Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu. Bani pe care probabil ai sperat să-i folosești pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață sau de muncă ar putea ajunge brusc pe card. Idei despre cum să-i faci să lucreze pentru tine în cel mai eficient mod, vin grămadă. Vei dori să le notezi pe toate, să iei în considerare opțiunile cu atenție și apoi să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Este timpul să înveți și să crești! Venus conjunct cu Soarele, în Berbec, face sextil cu Saturn, din Vărsător, marți. Sunt încurajate unele îmbunătățiri de sine. Nu numai că acest lucru îți va face viața mai bună, dar îți va îmbunătăți și relațiile. Puțină maturitate este bună și pentru tine. Ai încredere în tine!

Mențineți această maturitate atunci când Mercur conjunct cu Chiron, în Berbec, face sextil cu Saturn, miercuri. În loc să te maturizeze relațiile externe, sufletul va trece prin unele dureri de creștere. Autodisciplina este cheia succesului.

Mercur este în zona spiritului de aventură, a filozofiei și a metafizicii, încurajându-te să mergi într-o nouă aventură. Indiferent dacă intenționezi o călătorie, deși mă îndoiesc la restricțiile existente, urmezi câteva cursuri sau schimbi perspectiva asupra problemelor, nu te teme și mergi în necunoscut.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu Relațional

Se pare că pasiunea te înconjoară din toate părțile. Rareori ai simțit o astfel de profunzime a sentimentelor deși ești o persoană destul de neimplicată la început! Cuvintele „obsesie” și „posesiune” îmi vin în minte, întrucât pui ochii pe cineva special. Folosește această ocazie pentru a-i spune cum vă simți, dar nu o/îl speria.

Cu Soarele și Venus, în Berbec săptămâna aceasta, va fi nevoie de multe pentru a te răcori! Dacă se dezvoltă și o chimie sexuală între voi, mergi într-acolo.

Un sextil Mercur – Nodul Nord, în a doua parte a săptămânii, elimină orice tensiune sexuală pe care ai simțit-o și îți dă puterea să te confrunți cu pasiunile tale. Ești încă atras de fosta? Vrei să transformi o prietenie platonică în mai mult? Explorează posibilitățile.

Există și mai multă energie de foc în jurul tău cu Mercur în Berbec și nu te gândești de două ori să spui exact ce ai în minte. Aceasta pornire are în vedere persoana potrivită!

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu Profesional

Alergătura, uneori dramatică pentru realizarea responsabilităților se învârt în jurul muncii, dar se pare că nu este atât de bună încât să câștige respectul celora cu care lucrezi – mai ales săptămâna aceasta. S-ar putea ca unii să nu spună prea multe, dar să te judece în secret. Acțiunile tale sunt contrare convingerilor tale reale. Oprește-te și ia în considerare ceea ce faci. S-ar putea să o faci din obișnuință sau pentru că fișa post asta cere de la poziția care o ai. Fă-ți timp să te oprești și să reflectezi. O mare schimbare este lângă tine.

Unii oameni însă îți te vor inspira. Poți crea orice vrei. Frumusețea sub toate formele îți va îmbogăți spiritul și te va face mai eficient. Orice relație cu clienții poate fi îmbunătățită. Este posibil să fii nevoit să joci rolul de observator pasiv. Evită să iei parte la evenimentele pe care nu le organizezi tu. Și nu este momentul să pui la inimă comentariile invidioșilor. Organizează-ți spațiul de lucru.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu Financiar

Te asigur că, dacă ai așteptat și ai sperat la o promovare, vei vedea că lucrurile încep să se miște. Superiorii tăi îți monitorizează munca de ceva timp și această promovare se discută de foarte multă vreme.

De asemenea, ai putea descoperi că o afacere importantă este finalizată. Investirea unei părți din banii pe care îi câștigi îți va aduce câștiguri pe măsură.

Alegerile pe care le faci săptămâna aceasta te vor ajuta să obții câștiguri bune și să îți îmbunătățești poziția financiară. O decizie înțeleaptă care îți îmbunătățește finanțele cu mult peste așteptările tale Cheltuielile neașteptate te provoacă să mai amâni deschiderea de depozite pe termen scurt.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu Sănătate

Vești bune în ceea ce privește sănătatea. Se pare că vei reuși să îți modifici o serie de obiceiuri nesănătoase și adopți un stil de viață care să promoveze sănătatea. Ca să duci la capăt ceea ce vrei trebuie să fii determinat și să ceri ajutor de la prieteni când simți că nu mai poți. Acest lucru va aduce o schimbare a sănătății fizice și va stimula starea de spirit și perspectivele asupra vieții.

Fă mișcare sau mergi pe banda de alergare ca și cum ai face plimbări. În afară de a-ți oferi beneficii pentru sănătate, astfel de exerciții îți vor oferi și liniștea sufletească de care ai nevoie. Munca poate crește nivelul de stres. Așa că odihnește-te și încearcă să dormi bine noaptea. Mănâncă ușor, dar sănătos săptămâna aceasta. Adăugați mai multe salate în alimentație.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top