problema ci acționează. Ia cele mai bune aspecte ale fiecărei părți, în loc să simți că ești limitat de o parte sau alta.

S-ar putea să fii extrem de ocupat acum. S-ar putea să ai întâlniri restrânse cu prieteni apropiați sau seri intime cu parteneri romantici. Alege-i pe cei care să îi accepți. Concentrează-te să găsești oameni care îți împărtășesc interesele. Acest lucru poate aduce noi prieteni, precum și oportunități de a-ți extinde orizonturile.
Dacă dorești să avansezi în carieră, folosește toate instrumentele pe care le ai la dispoziție.

Venus în Berbec, sextilul cu Jupiter din Vărsător, marți, care te încurajează să îți folosești conexiunile pentru a obține un impuls. Cu toate acestea, păstrează-ți expresia de poker. Unii dintre colegii tăi de muncă ar putea să nu fie fericiți dacă vor afla că ai vorbit în favoarea ta.

Păstrează-ți minte deschisă atunci când Mercur face sextil cu Pluton din Capricorn în a doua parte a săptămânii. Ca semn fix, ții cu încăpățânare la opiniile tale, dar un prieten ar putea să-ți deschidă ochii spre o altă perspectivă. Unele răni vechi ar putea ieși la suprafață, fiind tentant să respingi pe toată lumea. Permite-le celor dragi să te ajute.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur Relațional

S-ar putea să te simți mai detașat decât de obicei. Cu siguranță, în ceea ce privește o relație, știi că în adâncul sufletului ești extrem de pasionat și chiar ușor obsedat, dar nu ai intenția să transformi totul în joc atâta timp cât poți vorbi despre asta. Numai bine ca partner ta să se întrebe ce se întâmplă.

Atât Soarele, cât și stăpâna ta planetară, Venus, sunt în Berbec în această săptămână, și scot în evidență latura ta pasională și agresivă. Deși, de obicei, ești cel care suspină, acum deții câeva atuu-ri pe care abia aștepți să le joci.

Sextil dintre Venus și Jupiter, de la începutul săptămânii pune accentul pe fericirea pe termen lung. Ești dispus să te angajezi într-o asemenea relație? S-ar putea ca sufletul tău pereche să nu fie cine crezi că sunt.

Mercur este și el în Berbec, încurajându-te să spui lucruri la care doar te gândeai până nu demult. Cum te simți să-ți lași gândurile să zburde liber? Este puțin înfricoșător, dar și ciudat de puternic.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur Profesional

Ai ajuns într-un punct important și este clar că mai sunt scări de urcat. Vestea bună este că ai o mare încredere în sine și asta te ajută să cucerești un nou obiectiv. Vei primi vești bune mai ales că îți dorești să te întorci la birou. Te-ai săturat de stat în casă și vrei să te mai miști puțin. Nu înseamnă să renunți la mască sau la regulile de distanțare. Relațiile cu ceilalți vor fi puternice, iar comunicarea va merge foarte bine.

Pe de altă parte, aș spune că ar putea fi o perioadă de provocări. Evită să iei criticile personal. Nu este momentul pentru vanitate și orgolii. Este posibil să fii nevoit să intervi și să asiști un coleg de muncă. Parteneriatele și alianțele s-ar putea prăbuși brusc și trag după ele complicații legale sau birocratice. Nu lua personal drama instituției. Mai bine discută cu un avocat specializat pe probleme de muncă.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur Financiar

Câștigurile financiare apar undeva spre mijlocul săptămânii. Este probabil ca o bătălie legală în așteptare, să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ați simțit-o. Încearcă să te abții să nu investeti banii în diverse acțiuni. Investițiile anterioare vor aduce profituri bune săptămâna aceasta și vor îmbunătăți situația financiară, nu va fi nevoie să cumperi și alte acțiuni. Deocamdată.

Cheltuielile crescute la domiciliu te îngrijorează, dar cum există perspective de creștere a veniturilor aș spune să nu îți faci griji. Mai bine stai cu ochii pe imaginea de ansamblu a conturilor personale. Asigură-te că veniturile gospodăriei sunt în creștere.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur Sănătate

Săptămâna aceasta te vei ușura prin schimbarea pozitivă a nivelului de stres. O alimentație sănătoasă, bună, odihna, relaxarea și mișcarea încep să dea roade. Cei care au probleme digestive, vor sesiza că simptomele scad și se simt bine.

Și cei care au suferit de pe urma stresului mental se vor simți mai vine în această săptămână. Și iritațiile pielii se vor ușura acum. Te sfătuiesc să fii foarte atenți la ceea ce mănânci și să încerci chiar și un mic regim cum te-a sfăuit medicul de familie. Mișcarea și un regim de exerciții fizice moderate vor rezolva problemele de creștere în greutate.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top