Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021 SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion. Încearcă să nu fii copleșit de activitatea frenetică din jurul tău. Apar variabile neașteptate peste tot, iar prima ta reacție poate fi să renunți. Acum trebuie să acționezi exact invers. Calmează-te și gândește-te. Nu încerca să mănânci cât zece într-o ședință de cinci minute.

Ești apt să te deplasezi în stilul tău și să nu te sincronizezi cu ceilalți. La început poate părea natural și ușor să fii în situația ta, dar în minutul următor te simți singur și inconfortabil. Înțelege că este normal să ai sentimente contradictorii. Învață să te raportezi și să le îmbrățișezi pe ambele. Recunoaște-le ca fiind părți importante ale personalității tale.

În timp ce săptămâna poate începe puțin mai dur, weekendul are o notă amuzantă, atunci când Mercur face sextil cu Saturn din Vărsător. Vinerea este o zi minunată pentru a-ți descoperi talentele și pasiunile ascunse. Fii deschis să înveți lucruri noi despre tine. S-ar putea să te bucuri de ele mai repede decât crezi!

Încercați să-ți păstrați calmul cu Mercur în Berbec și în sectorul rutinelor cotidiene. În următoarele câteva săptămâni, productivitatea și rutina ar putea fi depășite de spontaneitate. Încearcă să fii flexibil și să te aduni puțin. Nu lăsa haosul să-ți domine viața.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion Relațional

Săptămâna îți aduce un plus de magnetism – nu că ai avea nevoie de mult mai mult, dar oamenii tind să te găsească fatal de atrăgător. Și nu trebuie să fii frumos, în sens estetic vorbind. Cu toate acestea, dacă există cineva a cărei inimă ești hotărât să o subjugi, nu va trebui să faci prea multe eforturi. Poate că trebuie doar să te prezinți și să zâmbești.

Începutul săptămânii aduce un sextil Venus-Saturn care pune pe radar obiective sentimentale pe termen lung. A trecut ceva timp de când nu te-ai mai gândit unde ai vrea să fii peste un an. De ce să nu o faci acum?

Un alt sextil, de data aceasta între Mercur și Saturn, te îndeamnă să îți verbalizezi gândurile pe care le-ai interiorizat de ceva timp. Cu toate acestea, intuiția este singura în care ar trebui să ai încredere, dacă ne gândim la intimitatea vieții tale amoroase.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion Profesional

Dacă lucrezi la birou, fă-ți un pachet serios cu mâncare de prânz. Dacă lucrezi de acasă, delectează-te cu un prânz după voia inimii, ca la mama acasă. Mâncarea calmează emoțiile și stresul. Nu lua în considerare regulile pe care le ai cu privire la dietă. Mănâncă ce vrei. Nu va fi ușor să obții un răspuns direct de la colegi.

Oamenii au multe căi diferite de a acționa atunci când vor să se ascundă. S-ar putea la fel de bine să renunți la asta acum și să te ocupi de aceste probleme altă dată.

Fă cât mai multe posibil, dimineața, în fiecare zi. Mai târziu poți întâmpina mai multe obstacole. Nu îi induce în eroare pe alții, creând o viziune idealizată a lucrurilor. O evaluare realistă a situației este cea mai bună. Sunt posibile colapsuri emoționale. Nu este momentul să cedezi însă, gândurilor negative. Fii atent la ce spui. Sortează instrumentele și materialele pe care le folosești cel mai mult. Înlocuiește ceea ce nu mai funcționează la standardele tale.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion Financiar

Nu lăsa că eșecurile economice să te descurajeze. Continuă să-ți faci treaba pentru a avea rezultate pozitive în sectorul financiar. Stilul tău de investiții îi va interesa pe cei care sunt în jur. Încercă să obții sfaturi valoroase de investiții de la oameni importanți. Nu există lipsă de oportunități financiare bune pentru cei încrezători în sine și determinați, care sunt gata să își asume câteva riscuri financiare.

Brokerii mare atenție la fluctuațiile bursei săptămâna aceasta. Agenții imobiliari să plece urechea la sfaturile unui coleg, înainte de a lua o decizie financiară. Dacă lucrezi independent ai putea avea ocazia să lucrezi în străinătate. Profită de această oportunitate, dar nu te gândi să rămâi peste hotare mai mult decât este necesar.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Scorpion Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, ai grijă săptămâna aceasta. Trebuie să îți stabilești un regim de exerciții fizice pe care să le poți face și în casă. Încearcă să îți modifici obiceiurile alimentare și, de asemenea, faci mișcare. Mergi pe banda de alergare. Chiar dacă unele afecțiuni minore te-au deranjat recent și teau frustrat săptămâna aceasta ești pe drumul cel bun.

Chiar dacă lucrezi de acasă, poți avea un regim alimentar sănătos. Condiția este să nu petreci toată ziua pe canapea uitându-vă la televizor. Ridică-te și fă mișcare – curățenie, du gunoiul, dansează ș.a.. Pentru asta sunt, la urma urmei, aceste zile salubre. Este o săptămână care impune schimbarea stilului de viață. Dacă adolescenții au probleme cu acneea vor trebui să fie atenți la ceea ce mănâncă și la cola.

Citește și Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top